Går I mon og keder jer lidt?

Sikkert ikke, for der er stadig meget, der kan og skal gøres i haven. Men er det alligevel tilfældet, har jeg en idé:

 

claus20090423_172859 claus0060_claushave

 

claus080426_533_lisager

 

Hvis I har primulaer, er det et fint tidspunkt at dele dem nu. Det giver planterne en anden ungdom.

 

claus_20100514_180620

 

Grav planterne op, skil dem fra hinanden og plant dem igen. Lige nu er jorden både varm og bekvem til trods for, at det er begyndt at blive koldere i vejret.

7 kommentarer:

 1. Rigtig god ide, Claus - tak for den:o)

  SvarSlet
 2. God ide Claus - tak for lige at minde os på det.
  Mine er aldrig blevet delt.. måske det er på tide :-)
  Mange sensommerhilsner fra Susan

  SvarSlet
 3. Godt råd :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 4. Mange tak for dit gode råd. Jeg har dog kun en enkelt primula over jorden, og den er så lille, at den dårligt tåler deling. Jeg har sat flere gennem året, og jeg håber da, at de så befinder sig under jorden, så de dukker op igen til foråret.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Næh, jeg keder mig absolut ikke. Bl. a. går jeg og samler nedfaldne grene i 'Sletten' i min baghave, så det lange græs kan få sin årlige trimming med en potent maskine, og der ligger også et helt træ skåret i stykker, da det blev fældet sidste vinter. Egentlig havde jeg tænkt, at det skulle blive liggende til glæde for insekter og andet kryb; men hvis det ellers er muligt at skære op nu, det har ligget så længe, tror jeg alligevel, at det skal lægges til tørring til brænde. Den brændeafgift kommer sandelig til at gøre ondt, så nu må intet gå til spilde - i hvert fald ikke ret meget. Noget skal der jo også være til insekter og kryb.
  Solen skinner, men det blæser voldsomt, så det føles koldt. Alligevel

  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 6. Den där fina vivan på översta vänstra bilden skulle jag vilja veta namnet på.
  Mariana

  SvarSlet
 7. Kære Mariana - ved ikke, hvad 'vivan' betyder. Har prøvet Google Translate uden held. Hvis du mener plantenavnet, er det hulkravet kodriver, Primula veris.

  SvarSlet