Mere end nok at se til

Det må siges, at der er mere nok at se til her. Og lidt mere til!

 

20131023_150106

 

I dag har Preben, Henry og jeg haft virkelig travlt med at pynte pladsen foran det nye drivhus op. Både med levende lys og dem på kæder.

 

20131023_150126

 

I aften har DR1 så optaget anstrengelserne til Jul hos Claus Dalby, og I kan godt glæde jer til at se resultatet. Det vil jeg altså tillade mig at sige. Aldrig tidligere har jeg julet så intenst. Forstil jer det vildeste vilde – og gang det så med ti … Sådan så der ud her til aften.

 

20131023_150057

 

I morgen tidlig står jeg tidligt op, før det bliver lyst, og foreviger hele sceneriet med mit kamera. Men I får dog først noget at se i slutningen af november.

 

20131023_150154

 

Når der skal være så ryddeligt, er det klart, at vi må stuve planterne sammen andetsteds. Her får I et kig behind the scenes.

15 kommentarer:

 1. Skal vi virkelig vente så længe på at få et par glimt?..;-)

  Kan se at dine Limelight eller er det Annabelle er blevet lidt brune som mine.
  Klipper du dem ned inden vinteren, mine står også i 3 store krukker.
  Håber at de overlever vinteren.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet

 2. Kære Claus.

  Har du ikke sat dine krukker i telt endnu???
  Vi er meget i tvivl om, hvornår det skal gøres.
  Vi har måske gjort det for tidligt??

  Det er fantastisk spændende alt dette "Jule- halløj" og vi glæder os rigtig meget til at se resultatet af dine anstrengelser.

  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 3. Beautiful photos!
  Greetings, RW & SK

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Jeg glæder mig HELT VILDT til dit juleri!!!
  Når du siger, det bliver vildt, så bliver det VILDT :)
  Kan næsten ikke vente...
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 5. Ja, jeg føjer mig pænt i rækken af dem, der glæder sig til at se juleriet. Bente

  SvarSlet
 6. Kære Claus.

  Du og dine trofaste svende, skal ha` applaus.

  Hvor er det godt for min moral og motivation, at se/høre at selveste Havekongen og hans Grønne Prinser også vælter rundt i sammenstuvede krukker og har skumsved på pande-lamperne:o)

  Her på matriklen er der virkelig også sveddryppende travlhed. Staudedeling, stauderokeringer, staudenedklipning og løglægning. Det gamle skrog knirker og knager, men en sød og betænksom blogger har sendt mig Therma Care varmeomslag til de ømme muskler, for the show must go on.

  Jeg glæder mig sådan til, at du begynder at løfte sløret for din maximalistiske juleudsmykning, Claus. Det bliver en yderst kærkommen lys- og skønheds-injektion her i vintermørket. Hvad skulle vi dog gøre uden dig?

  De kærligste hilsner og tanker til alle, der kæmper for at blive færdige derude i efterårshaverne.

  Nu er det tørvejr, så jeg smutter sporenstregs i gummirøjserne.


  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Hvis DU siger, "Forstil jer det vildeste vilde – og gang det så med ti … Sådan så der ud her til aften." Ja, så må der vitterligt være noget at glæde sig til. Spændende. Optager-boksen bliver sat klar til at optage hele serien, så snart man kan. Jeg har flere gamle ting på den boks med dig (og Anne Just), som jeg har set en del gange efterhånden. Vidunderligt at DR har besluttet sig for at forny sig lidt. Det trænger vi til ;-) Kræs for kendere og andet godtfolk.

  SvarSlet
 8. Jeg sidder her med to kartofler. I den ene skal der stikkes 8 tændstikker og i den anden nogen-af-tyve alt efter, hvornår de julefjernsynsudsendelser begynder. Så er det lige som da man var barn og skulle holde styr på forventnigens glæde op til jul.

  Men tiden skal nu nok flyve af sted. Jeg fik bl.a. skamferet flere træer slemt under orkanen forleden og mistede uigenkaldeligt de to store, gamle birketræer, som jeg fortalte om som gæsteblogger her for et par år siden. Suk! Suk! De ligger sørgmo- digt hen ad jorden med hele rodnettene strittende i vejret. Det er et par ordentlige kæmper, som giver en masse brænde (uden afgifter af nogen art); men det er ærgerligt talt en ringe trøst. Ikke desto mindre
  Happy Autumn Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 9. Gange 10......? Jeg forestiller mig nærmest et lysshow noget i retning af Las Vegas - men... på den anden side er jeg sikker på, at det bliver både hyggeligt, smukt og med stil;0)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 10. Så er efteråret for alvor kommet til din have Claus. Kan godt se at der bliver lidt klemt nogle steder når der skal være plads til julen :-)

  Pøj pøj med de videre optagelser, som jeg glæder mig meget til at se.

  Kh. Lisbeth K

  @ til en tante (jeg skal jo ikke afsløre nogen særlig farve her, det gælder om at holde sig undercover) Jeg ville bare sige "Tusind tak" for-du-ved-nok-på-kontoen ;-)

  Her er lidt ekstra opmuntring til en sveddryppende og øm tante: et godt råd fra min fys er denne gel:"Biofreeze" den fås både som gel og spray, men jeg foretrækker klart gel. Få gemalen til at gnubbe den ind og den hjælper ganske godt på ømme muskler :-)

  Kærligst Lisbeth K

  SvarSlet
 11. Spændende at følge med i dine nye påfund, Claus.

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Hvor ville jeg dog gerne være nabo til dig, så kunne man rigtig følge med i alt hvad der sker.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 13. Liebste Lisbeth K

  Mange tak for opmuntringen til løglæggertanten:o) Løglægning er een af de hårdeste havediscipliner, synes jeg. Jeg kender godt Bio-freeze og har brugt det i flere år. I løglægningssæsonen har jeg altid min Bio-freeze Gel i håndtasken, uanset hvor jeg går og står. Den kan virkelig anbefales til alle med ømme, værkende løglægger- og julemaximalistiske muskler.
  Og geleens duft/lugt holder med garanti fluer og andre forstyrrende elementer så langt væk fra een, at man i ro og mag kan falde i dyb løg-søvn på sofaen kl 20:00:o)

  Så kære lidelsesfæller, jeg siger som Lisbeth: Prøv Biofreeze før din nabo!

  Kære Claus.

  Apropos nabo... her jeg siger som Trine: "Gid man var din nabo!" De er så heldige allerede at kunne se alt dit skønne julelys, mens vi andre må gå her og vansmægte i efterårets buldermørke.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 14. ugghh, jeg glææder mig til Dalbyjuletv, men jeg har så travlt i haven at november godt må gå lidt roligt, især efter stormen har givet ekstra arbejde øvøv.
  Det beroliger lidt at andre nørder osse maser i haven med omplantning løgsjov osv, så er jeg da ikke den eneste der ikke er færdig, ( bliver man nogensinde det?)
  Til alle med ømme muskler: en gammeldaws varmedunk er osse god at sidde med på de ømme steder om aften.
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
 15. Beate fra skovhaven1. november 2013 kl. 10.44

  Ja, der er flere der er kommet på overarbejde. Min skovhave mistede 6 store træer ligefra korkelm,sydbog, store grantræer, så haven ligner et vildnis.Oprydningen er gået i gang, men løglægningen må lige vente lidt.
  Jeg glæder mig til juleriet hos Dalby.

  SvarSlet