Vil I vide …

… hvor jeg er lige nu? Så klik her.

 

 

I får billedet at se i morgen.

7 kommentarer:

 1. Hej Claus

  ...bare det var mig ;D !

  Glæder mig til at se de flotte billeder ..

  mvh
  Christina

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Heldige kartoffel! Håber du har en vidunderlig tur, og får nogle dejlige billeder i kassen. Glæder mig til at se, hvad du ellers finder på og får oplevet. Kedeligt bliver det nok ikke.

  SvarSlet
 3. I found your Blog this afternoon. I will say, you have some great ideas on combinations of plants and colors. I liked all I viewed. I went back over a number of you postings - they are really good. I will try using some of your ideas here in my garden rooms on the shores of Lake Michigan in USA. Now I will try to follow your postings. Jack

  SvarSlet
 4. ... det gad jeg altså også godt :)

  SvarSlet
 5. Du er tilbage i Monets have, bare det var mig.

  SvarSlet
 6. Ja, se jeg er ikke så velbevandret i steder, at jeg kan gætte det - men det ser smukt og dejligt ud.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet