I år bliver der skruet op for julehyggen

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer anående. mine nye tv-udsendelser.

 

Vi har optaget endnu en aften, og jeg har bare sådan en god mavefornemmelse. I skal nok få maksimal julehygge.

 

claus20131022_211948

 

Naturligvis vil jeg ikke på bloggen vise, hvad det er, I får at se i udsendelserne. Det skal være en overraskelse. Men jeg kan fortælle, at jeg indtil nu har lavet kalenderlys og forskellige adventsdekoraioner. I morgen gælder det blandt andet en pakkekalender og hyggelige gaveideer.

 

claus20131022_212028

 

Jeg vil hen ad vejen vise nogle stemningsbilleder fra omgivelserne.

 

I aften har vi optaget i udekøkkenet, og i morgen aften skal der pyntes op inde – i den røde stue. Her hos os har stuerne jo navne efter deres farver, og der er fire stuer en suite.

 

claus20131022_212013

 

Siden nyheden om juleudsendelserne kom ud, har jeg ikke blot fra jer, men også fra andre, fået mange søde tilkendegivelser.

 

Alene på Facebook har okring 1.200 personer klikket på ’synes godt om’, efter at jeg skrev om udsendelserne i formiddags. Jeg er så utrolig glad for al den opbakning, jeg får.

 

claus20131022_211638

 

Mht udsendelsestidspunktet skrev jeg i går, at det blev mandage, men det viser sig, at DR har et puslespil, der lige skal gå op, før man er helt sikker på, hvornår udsendelserne bliver sendt. Jeg var altså lidt for hurtigt ude, og det beklager jeg. I skal selvfølgelig nok få besked, når jeg ved noget mere.

 

Mht ’Den hvide have’ kan jeg fortælle, at jeg er jeg næsten færdig. Jeg er ved at skrive det aller sidste, og så mangler jeg registret. Men udgivelsesdagen ligger stadig fast – d. 8. november.

20 kommentarer:

 1. Jamen, så hold da fast!!

  Det ligner jo noget fra et internationalt og luxoriøst magasin på fint glittet papir. De udsendelser bliver helt sikkert noget, du med rette kan prale af.

  Sov godt - eller hvis du ikke er kommet så langt endnu, så god arbejdslyst
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 2. Hej Claus

  Lyder rigtig spændende med dit nye jule projekt.

  Hvis du imellem din mange projekter skulle få tid til en tur i haven med kamaraet, ville jeg sætte stor pris på et lille havekig.

  God dag til dig

  SvarSlet
 3. Det bliver spændende at følge dine udsendelser om juleriet, Claus - der oser af julestemning i dit fine drivhus og ude køkken.

  DEN HVIDE HAVE glæder jeg mig til at få fingre i til december :)

  kh Ulla

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Jeg er gået fra at tænke "Åh nej for pokker, julen starter om ikke så længe" til "jubiiii, hvor er det hyggeligt, at det snart er jul". Dine fotos har allerede haft en effekt ;-)

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Hvor lyder det spændende, de udsendelser MÅ jeg se. Det ser SUPER godt ud det du viser, så inspireret bliver man virkelig - ingen tvivl om, du er en god sælger.
  God dag.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 6. Glæder mig meget til at se de programmer elsker december og jul med alt der hører til

  SvarSlet
 7. Det er også så flot det du laver, gør og kreerer. Jeg forstår godt at folk "liker" det..........................det samme gør jeg.
  Meget. Rigtig meget.
  Glæder mig enormt til udsendelser !!

  SvarSlet
 8. Sikke nogle billeder... Glæder mig sindssygt til af følge med i det nye program.

