Af og til føler jeg mig noget ensom

Og hvordan skal det så forklares? Jo, af og til spekulerer jeg faktisk på at lade være med at være så aktiv på bloggen og måske blot lade den være en hjemmeside, hvor jeg kun poster, hvis jeg har skrevet en ny bog, hvis jeg kommer på tv eller lignende. Og så blot være på Facebook, som er et meget hurtigere og meget mere aktivt medie.

 

image

 

Her får jeg så mange kommentarer og så megen respons, at det vil være meget nemmere for mig blot at være dér. Det handler ganske enkelt om, at jeg må prioritere min tid.

 

Når jeg får disse tanker, er det fordi, det kan være frustrerende at sidde og se, at flere tusind hver dag besøger denne blog, men at det kun er den gamle garde – de samme 20-25, der kommenterer. Uden jer, ville jeg have lukket ned for længst. Men hvad med alle jer andre? Kom da med et lille pip en gang imellem.

 

Jeg ved godt, at min fejl er, at jeg ikke har tid til at besøge en masse blogs og lægge kommentarer dér. Blogverdenen består i meget høj grad af rygklapperi, og dette har jeg ikke tid eller lyst til at deltage i.

 

Som nogen måske har opdaget, har min blogliste været nede, og desværre er der sket det, at alle blogs er blevet slettet. Derfor begynder jeg nu på en frisk. Det er klart, at de af jer, der en gang imellem giver jer til kende her, vil komme på igen. Ellers ikke.

 

Nu er jeg godt klar over, at der sikkert er nogle, der springer frem som en trold af en æske. Det er nemlig sket de gange, hvor nogle føler, at jeg har været for kritisk. De tager jeg nu helt med sindsro.

137 kommentarer:

 1. Jeg håper jo du fortsetter med bloggen din, Claus. Den er til inspirasjon og glede for alle oss andre som fusker i det samme faget.

  SvarSlet
 2. Men vi er her, Claus, selv om vi ikke altid pipper :-) Jeg elsker at følge din blog, selv om jeg meget sjældent skriver noget til dig. Jeg elsker dine billeder, som helt sikkert kommer meget mere til sin ret, end de gør på Facebook. Jeg nyder at se, hvad du går og laver, selv om jeg slet ikke er så meget havemenneske, som dig. Af og til bliver jeg inspireret, og altid bliver jeg lidt klogere på et eller andet. Jeg nyder din æstetik og den kompromisløshed, som jeg fornemmer, du har.
  Jeg håber i hvert fald, at du bliver her i Blogland og LOVER, at jeg vil kommentere lidt oftere.
  Vh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Jeg forstår godt, at du ind i mellem bliver træt af at give meget, og ikke altid få så meget igen den anden vej. Det kræver ressourcer hele tiden at skulle finde på, udvælge fotos og skrive tekst til indlæg. Bloggen her er en værdifuld kilde til viden og inspiration, for dem som forstår at benytte den og arkivet.

  Jeg har ingen anelse om, hvorfor der ikke er flere, som kommer med en lille kommentar i ny og næ. Måske er der nogle som tænker "hvad har jeg at sige til en haveguru som Claus Dalby med styr på tingene" eller "jeg har intet at bidrage med". De ved muligvis ikke, at de bare kan skrive en sætning eller to. Mere skal der jo ikke til.

  Når al det er sagt, har jeg bemærket, at der for tiden er meget, meget stille på de få blogs, som jeg har tid til at kigge ind hos. Muligvis er det juletravlheden, som har meldt sig?

  Jeg ved godt, at jeg er en af dem, som ofte "bruger mund" på bloggen her. Men Facebook! Må jeg SÅ bede om mine himmelblå. Meget kan du få mig til hr. Dalby, men der er grænser ;-)

  SvarSlet
 4. Hola Claus !Jeg er have elsker og i den sidste tid er du gaaet over til juledekorationer og det er en hel anden verden ! Naar du kommer i gang med fróposerne , stiklinger og alle de spendende ting du kan finde paa , ja saa tror jeg der kommer liv i denne lille firkant hvor vi kommer med vores komentarer !
  Hilsen
  A. Bonaerensis

  SvarSlet
 5. Hmmm... hr. Dalby. Så må jeg være en af troldene fra æsken og stille et modspørgsmål. Hvorfor er det rygklapperi hvad der foregår på vores blogge og ikke på din?

  Jeg var meget i tvivl om jeg skulle lægge en kommentar på dette indlæg, det skulle jo nødig se ud som om jeg var rygklapper og blot ville have min blog på din liste. På den anden side læser jeg trofast dine indlæg, men der går efterhånden længere imellem jeg lægger en kommentar. Dels fordi jeg ikke oplever respons men allermest fordi jeg nåede til kvalmestadiet af at se mine egne kommentarer på din blog, - det kunne nemt virke som rygklapperi af en kendis.

  Nå, men nu kastede jeg mig så alligevel over kommentarfeltet, og jeg ved jo af erfaring at du engang imellem har brug at sætte lidt gang i kommentarerne og fuld respekt for det. Jeg vælger at se det som en kærlighedserklæring til din fanskare og jeg håber selvfølgelig at du fortsætter bloggen som altid. DDDD kan jeg ikke undvære.

  Så lad os klappe hinanden på ryggen, flette et par julehjerter og nyde den fredelige december med duften af gløgg, gran og æbleskiver.

  Masser af jule-have-rygklapper-hilsner og fniis fra fru friis

  (PS: DDDD = Den Daglige Dalby Dosis)

  SvarSlet
 6. Jeg følger din blogg fra Norge! Takk for stor inspirasjon og jeg gleder meg stort over å se deg på dansk tv i disse dager! Du er så koselig som vi sier på norsk:)

  SvarSlet
 7. Jeg besøger din blog næsten hver dag. Men jeg kender ikke dit sprog, og jeg bor så langt væk. Jeg har ikke din kompetence. Derfor er jeg tilfreds med at beundre dit arbejde i stilhed. Bemærk, stopper ikke din kreativitet. Tak for alt.

  SvarSlet
 8. Här kommer ett lille pip :)
  Tack för all härlig inspiration!
  Ha det Gott!

  SvarSlet
 9. Jeg er ny og har pippet et par gange :-) jeg har fulgt dig gennem flere år vla dine bøger og TV tillige Anne fra Hune. Jeg er først nu selv kommet på blog www.leblomster.blogspot.dk skønt jeg har dyrket min have gennem flere år. Jeg søgte dette medie da jeg synes FB mere var et medie hvor man fortalte man havde været til træning eller fortalte hvad man havde fået at spise. Håber du bliver på bloggen Claus , du er sand inspiration.

