Video den 21. september 2013

Sensommerstemning!

5 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Velkommen hjem.

  Tak for den dejlige video. Det er skønt at se hvor meget der stadig blomstrer.

  Vi bor i et lavt område ved en mose og vi får tidlig nattefrost, så vores dahlia ryger nok snart, hvis vi ikke flytter dem ind i udestuen.

  Vi er til gengæld færdige med at plante løg, men det har også taget lang tid.

  God arbejdslyst.

  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Hvor er det nogle skønne violfrøstjerner du har. Mine er for længst afblomstrede, og der er såååå længe til næste sæson, suk. Og sikke mange farver du stadig har i dit Paradis af en have. Dejligt syn.
  God arbejdslyst og rigtig god søndag.
  Knus Iris.

  SvarSlet
 3. Tusind tak for en dejlig sensommertur rundt i din have. Jeg skal næste år have anskaffet både violfrøstjerner og asters. En purpursolhat har jeg købt i år. Og den er stadig flot - så den må jeg pusle om til foråret, så den ikke bliver overgroet.

  Jeg ønsker også god havesøndag til alle. Vi var udenbys hele dagen i går, så da blev det ikke til meget have herhjemme. I dag skal jeg have flyttet nogle planter af kongelys. De står "forkert".

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 4. Jeg har også a. cordifolius 'Little Carlow', men hos mig hedder den 'Anne Just' Himmelasters, fordi, når jeg ser på den, hører jeg altid hendes stemme sige i en fjernsynsudsendelse, at det er som om himlen er trukket ned på jorden, når den blomstrer.
  Desværre er rådyrene også helt vilde med den, således at jeg i de seneste par år slet ingen blomster har haft. Det har jeg så i denne sommer imødegået. jeg har hegnet den ind i mørkegrønt hønsenet og lavet et buet låg af samme materialer. Det ses næsten ikke. Forhåbentlig får jeg lov at have dem i fred, når de lige om lidt spinger ud.
  Happy Autumn Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 5. Tak for en dejlig video Claus.
  Jeg er imponeret over at du stadig har blomstrende roser - nyd dem :-)

  @Jytte: Hvor er det dog et fint navn, "Anne Justs Himmelasters" - farven har bestemt også lidt af himlen i sig. Den er noget så køn.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet