Min jul

I år kommer jeg virkelig til at give den gas, hvad jul angår.

 

claus20131011_140007

 

Spændende (jule)ting og sager ankommer i disse dage til matriklen, og som jeg tidligere har nævnt er der ét og andet under opsejling rent julemæssigt!

 

claus20131011_140022

 

Jeg kan endnu ikke afsløre, hvad det er, men det bliver stort! Her vil blive pyntet op som aldrig før.

 

 

claus20131011_135911 claus20131011_135938

 

Disse træer er af nobilisgran og håndlavede, og de bliver en del af julesceneriet.

 

Kan for øvrigt fortælle, at mindste træer vil komme til salg i Bilka i slutningen af november.

20 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig så meget til at følge med her på bloggen! Synes altid du får lavet de smukkeste juledekorationer og anden oppyntning op til jul :-)

  SvarSlet
 2. Fiiiiine træer Claus.... Vi må da vist ha os sådan et par stykker til vores indgang.
  Rigtig skøn weekend.
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 3. It's beginning to look a lot like Christmas
  Ev'rywhere you go;
  There's a tree in the Grand Hotel, one in the park as well,
  The sturdy kind that doesn't mind the snow.

  SvarSlet
 4. Meget smukke træer holder meget af træer som også er grønne om vinteren.
  Glæder mig til at følge til jul :)

  SvarSlet
 5. Smukke træer :-)

  Det lyder spændende. Måske får vi en Claus julekalender på tv?

  SvarSlet
 6. Jeg glæder mig da godt nok til at se hvad der sker. Om en uge starter jeg med at lave min julehave, så den er klar til d. 16 nov. hvor den åbner.
  Mange hilsner Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 7. God fornøjelse med julerierne - jeg synes at juletræerne er ret fine. Du må selvfølgelig starte nu for at vi kan glæde os over billederne til jul og det lyder spændende, men jeg behøver heldigvis ikke at julepynte foreløbig det ville være forfærdeligt hvis jeg blev træt af julen før jul;))

  SvarSlet
 8. Uh det ser spændende ud - glæder mig til at se hvad du har fundet på :0)
  I år skal jeg for første gang have "julestue" herhjemme.. Det glæder jeg mig til..
  God dag

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Hvor er de bare sine, de træer
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 11. Hvor er de bare fine, de træer
  Lene Nyk. F

  SvarSlet
 12. Åhhh hvor jeg glæder mig til at se, hvad du finder på Claus - og hvad der kommer i Bilka. Julen er fin, men selve forberedelserne op til - både ude og inde er her jeg henter de bedste oplevelser. Når nogen af jer skriver, at I åbner hus og have - må I meget gerne skrive www eller adresse. Vi ses til julerierne i haven.

  SvarSlet
 13. Vilka underbara granar. Snart är julen här :)

  SvarSlet
 14. Vilka roliga och fina små granar.
  Är det stomme av hönsnät?
  Inspirerande! Men jag blir kvar i hösten ett tag till.
  Trevlig helg!
  Annika

  SvarSlet
 15. Claus` jul bliver SÅ cool:o)

  Jeg tror, at den gamle tante forvandler sig til "Den lille pige med svovlstikkerne" i julemåneden. Så hvis du ser en lille, forkommen julegris stå ude foran porten og kaste lange længsesfulde blikke op imod alt det udsøgt smukke, så er det bare mig.

  Ønsker alle en rigtig dejlig grøn weekend.

  Tantelige knus fra Juleristen

  SvarSlet
 16. hvad-skal-der-dog-ske hvad-skal-der-dog-ske hvad-skal-der-dog-ske ja, det er altså ikke fordi jeg er nysgerrig :)

  SvarSlet
 17. Kære Claus.
  Hvor ER det nogle fine jule-træer. Bliver de også lanceret i Bilka?. Det ville blive et smukt indgangsparti, at have sådan ét eller to stående på trappen, sammen med et par lanterner med levende lys ...
  Mon der bliver ´transmitteret´ fra ´Dalby´s Jul´ på TV, måske endda live, eller udkommer der måske en bog med smukke dekorationer og slige fine og nye idéer til julens have? Ja hvorfor ikke, det lyder da dejligt om det bliver således. Jeg er ihvertfald spændt.
  ´Jeg glæder mig i denne tid .....´
  Knus Iris.

  SvarSlet
 18. Kære Claus,

  Hvor dejligt for dig, at du skal til middag hos selve vores dejlige dronning. Det bliver i hvert fald ikke kedeligt, med den intelligens hun har. Jeg glæder mig også til at komme på Aros og se værkerne på et tidspunkt.
  Og jeg glæder mig til din bog om den hvide have. Jeg tror aldrig, jeg får et hvidt bed, men din bog må jeg have pga. de skønne fotos, som din skønne blog er fyldt med.
  Mange hilsner og rigtig god arbejdslyst
  Mette Marie

  SvarSlet
 19. kongekommentar tante grøn...synes han skal åbne porten når vi to sidder blåfrosne udenfor, bare for et glimt af herlighederne :)

  SvarSlet
 20. Kære Annika - nej, det er en stamme af træ.

  Kære Iris - ja, de mindste træer kommer i Bilka. Kan fortælle, at jeg næste år kommer med en julebog, men allerede i år kommer jeg til at jule mere end vanligt. Jeg vender som nævnt tilbage ...

  Kære Mette Marie - jeg glæder mig også.

  Kh Claus

  SvarSlet