  SvarSlet
 10. Hallo Herr Dalby,
  ich verfolge jeden Post von Ihnen, denn ich liebe Ihren Blogg! Es ist wundervoll mit Ihnen durch die vielen Gärten zu wandern, Ihr Wintergarten und Ihre Dekorationen sind ein Traum! Ich bin sehr traurig, dass wir bei uns Ihre Weihnachtssendung nicht empfangen können. Ich hätte sie soooo gerne gesehen! Leider ist mein Englisch furchtbar, und ich habe mit meinem Lädchen gerade auch in dieser Zeit viel zu tun, darum schreibe ich keine Kommentare. Aber seien sie sicher, würde ich es tun, würde ich jedesmal "wunderschön und bitte mehr schreiben!! Ich wünsche Ihnen einen wundervollen 1. Advent
  GglG
  Regina

  SvarSlet
 11. Hej Claus,

  Jeg er en af dem der ikke får skrevet så tit - men jeg følger med hver dag og nyder dine indlæg og får masser af inspiration.

  Jeg ved godt hvor lang tid det tager at skrive blogindlæg sammenlignet med facebook - men jeg tror også du når rigtig mange via din blog, som ikke følger med på facebook. På en blog er det desuden lettere at gå til bage til gamle indlæg og finde en masse information.

  Jeg sætter i hvert fald pris på din blog og håber du vil fortsætte :-)

  Mvh Nina

  SvarSlet
 12. Kære Claus. Jeg forstår godt hvad du mener med ensom. Jeg har også ofte tænkt, at det er utroligt at så mange kigger med hos mig, men de siger ikke noget, er der mon kun hul den ene vej gennem blogggen :-)
  Nej, men når jeg så møder mine læsere i virkeligheden, så fortæller de glade om deres glæde ved at følge med på bloggen. Og det gør mig virkelig glad, helt ind i hjertet. Så jeg har vænnet mig til at kommentarene ikke er det vigtige, men højt skattede, når der kommer nogen.
  Jeg nyder ALLE dine fantastiske indlæg, de er til daglig glæde. Håber at du bliver ved, jeg har virkelig glædet mig til dine juleindlæg og tv udsendelserne.
  Tak for at du lagde mig på din blogroll igen.
  Julehilsen Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 13. Kære Claus,

  Jeg har først lige lært dig, din sans for farver og enorme kreativitet at kende. Derfor har jeg aldrig rigtig skrevet før, men jeg er stort set herinde hver eneste dag nu. Alt det du lægger ind er noget af det flotteste have og dekorationsarbejde jeg har set længe. Jeg er dødmisundelig!

  Jeg er lige ved at flytte på Kollegieværelse, så have har jeg ikke meget af, men jeg kan fortælle dig at samtlige af dine bøger faktisk er på min ønskeliste til juleaften.

  Jeg håber at du vil fortsætte arbejdet herinde. Der er med garanti mange der værdsætter det, selvom de gør det i stilhed.

  SvarSlet
 14. Hej Claus

  Det med og være blogger er jo nu engang ligesom og så frø man ved ikke altid om man får noget udbytte tilbage. Men ifølge mig skal du blot blive ved og give den gas, du må bare acceptere at ikke alt du beskæftiger dig med interesse os alle, jeg syntes blandt andet at der lige for tiden er ved og alt for meget brugskunst i den. Men du skal vide at din begejstring for forårs løgvækster og knolde har givet min husstand et nyt must i den store skala hvert år. Vi knokler med og sætte 50-60 potter med ca 2500 løg i potter og halvt så mange på friland.
  Ligeledes bliver disse skiftet med hundrede af Dahlia knolde efterfølgende, alt dette efter inspiration fra Blog eller dine bøger. Ligeså har vi læst og hørt alt du har sagt og skrevet om driv/væksthuse og efterlever mange af dine tips og ideer. Så Claus du er ikke ensom du har sat masser igang, har sat dine nye bog om de hvide haver på ønskesedlen.

  De Bedste Hilsner

  Tom Barnbæk
  Hjørring

  SvarSlet
 15. Jeg læser også med - oftere, end jeg får skrevet på min egen blog. Blogs er fine "vinduer", for dem der kigger ind, og de er også god "hukommelse" for dem der skriver. Nogle gange er det skønt bare at kigge ind, lade sig inspirere og ikke skulle skrive. Besøgstælleren taler jo sit klare sprog - så pyt da med om der er en kommentar. Man kigger jo kun forbi, fordi man har lyst - og fordi der er god inspiration at hente :-) Du kan jo gøre det samme bare surfe rundt og kigge ind - jeg er helt dikker på, du er velkommen :-)

  SvarSlet
 16. Kære Claus

  Lige nu sidder jeg og bliver lidt vedmodigt, fordi det jeg frygtede, risikerer at blive alvor.
  Men samtidig kan jeg også godt følge dig. Det vil blive et kæmpe savn for alle os havetosser som kikker ind her hver eneste dag, hvis du forsvandt.
  Du er en rigtig god inspirationskilde, knalddygtig og en fantastisk person der giver så meget viden til alle os der vil tage imod den og det er der trods alt mange der gør, selvom de ikke ligger en kommentar. Men det handler måske også lidt om respons fra din sige dermed mener jeg, at hvis du kikker på dine kommentarfelter fra 1 årstid siden var der en kommentar fra dig selv engang imellem, folk føler måske ikke der er nogen dialog mellem dem og dig og derfor bliver de måske de stille kikkere.
  Jeg er fuld klar over at din dag er booket til mere end 24 timer, så det er ingen kritik på nogen måde, det håber jeg du ved. Jeg har selv været stor fortaler for at nu skulle du passe på dig selv.
  Claus, du kender mig og ved hvorfor jeg ikke kan ligge en kommentar ved hvert et indlæg du laver, men du skal vide at jeg er inde flere gange om dagen for at se hvad du nu har fundet på her på bloggen og jeg nyder dine udseendelser Dr.1. Selv i denne uge hvor sofaen har trukket det længste strå har jeg lige måtte kikke ind for at følge dig. Ligesom idag hvor jeg har sendt en hilsen til dig igennem vores fælles bekendte oppe nordfra., fordi min samvittighed havde det skidt over jeg ikke har kunnet kommentere på nogen af dine indlæg siden i mandags.
  Du er mit lyspunkt de dage som er svære. Jeg håber du holder modet oppe og forsætter med din blog.

  Et stort varmt knus herfra det midtfynske, Pia


  SvarSlet
 17. Jeg har lenge undret på hvordan du får tid til alt, og kan godt forstå det hvis du velger å kutte ut bloggen, MEN jeg håper du holder liv i bloggen din framover også! Jeg liker veldig godt å se og lese her inne, selv om jeg følger deg på facebook også. ;-)

  SvarSlet
 18. Jeg må si meg enig i flere av de som har kommentert her. Jeg har ikke tenkt at mine kommentarer betyr noe for deg, som er en kjent hagemann. Hva skulle vel jeg komme med? Videre er det vel slik for alle oss som skriver en blogg. Det er mange som ser, men få som kommenterer. Jeg får også mange koselige kommentarer av mennesker jeg møter, men få på bloggen. Det er vel slik vi mennesker er.

  SvarSlet
 19. Joda her kjenner man seg igjen ja.. det hender jeg legger et lite spor etter meg, men slettes ikke hver gang. Men jeg elsker å lese innleggene dine og siden jeg ikke er på facebook så håper jeg virkelig at jeg fremdeles vil finne deg her i Bloggland?! Og hva vil vel førjulstiden være uten dine inspirerende innlegg? Hilsen Marit

  SvarSlet
 20. Hej Claus

  jeg er en af dem, der dagligt følger din blog. Har da også kommenteret nogle få gange. Så jeg er en af dine nydere, men ikke en af dine direkte ydere :-)
  Jeg tror, du skal være varsom med at undervurdere effekten af, at flere tusinde besøger din blog dagligt. Nu har jeg tre af dine bøger i reolen - fem af dine udgivelser i alt og har en del flere på ønskelisten fra Klematis. Det skyldes hovedsageligt din blog - og det er vel ikke så ringe endda???
  Kan det ikke gælde for et par kommentarer eller tre :-)

  Mvh Lone

  SvarSlet
 21. Jeg måtte lige læse et par gange hvad du skrev, jo - jeg læste rigtigt.Du ramte vist et ømt punkt ang. at give sig til kende vedrørende kommentar.Selv har jeg ofte tænkt det samme vedrørende min egen blog.Personligt tror jeg mange får rigtig meget ud af det der bliver delt vedrørende have blogs.Jeg har ihvertfald fået meget godt fra dine indlæg det skal siges, men vil ikke gerne betegnes som rygklapper.Har bare svært ved at se du skulle føle dig ensom på bloggen, men tider skifter jo så jo, FB hitter - men valget må da være svært at tage.
  Hilsen og god adventstid

  SvarSlet
 22. Hej Claus
  Her må jeg erklære mig enig med Lone.
  Jeg besøger din blog dagligt, men har aldrig før nu lagt en kommentar. Men pga. din blog er jeg blev komplet tosset med haven og har købt flere af dine egne og dit forlags bøger, har jeg valfartet til Bilka ugentligt det sidste års tid for at købe 'CD anbefaler planter' og lagt mange mange penge på diverse planteskoler. Jeg kan dårligt være din blog foruden. Håber at det trods alt er en stor glæde for dig at vide, at der - som det vist tidligere er blevet formuleret på din blog- findes blomster fordi du er til. Således også i min have. Kommentarer her på bloggen eller ej.

  Bedste hilsner Helle

  SvarSlet
 23. Kære Claus.
  Jeg er ikke nogen trold - så bare rolig :-)
  Men jeg er også én af dem som kommenterer en gang imellem - men ikke til hvert indlæg. Men jeg læser hvert et indlæg du laver, og jeg suger til mig af skøn inspiration. Jeg MÅ bare kigge med, og sikke det ville være trist hvis du lukkede bloggen. Nej nej - den tanke kan jeg slet ikke bære!!!
  Men desværre har jeg bare ikke tid til at kommenterer dig hver gang jeg læser med.... beklager. Men der er SÅ mange spændende og inspirerende blogs som jeg rigtig gerne vil besøge hver dag, og jeg forsøger at fordele mine kommenrare rundt hos jer alle.
  Vi er jo efterhånden mange i denne "klub", og jeg vil rigtig gerne være "med" hos jer alle.
  Jeg ser også hvor mange hundrede der besøger min blog hver dag, og selv om langt fra alle kommenterer, så er jeg mega stolt alligevel, over at så mange har lyst at kigge forbi.
  Så kære Claus... jeg håber du glemmer den "dumme" ide - og frejdigt vil fortsætte med at blogge derud af.
  Jeg kan ikke love, at jeg vil nå at få kommenteret på alle dine indlæg, men jeg kan love dig at de bliver læst, og at de bliver nydt. Du er en stor inspiration i mit "haveliv".
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 24. Hej Claus

  Jeg benytter ofte din blog til at blive klogere på min egen have - finde ideer og drømme mig væk til den perfekte have. Jeg har købt flere af dine bøger, særligt efter omtale her på bloggen. Der er en fornøjelse at følge med i din planlægning og udførsel af projekter af ufattelige proportioner.
  Jeg håber at du fortsætter bloggen, for selv om at vi er nogle, der aldrig - eller meget sjældent - reagerer på dine opslag, så er vi herude og følger med.

  SvarSlet
 25. Kære Claus.
  Jeg blev utrolig trist over at læse, at du ikke føler dig værdsat.
  Jeg følger dig også på fb, men det siger mig ikke så meget. Jeg synes dine billeder og indlæg på bloggen er meget bedre.
  Jeg bruger ofte at gå et år eller to tilbage på bloggen, for at se hvad du lærte os på samme tid året før. Den mulighed synes jeg ikke foreligger på fb.
  Vi har efterhånden næsten alle dine bøger og sammen med det vi lærer på bloggen, er det grundlag for vores havepassion og krukkesamling.
  Som Pia skriver, så opfordrer vi dig til at passe på dig selv.... og vi mener det virkelig....men vi kan se, at du lægger flere kommentarer på fb end på bloggen. Der er mere dialog.
  Jeg håber du vil holde liv i bloggen, som vi besøger dagligt og at der er flere, der vil påskønne dit store arbejde med en lille kommentar.
  De kærligste hilsner fra en nu søvnløs Eliane

  SvarSlet
 26. Jeg håber altså bare noget så inderligt at du bliver ved med bloggen ! ! !

  Jeg er som regel herinde mindst 2 gange dagligt - morgen og aften - for lige at få et par doser Dalby.
  Så kan mit døgn nemlig både begynde og slutte på den allerbedste og smukkeste måde !
  Jeg finder bare så megen glæde og inspiration i dine billeder og ord.

  Din blog har da også været til umådelig stor hjælp/opmuntring og trøst det sidste 3/4 år, som ikke har været så nemt for for mig rent privat, hvor jeg blandt andet har mistet min elskede have.
  Haven som jeg altid tidligere i mit liv har brugt som en slags terapeutisk middel, når livet gik mig imod og haven som jeg ellers var i fuld gang med at indrette med masser af ideer fra dig, Anne Just, Keld Slot og min havearkitekt Ellen Lærke.

  Nu har jeg så ingen have, men jeg har heldigvis fået et lille rækkehus med ca. 40 kvm. terrasse, hvor jeg her i efteråret så småt er begyndt at lave en krukkehave i Dalbysk´ stil ;-)
  Glæder mig nu efterhånden også til foråret, hvor jeg rigtig kan give den gas med den videre indretning.

  Så kære Claus, du skal vide - at selv om det ikke er så ofte at jeg får skrevet en kommentar herinde - Så sætter jeg altså bare umådelig stor pris på din blog og alt det du giver.
  Derfor ville det i givet fald, bare gøre mig noget så umådelig trist og det ville blive et rigtig stort savn, hvis du skulle beslutte at stopper bloggeriet ! ! !

  SvarSlet
 27. Kære Claus,

  Du er ikke alene! Hverken her på bloggen eller om at savne respons på blogindlæg ...

  Vi er {vist} mange, som føler os lidt som "Palle alene i Verden", grundet manglende respons på vores respektive blogs. Og ensomheden bliver ikke mindre, når "tælleren" vidner om et pænt stort besøgstal - men ingen (eller kun få) har haft lyst til at lægge en kommentar.

  Det er bestemt heller ikke altid, jeg selv får lagt en kommentar, når jeg besøger andre blogs. Har jeg noget på hjerte m.h.t. et givent blogindlæg, så går jeg ikke, uden at lægge en hilsen. Hvis ikke jeg umiddelbart har noget fornuftigt at skrive, så vil jeg hellere surfe videre.

  Jeg er sikker på, at du - Claus - ta'r den for dig rigtige beslutning m.h.t. om du vil beholde bloggen eller ej. (Mon ikke der er mange, som følger dig både på bloggen og på Facebook? Det gør jeg i hvert fald selv. :-) )

  KH og *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 28. Kære Claus
  Jeg kan godt forstå dine tanker, dog håber jeg på at du dropper at nøjes med Facebook, som jeg ikke bruger længere, men jeg respekterer naturligvis dit valg.
  Jeg har været sløv med kommentarerne (alle steder) i år, det er erkender jeg. Jeg har haft personlige 'udfordringer', lad os kalde det, i år, men har nydt de fleste af dine indlæg.
  Måske holder jeg mig også lidt tilbage i de perioder, hvor det mærkes at du har travlt. Tror det er lidt som Fru Friis nævner, tænker at du ikke har tid til læse vores kommentarer og at der derfor ikke er respons tilbage (her tænker jeg ikke på leverandører af juleting) - så bliver det jo blot mig, der giver dig rygklapperi...et ord jeg er lidt ked af at du vælter ned over alle andre haveblogs, lige på det punkt er jeg ret uenig med dig - men det skal der jo være plads til.
  Jeg er ikke den største havejulenisse, vi er jo alle forskellige, så indslag vedr. jul, der er jeg lidt tavs. Jeg har blot et stille håb for januar, at der kommer flere indlæg om alle de fantastiske planter i din have.
  Kh Anne Mette

  SvarSlet
 29. Tenk at du som er så høyt elsket tenker slike mørke tanker! Det du opplever er stum beundring, og man er stille så du skal få arbeidsro :-)
  Med ønsker om en god førjulstid til deg og alle som følger deg her på bloggen.

  SvarSlet
 30. Kære Claus!

  Og jeg er en af dem som fast læser din og andre haveblogs, uden at kommentere.....
  Er ikke selv på fb.
  Men nyder at kigge med her og blive inspireret, jeg beundre det overskud der vises, og dele glæden.
  Claus selv om jeg ikke er en af dem der kommentere, er jeg en en af dem der fortæller andre om det jeg oplever fra side linjen.
  Da jeg i foråret opdagede din blog, tror jeg egentlig at min mand her, var træt af at høre om Claus Dalby;-)) du er et givende menneske tak for det.

  Venlig hilsen Anette

  SvarSlet
 31. Nyd tallene på besøgstælleren!!!!
  Tænk på bloggen som én af dine bøger, - du kan se, hvor mange, der er solgt, men du kan ikke se folks reaktion, høre deres kommentarer, eller se, om bogen overhovedet bliver læst.

  Jeg kigger jævnligt forbi, men kommenterer kun en gang imellem lige som på de af de "store" blogs, jeg besøger.

  Og bliv endelig ved, for mage til kreativitet og overflod findes ikke.

  SvarSlet
 32. Hej Claus!
  Jag är en stor beundrare sedan länge.. Såg dig på tv för länge sen när vi fick besöka din trädgård genom din konstnärsvän som nu tyvärr är borta. Din blogg är en av de få som jag följer men jag har ingen själv. Jag besöker dig dagligen och får så mycket inspiration att jag skäms för att du får så lite tillbaka. Men med tanke på allt som du hinner med(har du dubbla dygn??)så trodde jag knappt att du hann bry dig om ev kommentarer. Hoppas verkligen inte att du bara fortsätter på facebook, ett media jag inte alls gillar. Jag är lite rädd för att mina kommentarer skulle kunna bli ganska enahanda i längden, för allt som du gör är så vackert, underbart, fantastiskt, fint och inspirerande! Ett stort tack och förlåt! Hoppas att du får en fin advent!
  Hälsningar från Pia i Skåne

  SvarSlet
 33. Hilsning fra Norge. Jeg har ikke sett tv programmet ditt eller bøkene dine, men ble tipset om din Facebook side av en venninne. Masse fint å se i din blogg, skulle ønske jeg var så flink med blomster.
  Men det er veldig inspirerende og vakkert å se på :)
  God 1. søndag i advent :)

  Mvh Mette

  SvarSlet
 34. Kære Claus Dalby!
  Venligst fortsæt her på blokken,
  som du kan se er meget værdsat.
  Blokken er bestemt også den bedste
  reklame for dit store arbejde og
  har gjort dig til den ikon du er
  blevet.Hvorfor er du den der sælger flest havebøger?????????
  Glæder mig til fortsat at se dine daglige indslag.God arbejdslyst.
  Venlig hilsen Birgit Nouri.

  SvarSlet
 35. Kære Claus.
  Jeg har dagligt fuldt med på bloggen, næsten fra du startede og håber sandelig ikke at du dropper den. Jeg har ikke været flittig med kommentarer, fordi jeg et par gange har stillet spørgsmål og ikke fået svar, men har bare tænkt at du jo er en travl mand, der ikke kan nå det hele. Hvordan vil du dog nå at besvarer og læse endnu flere.
  Kan tilslutte mig det Eva skriver og ser frem til at du vil fortsætte, da vi jo stadig er nogle der ikke er på facebook.
  Hilsner fra Bente fra Bornholm

  SvarSlet
 36. Hm... jeg er en af dem som læser med og jeg tænker som Eva, at du skal nyde besøgstallene. Grunden til jeg ikke skriver kommentarer hos dig, tjah det måtte jeg lige tænke lidt over. Jeg tror det handler om at du indimellem har skrevet om travlhed, og beklagelse over at du ikke kan kommenterer pga af det, og måske netop derfor har jeg ikke skrevet.
  Det ville være en skam hvis du lukker bloggen ned, og jeg vil savne at kigge tilbage i indlæggene, det gør jeg ofte når jeg laver en krukke - eller andet som jeg erindrer du har skrevet om.
  Jeg læser på din blog som i bøger, jeg kan lige blade tilbage. Jeg vil klart savne din blog hvis du stopper ....
  Lige nu glæder jeg mig over dine udsendelser i fjernsynet.
  Om lidt vil jeg gå i skoven for at samle kogler - mos - grene m.m. så jeg kan få lavet min Claus Dalby inspirerede advendtsdekoration.
  Go`søndag

  SvarSlet
 37. Kære Claus

  Jeg har fulgt din blog dagligt igennem et par år og glæder mig hver gang til at se hvad du mon nu har fundet på?! Det ville være svært trist at skulle undvære alle dine dejlige billeder og ideer.For tiden er det dine julerier der giver humøret et hak opad! Så bliv hos alle os fans der ikke er på facebook! PS: Ser ud til at din blog er noget af det første der bliver checket om morgenen i mange hjem!

  SvarSlet
 38. Hej Claus

  Jeg tror, at du har misforstået blogmediet.
  Jeg har tidligere skrevet til dig på din blog, men aldrig fået svar. Nogle gange har jeg spurgt dig om noget. Og så mister jeg motivationen for at skrive. Ja, jeg kommer faktisk til at føle mig lidt dum;-)

  Mon du besøger andre blogs og skriver kommentarer der? Kommunikationen går begge veje. Og på den måde kan det godt være hårdt arbejde at blogge. Men du må altså ikke forvente, at læsere af din blog bibeholder lysten til at kommentere, når du aldrig svarer på de kommentarer der kommer - og hvis du heller ikke kommenterer på andres blogs.

  Venlig hilsen
  Anna Svenning
  laralil.blogspot.com

  (som har en næsten lige så stor blog som din (hvis vi taler faste læsere og antal sidevisninger) - bare inden for et andet emne, nemlig syning - mon du nogensinde har været forbi?)

  SvarSlet
 39. Kære søde, Claus. Jeg vil ikke undværer din blok. Jeg er inde på den hver dag, det er noget jeg ser frem til, den lyser min dag op. Meget tit ender det med af, jeg alså bare selv, må ud i haven og rode. Undskyld af jeg ikke skriver, men jeg er ordblind og det tager så lang tid for mig.jeg er også alene, jeg kigger bare på ved sidelinjen og se de andre hygge sig,ved af skrive sammen, uden mig. Men jeg er god til af sy, så jeg sendte dig to engle som tak for alt det du skriver på blokken, så du ikke følger dig alene. 1000 jule knus fra Tove

  SvarSlet
 40. Ja, att blogga har sina för- och nackdelar. Tänk dock på att du är en stor inspirationskälla och jag kikar in varje gång du har ett inlägg. Kommenterar dock inte så ofta, tiden vill inte alltid räcka till. Fortsätt med att inspirera oss! Ha en riktigt fin 1.a advent./Merja

  SvarSlet
 41. Kære Claus

  Der er mange der oplever at der bliver kommenteret mindre end der gjorde for et par år siden. Det skyldes først og fremmest at folk nu læser blogs på deres telefoner og tabelts hvorfra det er vanskeligt at kommenterer. Det er altså helt normalt hvis der sker mindre i dit kommentarfelt og faktisk synes jeg du har mange og frem for alt virkeligt gode kommentarer. Du er heldig at have en flok mennesker der virkeligt giver sig tid til at skrive lange, varme og berigende kommentarer og det synes jeg du skal være meget taknemmelig for.

  Mange af dine besøgende kommer vel via google eller fordi de har set dig i fjernsynet og mange af den type besøgende kommenter ALDRIG. Hvis du derimod valgte at engagere dig i havebloggermilijøet er jeg sikker på at du vil opleve at få mange flere kommentarer.

  Det er ikke fordi jeg skal gøre mig klog. Jeg har selv bloglands dårligste besøg-kommentar radio (over 6000 daglige sidevisninger i oktober-november men måske kun 3 kommentarer) men jeg kan se i mine statestikprogrammer at de samme mennesker kommer igen og igen 1000 vis af gange og jeg ved fra mails at der er mennesker der opdrager børn i det de kalder Badut-ånd. Det er da en helt fantastisk gave at få for mig og så klynker jeg ikke over at de ikke kommenterer.

  Rigtig god december til dig. Jeg nyder alle dine juleideer.

  SvarSlet
 42. Jeg er daglig læser af din hjemmeside, som er fremragende
  og meget inspirerende.
  Jeg nyder at læse om dine mange ideer og gøremål.
  Sikken energi, engagement og kunstnerisk udfoldelse!!

  Jeg læser også lejlighedsvis kommentarerne på bloggen
  og er imponeret over de mange reaktioner, du får.
  Jeg har kun 2 gange selv givet kommentarer som anonym,
  men det vil jeg nu intensivere og desuden med navn.

  Du skulle da nødig miste modet. Din hjemmeside inklusive
  blog er helt unik.

  SvarSlet
 43. Kære Claus - Jeg forstår din frustration, og jeg har den selv, da jeg også kan se, at der er mange på min blog, men ikke mange lægger en kommentar, men jeg håber, du fortsætter med din blog for den er nu meget inspirerende. Tak :-)

  SvarSlet
 44. Hej

  Jeg besøger din blog flere gange hver dag og vil være frygtelig ked af det, hvis vi ikke får nyt hver dag. Jeg ved godt jeg sjældent ligger en kommentar, men jeg kan ikke forstå du føler dig ensom, når flere tusind kigger forbi dagligt. Det må da være bevis nok. Jeg ser hver dag spændt frem til hvad nyt du har lagt ud. Dine billeder er så flotte og inspirerende og det samme er alle dine ideer. Så jeg håber inderligt du fortsætter. (Jeg er også så "gammeldags", at jeg ikke er på facebook) Mvh og god søndag fra Bente

  SvarSlet
 45. Søde Claus
  Hvor kan jeg godt forstå dig.Og en tanke der hurtig melder sig hos mig er at når jeg alligevel sidder og nyder dine kreationer så kan jeg også sagtens lægge en hilsen. Du gør et enestående arbejde der giver os andre lyst til at være kreativ og gøre lige det ekstra feks her op til jul eller i haven. Det er helt sikker dig jeg har haft i tankerne da jeg købte blomsterløg i Bilka.
  Apropos Bilka så synes vi i Bilka´s haveafdeling i Tilst, at det er nogle smukke varer du har kreeret til os. Det er en smuk grøn farve keramikken har. Jeg håber du snart kigger ud til os igen og siger hej.
  De kærligste hilsner
  Næsten Naboen fra Riisvangen

  SvarSlet
 46. Hei Claus! Jeg har aldri lagt inn noen kommentar her, men du som jeg elsker din blogg! Jeg er ikke så glad i facebook, der skal alt skje så fort. Her inne kan jeg lese og se gammelt og nytt i mitt tempo. Det er vakkert satt sammen og gir meg glede. Ønsker deg en fin første desember og takker for blogg, filmsnutter og inspirasjon.Fra Randi i Norge.