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Det er mange mange år, siden jeg har troet på Julemanden ... MEN nu VÈD jeg at han FINDES, ... SANTA CLAUS (Dalby).
  Med en forbavsende lethed, kan jeg sidde her og genkalde mig barndommens og forventningens glæde. Spændingen, den særlige murren i maven, julelys i øjnene, og den nærmest feberagtige stemning ... Det står lyslevende og klart for mig, når jeg kigger på dine
  vinunderligt eventyrlige billeder. Perfekte kulisser som skal danne rammen om ´Jul hos Claus Dalby´. Hvor er det overvældende smukt.
  I flere år har Julen her været præget af tab, sorg og sygdom, MEN i år føler jeg at julestemningen vil vende tilbage, som et overdådigt pyntet Juletog, omkranset af strålende lys, der efter en lang og broget rejse, endelig og brusende, vender tilbage til Stationen i den lille landsby. Jeg mærker det helt ind i hjertet, og jeg tror på det; I år bliver det Jul, også for mig.
  Utroligt hvad du, kæreste Dalby, kan udrette. TAK.
  ER begyndt at rydde Hard-discen på DVD´en så der er plads til dine programmer, for de skal ses og nydes igen, og igen, og ...
  Hvor er jeg taknemmelig over igen at kunne glædes.
  Ønsker dig en dejlig dag
  Kærligste hilsner, Iris.

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Hvor ser det vidunderligt ud!
  Normalt er julen noget, der kommer lidt bag på mig og derfor bliver mine forberedelser noget forhastede, og hyggen går nogle gange lidt tabt.
  Det sker ikke i år!
  Jeg har allerede planlagt en lang tur i skoven, som ligger lige uden for min dør, med indsamling af diverse skønne naturmaterialer.
  Tak for reminder om den skønne juletid og hyggen i den mørke december måned og for på forhånd inspiration - du er simpelthen så utroligt kreativ og nyskabende!
  Glæder mig voldsomt til både udsendelser og "Den hvide have" :-)
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 11. Nydelig! Dere Dansker er så flinke med hage, hjem og interiør og virkelig inspirerende. Jeg gleder meg til å se mer.
  Hilsen fra Yvonne- Norge

  SvarSlet
 12. Jag hoppas verkligen att programmet kommer på en kanal som vi kan se här i Skåne! Jag glaeder mig!
  Hälsningar
  Katarina
  PS Santa Claus :) DS

  SvarSlet
 13. Kære Claus
  sikken en stemning!! du er altså en sand mester i fine opstillinger. Håber at du ved at det er en gave, som ikke nødvendigvis kan læres.
  hilsen Anne Marie Christensen
  PS min dvd skal også renses, så jeg er sikker på at der er plads.

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  Hvor vi dog har manglet et sådan program,der er ikke så meget med indretning,og bordpynt som mange jo interesserer sig for,jeg er sikker på at programmet bliver en kæmpe succes,jeg glæder mig rigtig meget.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 15. meget fint.. ved ikke helt hvor du skal lave mad henne, men smukt ser det ud :)
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 16. Hvor ser det hele bare pragtfuldt ud. Jeg glæder mig vildt meget til dine udsendelser.Har selv brugt efterårs ferien på at beslutte farver og tema til julen.Skønt at se andre er ligeså juletosset :-)
  mvh Tina, Kastrup

  SvarSlet
 17. Kære Claus.
  Jeg glæder mig til at du igen kommer på "visit" i vores stuer - glæder mig til at få noget juleinspiration på "Dalby´sk" - og så glæder jeg mig til jul. Det er en helt fantastisk ide med sådanne juleudsendelser og du kan tro at vi nok skal være klar ved skærmen.
  Mange hilsner og "glædelig jul" fra Susan

  SvarSlet
 18. Kære Claus
  Vi har noget at glæde os til og du forstår sandelig at bygge en stemning op for dine billeder oser af hygge og det er svært at holde juleglæden væk.
  Mon ikke du har gået og moret dig over de forskellige reaktioner du fik i sidste uge, hvor du blev ved med at varsle at julen skulle begynde nu - der tog du r.... på os:o)

  SvarSlet
 19. Altså hvor jeg glæder mig til at se udsendelserne ser godt nok hyggeligt ud.

  SvarSlet
 20. Hvor er jeg spændt! Og det er dejligt at du kun lige løfter en flig af sløret her, får den største fryd ved julen er netop glæden og forventningen... DEN har jeg i den grad :-)

  Det skal nok blive godt.

  Kærlig hilsen Lisbeth K

  SvarSlet