Too Much of a Good Thing is Wonderful

Ordene her blev første gang formet af Mae West, men det var den amerikanske pianist og ikke mindst entertainer - Liberace, der gjorde dem kendte.

 

claus20130507_111401

 

Forleden så jeg filmen Mit liv med Liberace, med Michael Douglas i rollen som den nu afdøde excentriker. Mesterligt spillet!

 

claus20130507_153553

 

Efter at have set filmen, måtte jeg sande, at jeg har meget at lære. I sammenligning med Liberace er jeg den rene minimalist! Tænk, hvis han også havde været havemenneske!

 

claus20130507_153621

 

Han ville sikkert lægge hundrede gange så mange løg, som vi gør. Hvem ved …

 

Her ser I forårets løgkrukker, og når jeg viser dem i dag, er det fordi vi en af de nærmeste dage skal til at lægge løg i krukker. Igen. Hvad med jer?

6 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Kære Claus,
  Aldrig havde man troet, at en så driftig forfatter, forlægger og blogger havde tid til at gå i biografen. Men selv en jule-tv-star må vel befinde sig i orkanens øje, og hvile på laurbærene, ind imellem. Velfortjent!
  Ganske sandt er du ingen Liberace og jeg ingen Scott Thorson - det var dengang - men vil du ikke nok alligevel være sød, at slå benene væk under os endnu en gang til foråret? Liberace eller ej!
  Kærlig hilsen Mathias

  SvarSlet
 3. Hej
  Jeg har lagt tulipanlløg i krukker i bedste "Claus Dalby stil", tak for instruktionen her på bloggen for laaaang tid siden, det fungere perfekt !
  Kh Helle

  SvarSlet

 4. Kære Claus.

  Nå det er først nu vi skal lægge løg i krukker?! Så kan jeg bedre forstå at vores løg allerede har spirer, når de blev lagt først i september. Vi skal lære så længe vi lever og hvor ER det godt at min dejlige kæreste forærede mig "Et Haveår" forleden dag, så kan jeg bl. a. skrive mine fejltagelser ind.
  Bogen er en genial idé!!!

  Kærlig hilsen og god dag til dig og alle de andre haveglade fra Eliane

  SvarSlet
 5. Hej Claus.
  Her er alle løgene allerede lagt i krukker. Sidste år, var første gang jeg prøvede at have løg i krukker, efter at have set din video på Bilkas hjemmeside. Og sikke en succes det blev. Så nu skal krukkerne fyldes op hvert år.
  Kh Heike

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Jo da, men "i det små" --
  Det du viser, ser godt ud, og det blev det jo også.
  hilsen jmn

  SvarSlet