Ka’ I li’ kaktus?

Jeg kan! Men min lidenskab er af nyere dato. Livet igennem skifter vi smag. Jeg gør i hvert fald, og jeg synes, at det er vigtigt at huske på, at det der var ’not’ i går godt kan være ’hot’ i dag.

 

20131007_135629

 

20131007_135647 20131007_135422
20131007_135359 20131007_135405

 

Her er en lille opstilling med kaktus i hovedrollen.

 

20131007_135314

12 kommentarer:

 1. Jeg synes det er en rigtig fin opstilling du har lavet. Så fint at kombinere det med lidt keramik.
  Helt ærligt er jeg nok mere til de noget mere romantiske blomster som f.eks den super fine Sankthansurt:)

  Go´aften.

  Kh Carina

  SvarSlet
 2. Jeg har nu altid holdt af kaktusser. Der er noget meget smukt skulpturelt over dem. Og så er de nemme. Det satte jeg stor pris på i mine yngre dag.

  SvarSlet
 3. Kære Claus,
  Kaktus er vist en rigtig mande-blomst - jeg synes ihvertfald, at de ser lidt macho ud. Det gode ved kaktus og mænd er så også, at de (mændene altså) kan finde ud af at passe dem.
  Jeg er helt skudt i dine facetslebne brosten, eller hvad de nu er. Ganske enkle og enormt seje. Vel i grunden også lidt mandige!
  Jeg glæder mig rigtig meget til dine nye bøger. Din krukkede bog ikke mindst...
  Kærlig hilsen,
  Mathias

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  For 24 år siden besøgte jeg en kaktushave i Monte Carlo og siden har jeg været ret betaget af kaktus.
  Jeg er især glad for dem, jeg kan få til at blomstre.

  Kærlig hilsen Eliane.

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Fine kaktus, og nogle sjove kakler med dyr,jeg kan også godt lide de fine vaser især den brune

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 6. En vigtig pointe ikke at lade ens meninger låse fast livet igennem, men mht kaktusser, ja så må jeg nu trække en streg i (ørken)sandet, for det bliver vist aldrig mig.
  Kan godt se de er sjove og fine i formen, men antipati er nu nok ordet, der runger i mit hoved.
  Bærer stadig på modstand fra barndommen, hvor disse planter var dem jeg ikke kunne slå ihjel med mine ikke-grønne fingre (nej jeg er virkelig en plantedræber indendørs!). Det troede mine forældre i hvert fald, men efter mange nåle i fingrene oparbejdede jeg så megen modstand mod kaktuserne, at det lykkedes mig også at få dem til at udånde...

  I mange år herefter mente jeg ikke, at planter og jeg på nogen vis kunne være kombineres, kun afskårne (eller tørrede i sen-firserne). Heldigvis er meget blevet ændre siden, men kaktuser giver mig fortsat myrekryb...

  Men tak for indlægget, som jeg let kan overføre til meget andet i livet og huske os på, at måde verden med åben pande, friske øjne og uden ødelæggende fordomme – ellers:0)

  Skøn dag fra Katinka

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Jeg er vild med din fine opstilling.
  Kaktus har altid været ´in´ og ´hot´ hos mig, det ligger i generne tror jeg. Som barn lovede min far altid at vække os, når ´Nattens Dronning´ (Selenicereus grandiflorus) sprang ud, og beærede os med synet af hendes store yndefulde og smukke blomster. Dét var stort, og dejlige minder der lige fulgte med udfra dine billeder.
  Glæder mig at de også har en plads i dit Paradis.
  Kærlig hilsen, Iris.

  SvarSlet
 8. En virkelig flot opstilling. Min tid med kaktus ophørte, da jeg havde små børn i huset. Da aflivede jeg den sidste, jeg havde stående i et vindue - med meget lange "nåle". Og de er ikke rigtig kommet tilbage. Men hvem ved! - det er kun påskekaktus med blomster, jeg har om julen.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Hvad skete der lige der? Ja, det er interessant som vi kan ændre vores smag.Om jeg kan lide kaktus? Nja, det vil jeg nu ikke sige,det kommer an på hvilke, de er ikke helt udelukkede.Men sukkulenter det er et hit;-)
  Kærlig hilsen
  Engblomsten

  SvarSlet
 10. Kaktus kan godt være flotte, men jeg mener også de er lidt maskuline. Måske fordi det kræver noget andet og mere end en sart kvindehånd at potte dem om?
  Mine sønner er vilde med kaktus - sev er jeg nok mest vild med de flotte kakler med insekter!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 11. hej Claus, jeg er vild med de to fine kakler i opstillingen med hhv en guldsmed og en skarabæ, tror jeg nok - fin detalje ;-)

  kh Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet