I morgen starter julen

20121209_172021

 

Nysgerrige?

17 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Nej. Ærlig talt. Der er mere end 2 måneder til jul, og jeg venter gerne. Men god fornøjelse.

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Ja,nu må du snart løfte sløret lidt ,men det ser hyggeligt ud

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 3. ÅÅÅ, så vakkert, min venn ! Nå ble jeg helt varm i hjertet ... for en vakkert bilde <3 Elsker julen !!

  STOR KLEM
  på en søndag

  SvarSlet
 4. Alt for tidlig, men regner med du skal igang med driving av julens blomster. Det tar jo litt lengre tid en mange andre juleforberedelser.

  SvarSlet
 5. Kom bare an med julen.
  Jeg har i dag også gjort de første indkøb.. 6 siliconeforme til at lave chokolade og konfekt i. Og kom så lige til at bestille frysetørrede jordbær, hindbær og blåbær til konfekten og lidt sølv og guld drys og ups inden jeg så mig om havde jeg bestilt Bülow lakrids pulver og sirup. Så mens du forkæler vores øjne gør jeg klar til at forkæle smagsløgene hos folk omkring mig :-)
  Så kære Claus. Glædelig jul........

  Hilsen Berit fra Sydfyn

  SvarSlet
 6. Mja hr. Dalby. Jeg gætter på, at du håber på sne i december. At gå i gang med juleforberedelser i oktober er altså ...... anderledes. Glæder mig til at se hvad det er, du NU har gang i.

  SvarSlet
 7. Jaaaaaaaaaa!!! sehr!!!
  LG Regina

  SvarSlet
 8. Nei,egentlig ikke. Det er for tidlig, men jeg liker det meste annet du skriver om :-)

  SvarSlet
 9. Meget. Glæder mig, for mig er det ikke spor for tidligt med juleinspiration.
  K.H. Fru Pedersen

  SvarSlet
 10. Jul ?????? fan'me nej !!!! ikke endnu, har lige 50000 ting som skal gøres færdig i haven inden !!

  SvarSlet
 11. Ja da! Du løftede jo sløret lidt ved dit besøg her på Vilhelmsdal, så JA jeg glæder mig til at se og høre nærmere!

  Vi er også ved at komme i julehumør, allerede nu er jeg i gang med forberedelserne til årets store jule udstilling og om kun tre uger kører de første lastbiler ind på Gårdspladsen med første hold juletræer til salg her under udstillingen! Jeg glæder mig til duften af gran og synet af de smukke træer!

  Men butikkernes nissepjat kan jeg godt undvære! ;-)

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Jeg har også set brunkager etc i butikkerne nu, og det er helt forfejlet...... for ikke at blive træt af jul inden december, starter julen først hos os når adventen starter.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 13. Om jeg er nysgerrig/glæder mig til jul? JA, men jeg vil ikke indrømme det - ikke endnu - der er stadig to måneder til.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 14. Søde Claus!
  Jeg ser her at der er blandede følelser på denne årstid om jul. Jeg er også lidt ambivalent. På den ene side er jeg altid lidt nysgerrig efter at se dig over skulderen, men jeg holder også på at vente med juleriet indtil i hvert fald november er i gang.

  Her og nu er jeg i Halloween-stemning! Elsker at pynte op med græskar, kastanier og lys og så småt gå i gang med lidt pyntegrønt - men jeg kalder det ikke jul, men nærmere efterårshygge.

  ...omvendt er der én form for juleri jeg er nødt til at starte på nu, hvis det skal gøres færdig: Brodering af julemotiver tager sin tid :-) Så jo, alligevel må jeg nok indrømme at det så småt snerper den vej, omend det er i et helt andet tempo end det butikkerne disker op med. - Og jeg glæder mig meget til at se din julebog til næste år.

  Kærlig hilsen Lisbeth K (der lige har haft en dejlig efterårsferie og lige skal have læst lidt op på bloggen).

  SvarSlet
 15. Jeg er helt klar til julepynten allerede, når bare det er fin pynt - og det tør jeg godt satse på, at det er!
  Hilsen Pia

  SvarSlet