Video den 22. september 2013

 

Et kig på skovhaven.

7 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Tak for turene rundt i dit paradis, det er som altid en rigtig dejlig oplevelse at gense de forskellige rum i deres forskellige dragter hen over sæsonen.
  Smukt bliver det garanteret med den blanding af tulipaner og nasisser du lægger iår, lad os håbe der er ikke blive formange fejl farver fra de gamle løg.
  Rigtig god dag Claus.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Hej Claus...

  Et lille ønske herfra....Kunne det være en mulighed at genoptrykke bøgerne om krukker ? de er ikke til at opdrive nogen steder.

  Rigtigt god dag til dig.

  SvarSlet
 3. Kære Tina - der kommer en ny stor krukkebog - I potter og krukker - til foråret, så de gamle bliver ikke genoptrykt. Kh Claus

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Flot skovhave - og fedt at få lidt flere tip til skyggeglade planter.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Hej Tina.

  Hvis du googler på "Min krukke have" kommer der et par muligheder for køb. Bl.a. www.saxo.com. og nogle brugte eksemplarer.

  De er slet ikke til at undvære i denne tid :)

  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Sad lige her inden sengetid og skulle gense din video fra 22. september. Der var lige en detalje, jeg skulle kigge på. Af en eller anden grund kan jeg ikke åbne videoen. Ved ikke om det er en fejl hos mig, men ville da lige pippe lidt om det. Nu må jeg så gå i seng og ligge og rotere, fordi jeg ikke fik styr på min detalje ;-)

  SvarSlet