Om få dage er det for sent

Så kan man ikke nyde et syn som dette.

 

claus20131023_145738

 

Hvert år på denne tid glæder jeg mig over, at vores lindealle antager den mest fantastiske gyldne farve.

 

claus20131023_145852

 

Men om få dage er det slut. Så varer det et helt halvt år, før træerne igen får blade.

 

claus20131023_145710

10 kommentarer:

 1. Hvor er der smukt langs din allé, Claus! Og dine smukke billeder har givet mig et skub i dag til at gå i gang med et patchwork-arbejde, som jeg har haft stof liggende til i flere år. Jeg har ganske vist ikke så megen tid til det for tiden, men det skal alligevel blive skønt af og til at få lidt afveksling i al strikke- riet, som lige nu er på dagsordenen.
  Tak for inspiration, men også
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 2. Et smukt syn.Men de bare grene som danner siluet op mod himlen kan også være dejlig.Eller når enten rimfrosten/ nyfalden sne ligger sig på de bare grene.Ja der er nok at glæde sig over her til lands med 4 årstider. Fortsat god adbejdslyst med jul og bog.
  Venlig hilsen Birgit Nouri.

  SvarSlet
 3. Tenk å ha en hage som er LIKE vakker året rundt !!? Supervakkert med gul hage!

  Ha en fin kveld, min venn!
  KLEM
  anette

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Din allé er fantastisk smuk nu, ja! Flygtig som en buket, der skal nydes NU, mens tid er.

  Og et fantastisk lys, vi har for tiden - tit og tæt. Ihvertfald her på solskinsøen. To gange idag er jeg strøget ud med cameraet (der ligger nogle af dem på min blog). Det bliver bare ikke bedre :D

  Julehjerteligst

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Hvor er din allé flot med de gyldne farver! Et dejligt og smukt syn med efterårsklædte træer og buske, men også vemodigt, for som du selv konstaterer, så er der bare så længe til, at det hele starter forfra.
  Men vi må tænke positivt og tænke over alle de skønne ting, som den mørke tid også giver os mulighed for:
  - Læse inspirerende havelitteratur
  - Surfe på nettet efter frø
  - Lave vilde haveplaner på papir/PC
  - Besøge kræmmer - og antikmarkeder efter smukke ting til haven
  - Sidst men ikke mindst dine udsendelser om jul - hvor jeg bare glæder mig!
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Ja ja, jeg véd godt at jeg gentager mig selv når jeg nu igen skriver dette, men du HAR virkelig Danmark´s smukkeste allé, både forår, sommer, efterår og vinter.
  Kunne forestille mig det henrivende syn, om Lindetræerne blev pyntet med lys, i December.
  Tak for tippet med billige løg i Bilka. Var så heldig at redde mig 8 poser af min absolutte yndlings- Tulipan, ´Spring Green´. Jubiiii...
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 7. Hvor er din allé smuk.
  Tak for kigget - og herligt at skoven også stadig er flot. Vi har været så heldige med løvfaldet i år.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 8. Hvor er dine træer dog smukke - selvom efteråret er en lidt "vemodig" tid er den også umådelig smuk. Og herligt med vore 4 årstider. Jeg hørte engang på tv en amerikansk ambassadør lovprise vore 4 årstider her i DK. Man anede aldrig hvordan vejret var/blev. Han havde også være ambassadør i "Sahara", hvor der ALTID var sol og sand - året rundt. Så lærer man egentlig at sætte pris på vejret med hele 4 forskellige og skønne årstider.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Ja det er rigtig smukt lige nu, og vejret har været forrygende i den seneste tid. Og det er en påmindelse om at det er LIGE NU det skal nydes, for nuet er meget flygtigt. Kan overføres til andet i livet også:-)
  Hilsen Anne Marie CHristensen

  SvarSlet
 10. Efterårets farver er tegn på forfald i naturen - men hos mig giver de lige den sidste energi inden vinter.

  En meget smuk allé

  SvarSlet