  SvarSlet
 47. Kære Claus
  Jeg er også en af dem der sjældent skriver kommentarer men vil blive meget ked af det hvis du vælger FB da jeg sjældent er der og syntes dine utroligt flotte billeder er bedre her.

  SvarSlet
 48. Hej!
  Jag förstår din frustration. Inte kul att lägga tid i ett forum som många följer och knappt få någon respons.Fast responsen ligger ju också i att många följer din blogg!Bloggvärlden är ju sååå stor att det är få förunnat att synas genom mediabruset.
  Jag själv följer rätt många bloggar och jag tror att många gör som jag, man tar en stund varje dag att läsa igenom alla nya inlägg och eftersom det är så pass många blir det ett väldigt "jobb" att kommentera i alla....
  Men visst kommenterar jag , bara inte i alla var dag!
  Jag hoppas du fortsätter med din blogg då det är en av de som är absolut mest inspirerande!!
  // Annica

  SvarSlet
 49. Hej Claus.
  Ja så smider jeg også en kommentar og med fare/chance for at gentage hvad mange andre også har skrevet, så nej nej nej. Du må ikke lukke ned og overgå til FB.
  Der er faktisk mange mennesker i det ganske land som ikke er med på FB og som så ikke kan følge dig.
  Nej bliv endelig her og så drop FB dem der ønsker at følge dig og bliver så inspireret af dig,vi skal nok finde dig her på bloggen

  Bliv her Claus......... PLEASE....

  jeg er ikke en af dem der skriver tit, men er inde og kigge hver dag..

  Er ikke så god med ord men læser troligt alle de andre kommentarer..


  Bliv her...

  Hilsen
  Berit fra Sydfyn

  SvarSlet
 50. Pip

  Ett besök på din blogg ingår i min dagliga rutin. Detta är verkligen en plats för ögongodis, bara att drömma sig bort. Facebook däremot ingår inte i min dagliga rutin, är inte Facebook platsen för ryggklapperi nr 1? Jag vill hellre titta förbi på din blogg och slippa logga in på Fb. Så vänligen behåll bloggen!

  Hälsningar från Småland

  SvarSlet
 51. glædelig 1 december
  så skal der tælles ned til jul
  håber du må få en god december.

  SvarSlet
 52. Kære Claus

  Det er fuldt forståeligt at du må prioritere din tid.Jeg følger dig dagligt og glæder mig hver dag til hvad du nu finder på ,jeg er ikke den store facebook fan, så for mit vedkommende vil det være et stort savn

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 53. glædelig jul

  SvarSlet
 54. forstår dig måske godt,men du skal vide din blog er det færste og sidste der checkes hverdag,dejlige billeder og en skøn kreativitet i overflod.blog billeder er altså at foretrække.jeg bruger blogs som et ugeblad og har egentligt tænkt at har man ikke noget reelt spørgsmål,så spilder man din tid ved at skrive.....men please keep on bloging.god og glædelig jul og tak.

  SvarSlet
 55. Kære Dalby dine billeder er jo alle så kanon gode og flotte at det er en fryd for øjet, jeg skal prøve at huske at komme på din side for jeg kan så godt lide dig og dine blomster, jeg er selv glad for blomster og Jul Pia og jeg har lagt vores Juletræ ud på facebook for nogle dage siden. Hav en rigtig god uge.

  SvarSlet
 56. Jeg hører til dem som bare nyder at læse din blog, og sjældent lægger en kommentar.
  Men det kan jeg da godt skrive med mellemrum.

  SvarSlet
 57. Jeg kan ikke se, du har nogen grund til at føle dig ensom på din blog, du får jo altid kommentarer, og en masse overdreven ros fra den faste skare, vel det du kalder rygklapperi;-)

  Selvfølgelig er der en masse der ikke skriver en kommentar, de bruger din blog som inspiration, en slags opslagsside og inspiration til eget brug. Mange føler heler ikke de har noget at bidrage med, er måske ikke gode til at skrive eller formulere sig . . .

  Jeg ved det, for jeg har selv over 100 besøg på Min blog hver dag, og det er kun ganske få der lægger en kommentar. Det tager jeg helt roligt, for jeg har ikke behov for rygklappere, og da jeg heller ikke selv ret ofte lægger kommentarer forventer jeg ikke nogen igen. Bliv du bare ved med at skrive, det er jo en god reklame for dine mange, mange bøger, og ikke alle er på Facebook.

  SvarSlet
 58. Kære Claus Dalby.

  Da jeg også er en som mange andre der dagligt er inde på bloggen, vil det være som at miste ven, kollega eller hvad skal vi kalde det? Vi har jo alle den samme interesse og drømme. Vi har bare ikke de samme muligheder for at tage rundt og se alle de skønne steder som du finder på din vej. Din inspiration, din positive tilgang til livet, er med til at man få ny energi til at få lavet
  lidt i haven, kolonihaven eller noget helt andet. Jeg skiver ikke nogen kommentarer, ikke fordi jeg ikke har lyst, men får det bare ikke gjort, da tankerne allerede kører rundt i hovedet med hvad jeg skal prøve. Jeg har selv have og kolonihave på det skønneste sted i Danmark, så der er nok at blive inspireret til. Jeg får også lyst til at købe dine bøger og har købt, ved at læse om dem her på bloggen. Håber at jeg fremover dagligt kan gå ind og se dine indslag.
  Mange hilsner
  Anne Marie

  SvarSlet
 59. Kære Claus Dalby.

  Da jeg også er en som mange andre der dagligt er inde på bloggen, vil det være som at miste ven, kollega eller hvad skal vi kalde det? Vi har jo alle den samme interesse og drømme. Vi har bare ikke de samme muligheder for at tage rundt og se alle de skønne steder som du finder på din vej. Din inspiration, din positive tilgang til livet, er med til at man få ny energi til at få lavet
  lidt i haven, kolonihaven eller noget helt andet. Jeg skiver ikke nogen kommentarer, ikke fordi jeg ikke har lyst, men får det bare ikke gjort, da tankerne allerede kører rundt i hovedet med hvad jeg skal prøve. Jeg har selv have og kolonihave på det skønneste sted i Danmark, så der er nok at blive inspireret til. Jeg får også lyst til at købe dine bøger og har købt, ved at læse om dem her på bloggen. Håber at jeg fremover dagligt kan gå ind og se dine indslag.
  Mange hilsner
  Anne Marie

  SvarSlet
 60. Hej Claus

  Du er jo Danmarks bedste og dygtigste og mest inspirerede have konge, at lukke ned for din blog, ville være som at nedlægge kongehuset. Jeg læser din hjemmeside og blog flere gange dagligt, og du skal vide, at du holder gang i hele Koihavens eksistens, jeg lader mig inspirere af dig, dette gælder både igennem dine dejlige bøger, haveprogrammer og via din hjemmeside og blog.
  Så Claus Keep on Moving, vi kan ikke undvære dig her.
  Jeg har selv prøvet at have denne følelse i Koiklubben, der vil altid være aktive, passive, positive og negative personer iblandt os mennesker, og ja , der er ikke noget så motiverende som et lille skulderklap og en positiv bemærkning i ny og næ.
  Skulderklappet fik du så nu, fra mig, ellers må du have det næste gang jeg får mulighed for at se din flotte have, de positive bemærkninger vil jeg fortsætte med at give dig her på bloggen.
  De negative og umotiverende bemærkninger, der af og til falder på sådan en blog, skal du bare ignorere, det er fra folk, der må have et frygteligt kedeligt liv.

