Det handler også om indretning

For mig handler haven ikke blot om planter, men også om indretning. Og jeg er stolt over, at det til min nye bog er lykkedes mig at finde en mængde hvide haver, der ikke alene rent farve- men også indretningsmæssigt er meget spændende.

 

20130713_112641

 

20130821_130417 20130713_112829

 

20130713_112245

 

20130713_113108 20130821_132228

 

I får lige et lille kig i en af den snes haver, der er med i Den hvide have, der jo udkommer i anledning af bogmessen i Bella Center fredag d. 8. november. Haven er skabt af Titte Persson i Trelleborg.

 

20130821_130438

 

20130713_112039 20130713_112007

 

Jeg ved, at jeg efterhånden har udskudt denne udgivelse flere gange. Men det skrider godt fremad med skriveriet, så jeg skal nok nå det.

 

20130713_110310 20130713_120012

 

Men jeg ligger altså heller ikke på den lade side …

12 kommentarer:

 1. Vi er meget spændte. Har et bart stykke jord, der lige er blevet ryddet for buske, der bare ligger og venter. Tror jeg venter til foråret med at plante, så kan jeg nå at få din bog med.

  SvarSlet
 2. Det ser i hvertfald lækkert ud og jeg ser frem til din bog:o)

  SvarSlet
 3. Glæder mig - har også et stykke jord, der står og venter.........så slid men vid, ting tager tid!
  Mvh. Helle

  SvarSlet
 4. Helt underbara bilder, jag njuter så av dem./Hälsn Merja

  SvarSlet
 5. Hej Calus
  Det ser super super spændende ud, glæder mig til at få fingrene i den bog !
  God weekend.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 6. Virkelig en spændende have du har fundet der. Jeg glæder mig så meget til din bog om den hvide have, da jeg også har en svaghed for det hvide, så jeg håber der er masser af inspiration at hente. Og det lover jo godt. Holsten Dorthe

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Whauw - der gad jeg godt bo. Hvor ER det flot.

  Jeg er utrolig glad for, at jeg har fulgt så godt med her på bloggen, for til foråret FÅR JEG HAVE IGEN!

  Min datter og svigersøn ofrer et stykke jord (eller rettere er det hestene, der får mindre fold), så jeg igen kan få styret min blomsterlyst. Jeg skal bare sige, hvor stort et stykke, jeg vil have:-).

  Og Claus - du behøver altså ikke nævne, at du ikke ligger på den lade side. Jeg er overbevist om, at du slet ikke er udstyret med en sådan:-).

  Stor hilsen til Jytte og Pia, og hvem jeg ellers "kender" her.

  Kærlig hilsen fra en kommende jordbesidder.

  SvarSlet
 8. Ååå som jeg gleder meg:) Her er det nok mye spennende, og ikke minst mange fine ideer å hente! Det finnes så mange flinke å kreative mennesker.

  Fortsatt god søndagskveld!

  Mvh Cathrine E.

  SvarSlet
 9. ...Godt - havde jeg nær sagt, for nu kan jeg ikke vente længere;O)
  Der er meget inspiration at hente i haven du viser. Samme have er med i en fin svensk bog, jeg har om grønne haver, men nøj hvor jeg glæder mig til at se noget fra din (kamera)vinkel også.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 10. Lækre billeder fra en skøn have.:-)
  Glæder mig rigtig meget til bogen.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 11. Claus.Glæder mig til at hilse på dig for tredje gang på bogmessen.....og til at få fingre i din nye bog.God aften Jette

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Jeg har ikke mere plads i min lille have, så jeg tænkte, at jeg muligvis godt kunne springe Den Hvide Have over, for jeg kan ikke klemme mere ned i mit lillebitte hvide bed. Men men men men. Som så ofte tidligere, kan jeg se, at jeg ikke kan holde snitterne fra dine bøger. Jeg købte i første omgang ikke dine første drivhusbøger, for jeg har ikke plads til et drivhus. Det har jeg efterfølgende alligevel gjort, for der er så meget lækkert at svælge i, hvad enten man har plads eller ej. Det er en sand nydelse at fortabe sig i dine bøger, og jeg kan allerede se på dine indlæg, at den næste moppedreng ikke kommer til at skuffe. Jeg glæder mig!

  SvarSlet