Et alsidigt job!

Jeg tror, at mine gartnere vil skive under på, at de har et alsidigt job.

 

20131023_145522

 

Jeg føler, at samtlige af mine medarbejdere – ikke blot i haven, men også på forlaget – står bag mig.

 

20131023_145504 20131023_145511

 

Med mine mange gøremål og opgaver er det vigtigt med et bagland, der bakker én 110 procent op. Det har jeg både privat og professionelt.

 

20131023_145522

 

Således hjalp Preben og Henry i sidste uge med forberedelserne til aftenernes tv-optagelser, mens jeg skrev de sidste ord til Den hvide have. På billederne her er de i færd med at pakke gaver ind.

 

20131023_145437

 

Også Mariann, min tredje gartner, hjælper til behind the scenes. Hun var blot i gang andet steds, da billederne blev taget.

8 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Da jeg for år tilbage var på jobsøgningskursus, var det in med udtrykkene: "Have mange bolde i luften" og "Blæksprutte". Det er jo sådanne medarbejdere, du har.

  De hænger ikke på træerne - men det gør en arbejdsgiver som dig heller ikke. De får lov til at udfolde alle deres talenter, akkurat som mester selv gør.

  Du er et meget fint eksempel på, at når man behandler folk godt, får man også noget godt tilbage.

  Jeg kan altså ikke lade være at bemærke hvor rene hænder, de 2 har:-). Man skulle ikke tro, de nok lige har været igang med at grave løg ned:-).

  Pakkerne passer også fint i størrelsen - især til Prebens hænder:-)).

  Kærlig hilsen

  PS: Jeg synes heller ikke 10 min. på TV med dig er nær nok - men tak for at du vil kompensere med at vise os umættelige mere på bloggen!

  SvarSlet
 2. Sikke en koncentration der lyser ud af dem - et uvant arbejde måske ;o)

  Glæder mig til at se jul - meget jul og især alt det naturlige jul du lover..

  Thumps up for både dit og dine skønne medarbejderes gode arbejde.

  Mange hilsner herfra.

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Det glæder mig rigtig meget at høre at du får stærke håndsrækninger.

  ... og hvor skønt at se at det bliver boggaver i år :-) Jeg har gode bud på hvilke! Glæder mig mere og mere til at se din julestue!


  Kærligst Lisbeth K

  SvarSlet
 4. uhuuu hvad mon der er i pakkerne - skønne dejlige have-boggaver måske :)

  SvarSlet
 5. Åh, hvor ser det hyggeligt ud. Jeg er sikker på, at det er godt at arbejde hos dig. Alsidige arbejdsopgaver og god stemning!

  SvarSlet
 6. Hvor er det dejligt med opbakning fra dine gode medarbejdere og så kan jeg se at de hygger sig over indpakningen.
  Da jeg var gartner for mange år siden var det et herligt bræk i hverdagen hvis der kom en anderledes opgave ind fra højre for det er jo ikke nogen hemmelighed at gartnerarbejde på fuld tid er dejlig hårdt arbejde i alt slags vejr.

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Bag enhver succesfuld mand, står en Henry, en Preben og en lang række andre ligeså trofaste, loyale og engagerede medarbejdere.

  Bag enhver trofast, loyal og engageret medarbejder, står en rar, respektfuld og indfølende chef, som behandler een med ligeværd, - virkelig værdsætter ens indsats OG husker at fortælle det.

  Så mon ikke det er credit-på-credit- ligeså vel som ren win-win her?

  Hvor ser Preben og Henry søde, artige og MEGET koncentrerede ud:o) Mon ikke gaveindpakningerne har været et kærkomment job midt i al haveknokleriet, som er en hård affære, der virkelig kan gøre een mat i gummistøvlerne, på den her tid af året?

  At pakke bøger ind er den mest behagelige form for gaveindpakning overhovedet:o)

  Tak for kigget bag kulisserne, Claus. Det er altid så rart med et glimt behind the scenes. Det er moralsk opbyggeligt, at se at alt det skønne og smukke bestemt ikke kommer af sigselv.

  En stor hilsen til gaveindpakkerne med de grønne fingrer, hvis de læser med her:o)

  De kærligste hilsner til alle derude i vort stormomsuste land. Pas på jerselv og hinanden, for det er voldsomme kræfter, der er på spil dennegang.
  SvarSlet
 8. Hej Tante Grøn og I andre dejlige bloggere

  tak for de søde ord og jo vi følger og læser med her!

  De glade gartnere ;O)

  SvarSlet