  Mange hilsner fra
  Jesper S

  SvarSlet
 61. Kære Claus.
  Jeg køber og læser dine bøger, ser dine indslag osv og glædes og bliver helt høj af det hele.
  Når jeg ikke skriver er det fordi - helt enkelt - jeg tror ikke jeg har noget interessant at byde ind med og ej heller når dig bare i nærheden af sokkeholderne - derfor, men jeg er stor-nyder. Anbefaler dig til andre se se her er noget fantastisk. Måske er der også andre der tænker sådan. Min have blive bedre og bedre hvert år, men der er også år, hvor jeg pga job ikke har så meget tid til haven. Men men forsæt endeligt du er jo et fantastisk menneske, men jeg forstår også godt du føler dig lidt "ensom" på bloggen.
  Glædelig 1. december og 1. søndag i advent og mange mange tak - jeg er en af dine beundre.

  SvarSlet
 62. Hej Claus
  Jeg synes det vil være rigtig ærgerligt hvis du nedlægger bloggen.. for mig er den en dejlig inspirationskilde - men nej det er ikke hver gang jeg får lagt en kommentar, men det betyder ikke jeg ikke værdsætter det jeg har set eller læst..
  For mit eget vedkommende er der heller ikke lige så mange kommentarer til min blog som der er besøgende, men jeg kan se at besøgstallet stiger så det må jo betyder at folk værdsætter det jeg skriver - og det samme gør sig gældende for dig tænker jeg ;-)
  Som sagt jeg håber du fortsætter. .
  God søndag

  SvarSlet
 63. Hej Claus
  Jeg synes det vil være rigtig ærgerligt hvis du nedlægger bloggen.. for mig er den en dejlig inspirationskilde - men nej det er ikke hver gang jeg får lagt en kommentar, men det betyder ikke jeg ikke værdsætter det jeg har set eller læst..
  For mit eget vedkommende er der heller ikke lige så mange kommentarer til min blog som der er besøgende, men jeg kan se at besøgstallet stiger så det må jo betyder at folk værdsætter det jeg skriver - og det samme gør sig gældende for dig tænker jeg ;-)
  Som sagt jeg håber du fortsætter. .
  God søndag

  SvarSlet
 64. Hej Claus.
  Er det ikke et generelt problem folk vil nyde ikke yde. Det skal dog siges at det også er mn første kommentar på din blog. Jeg læser din blog til morgen kaffen hver dag så starter dagen godt.
  Glæder mig til jul der ligger en hård gave under træet mon ikke det er den hvide have?

  Mvh Bo

  SvarSlet
 65. Hej Claus
  Jeg er inde på din blog hver dag og i øjeblikket flere gange dagligt siden du er så generøs at lægge flere indlæg op i løbet af dagen. Jeg følger din også på facebook men bloggen er mit foretrukne medie til at se dine ting så bliv endelig ved. Kærlig hilsen Barbara Cathrine Ingholt

  SvarSlet
 66. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 67. Forstår din frustration, men det MÅ du bare ikke Claus!!!
  Tror ikke at jeg behøver at fortælle dig hvor inspirerende din blog er og at vi er mange som slet ikke kan undvære den.
  Personligt har jeg glædet mig helt vildt meget til at læse med her i december måned, hvor du har varslet om jul på fuldt blus.
  Du kan godt regne med at jeg vil læse med hver dag - og i øvrigt også huske at komme med et par kommentarer undervejs :-)

  SvarSlet
 68. Kaere Claus,
  jeg er ogsà en af dem, der 'pipper' meget lidt, men slet ikke fordi, jeg ikke 'kommer forbi'. Nej, nàr jeg kommer pà nettet, starter jeg HVER gang med din
  blog ! Jeg vil nòdig undvaere
  den, men kan selvfòlgelig
  godt forstà, hvad du mener.
  Hàber jeg ikke bliver 'tvunget'
  til at komme pà facebook !!!!

  Hilsen Kia (fra Italien)

  SvarSlet
 69. Hei på deg!
  Den første blog jeg åpner hver morgen er din! Alltid et innlegg med gode og inspirerende bilder. Jeg blir gjerne flinkere til å legge igjen ett lite "pip".jeg vil nødig at du slutter å blogge. For meg er bloggen din også et oppslagsverk for inspirasjon til nye prosjekter i hagen!!!

  SvarSlet
 70. Det kan jeg s.. godt forstå at du synes, det må være noget af et arbejde at skrive alle disse indlæg. Holder nogle gange igen med at lægge en besked, da jeg tænker at det også må være et ganske stort arbejde at læse alle disse kommentarer. Håber du gider fortsætte, for det er skønt at kigge forbi din blog og få en dosis gennemført god smag. Mange hilsner fra Trine B

  SvarSlet
 71. Kære Claus
  Måske forsvinder min kommentar bare i mængden her - men jeg vil altså skrive til dig, at jeg vil synes, det er meget ærgerligt, hvis du dropper din blog, fordi det er noget mere uddybende end facebook er.
  Du giver rigtig meget, og får nok ikke så meget tilbage, fordi dine kompetencer er så meget større indenfor have, indretning o.lign..
  Jeg har haft en lang periode, hvor der ikke har været så meget plads i mit liv til at kigge på blogs, men når så tiden findes, så elsker jeg at kigge på din side og hente ny inspiration, det giver energi til en travl hverdag.
  Min blog vil nok ikke give dig meget inspiration, men den giver så forhåbentlig nogle andre det og sådan kører ting i ring.
  Jeg håber inderligt, at du fortsætter din blog.

  SvarSlet
 72. Hvis du slutter med bloggen, mister jeg min største inspirasjonskilde. Jeg er innom din blogg daglig og det er ren mentalhygiene å se de inspirerende innleggene. Du beriker manges liv med din kreativitet og virksomhet og jeg er blant de første som står i kø når du utgir nye bøker. Keep up the good work! Mvh Siri

  SvarSlet
 73. Jeg kan godt se det fra din side, at du har mange bolde i luften og må vælge nogle ting fra - jeg selv er næsten inden dagligt på din side her, og ville savne den meget. For mig er det også en inspirationskilde og har alt hvad du har udgivet og så har du så mange uunværlige adresser.

  Charlotte fra Øerne/Helsingør

  SvarSlet
 74. Kære Claus, du må bare ikke stoppe din din blog - det er mit lille pause når der er for meget arbejde. Kh ane Marie, der er en af dem der som regel bare kigger og ikke siger noget.

