En rigtig god asters

Der findes så mange skønne asters, og lige nu er blomstringen flot.

 

080811_074548_

 

En af de asters, som jeg er rigtig glad for, ser I her. Det er en omkring to meter høj vildart. Den hedder Asters umbellata.

 

Diskret, men smuk.

4 kommentarer:

 1. Beklager. Men mine øjne bliver i stedet trukket til højre til det nye og SKØNNE tone i tone billede af multikunstneren ;-) Det er SÅ godt!

  SvarSlet
 2. Denne asters minder mig om kamilleblomster :-)

  - På billedet altså, jeg tror ikke jeg har set den i virkeligheden.


  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Sammenligningen med kamilleblomster er ikke helt "tosset" - smuk er den i hvert tilfælde.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 4. Asters er bare vidunderlige. Af en eller anden uforklarlig årsag er det næsten ikke til at opstøve nogle spændende sorter på de danske planteskoler - i hvert fald ikke på Sjælland. Sidste år bestilte jeg derfor nogle stk.'s fra udlandet, mest blå og lilla toner, og i år blomstrer de overdådigt sammen med mine dahliaer. De bliver lynhurtigt til en hel masse og de er simpelthen så flotte. Jeg har allerede planlagt at jeg vil formere dem næste år. Så det er rigtig godt du slår et slag for denne alt-for-lidt-brugt staude. :-) Lotte

  SvarSlet