  SvarSlet
 75. Hej Claus
  Du må ikke lukke din blog ned. Den er dejlig inspirerede og jeg skal ind hver dag og se hvad du nu laver, jeg kan ikke leve uden den. Du er et dejligt indslag i hverdagen, jeg elsker din energi og entusiasme. Det er så spændende at følge din dag. Hver dag tænker jeg, bare jeg var Claus han har virkelig et spændende liv, som jeg er så glad for at du vil dele med os. Har jeg en dårlig dag, bliver jer også i bedre humør, når jeg har læst din blog. Tusind tak fordi vi må være med i dit liv. Jeg har ikke skrevet kommentarer, men læser din blog hver dag. Skal nok huske at give dig nogle kommentarer. Det er okay, hvis du ikke skriver hver dag, hvad med hver 2. eller 3. dag, med lad være med lukke den.
  Hilsen Hanne O.

  SvarSlet
 76. Hei på deg :)

  Jeg var så glad når jeg tilfeldig fant din blogg i går og la den direkte i min bloggliste under danske blogger ! Har jo sett deg en masse på Tv. Selv om jeg er norsk :)
  De aller fleste titter bare innom ja og det er nok slik over det hele. Det tar tid og tiden kan være knapp og da prioriteres det ikke å skrive kommentar. Men enig med deg er jo så koselig med den kontakten det gir. Så ikke nødvendigvis ved hvert nye innlegg men sånn med jevne mellomrom det er hyggelig !

  Ønsker deg en fin adventstid og nyt dagen Claus

  Med hilsen fra Monica i Norge

  SvarSlet
 77. Jeg kommenterer gerne, og forstår godt at det er rart at få respons :o) jeg har følt mig meget inspireret af dine indlæg om juledekorationer / adventskranse her på det seneste. Tak for dem :o)

  SvarSlet
 78. Kære Claus
  Jeg håber inderligt, at du bibeholder din inspirerende blog med de smukke billeder og gode tips.
  Andre har allerede givet de mange gode grunde til ikke at nedlægge bloggen, og jeg støtter helt op om dem!
  Jeg er også en af dem, der læser "tilbage" gennem årene og vil være meget ked af at undvære den mulighed for indsigt og inspiration.
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 79. Hej Claus. Kan sagtens fortså du er nødt til prioritere. Nu vil jeg så lige pippe lidt: Tak for de hyggelige juleudsendelser, du har lavet. De har været til stor inspiration for mig. Jeg håber sandelig også at du vil fortsætte med din blog - så må vi alle lære at komme frem af busken og være bedre til at kommentere.....
  og så håber jeg at komme med på din blogliste igen :)
  Mange hilsner
  Jette Krog
  jettekrog.blogspot.dk

  SvarSlet
 80. Kære Claus. Livet ville være meget kedeligt. Og ensomt hvis jeg ikke fik alt den enput fra dig. Jeg har fådet mange til af følge din side her og på facebook jeg har dog kun et par gange pippet, men stop ikke :) :) Helle fra ballerup

  SvarSlet
 81. Hei Claus!
  Jeg er stor fan av dine hageprogrammer, blog og bøker. Du gir meg stor inspirasjon!
  Takk for at du er den du er:)
  God førjulstid!

  Mvh Inger, Norge

  SvarSlet
 82. Kære Claus
  Vi er desværre mange der har travlt og kun når at få lagt få kommentarer - jeg selv inklusiv. Men det betyder absolut ikke, at indlæggene ikke nydes.

  Jeg håber ikke, du seriøst overvejer at nedlægge dine blogaktiviteter - det vil efterlade et stort tomrum i den danske haveblogverden, som absolut ikke kan fyldes med aktiviteter på facebook. Et sted jeg selv kun færdes sjældent...

  Så - jeg håber virkelig, du bliver her!

  Rigtig god december til dig o</:-)
  Og tak for nogle super fine juleprogrammer på DR!

  kh. Lone

  SvarSlet
 83. Kære Claus. Også jeg besøger din blog. Om ikke hver dag, så gerne flere gange ugentlig. Jeg er ikke så meget til juleri og nips, men nyder dine tiltag på andre tidspunkter af året. Din blog er - på lige fod med andre havebloggere, en stor inspirationskilde, så tak til alle jer! Har selv været meget i tvivl om jeg skulle oprette min egen blog men er nået til den konklusion, at det nok er for tidskrævende, hvis det vel at mærke skal være et interaktivt medie. Min hverdag levner desværre ikke tid til at komme med indlæg på alle blogs, men forsøger at tilgodese alle, hvis jeg har noget konkret på hjertet. Ved af erfaring at mange ser mine opslag på FB, men ofte blot kigger forbi. Når jeg så fra tid til anden møder en FB ven som fortæller at de er glade for mine indlæg, ja så bliver jeg da glad. Men forstår også godt at de/jeg ikke altid magter at give feedback. Det er uhyre tidskrævende at skulle være på hele tiden. Det er nok det både du og andre bloggere må sande kære Claus! Måske skulle der opfindes begrebet "uge-blogger"?! Og så er du i øvrigt velkommen til at "pippe" på min FB side Claus, eftersom du er min FB ven;-)
  Iøvrigt forstår jeg ikke hvorfor så mange er lidt nedladende overfor brugen af FB? Det er vel ikke "finere" at være blogger? Tror mere det handler om at anvende de forskellige medier med omtanke :-)
  Når jeg nu har lejligheden, vil jeg gerne - på andres vegne - komme med et venligt pip og ønske om, at når du skal på bogmesse næste år Claus, så give folk mulighed for at anvende betalingskort. Mange af mine venner gik desværre forgæves... Mange orker ikke at skulle gå ud af messeområdet for at hæve kontanter, og det er da ærgerligt at gå glip af et salg på den konto!
  Fortsat god blogging, jul og nytår!
  Kh Pernille

  SvarSlet
 84. Selv om jeg ikke er en flittig "kommentator", skal du vide, at din blog er til daglig glæde og inspiration. Jeg ville være ked af at undvære den. Samtidig anerkender jeg også, at du er utrolig flittig og arbejdsom, og du kan næppe have meget fritid til at nyde dine nære med alle de gøremål du har. Lad ikke din blog blive en stressfaktor - måske kunne du overveje ikke at skrive HVER dag, men kun hver anden (eller tredie). Vi vil gerne have dig mange år endnu, så pas godt på dig selv. Bedste hilsener

  SvarSlet
 85. Kære Claus

  Jeg har som så mange andre fulgt din blog fra starten og er også inde at kigge så godt som hver dag!Din blog og dine bøger har/og er en stor inspiration for vore mange haveplaner, byggerier mm.!

  I maj startede jeg selv en blog og forstår godt , hvad du mener, for jeg får heller ikke specielt mange kommentarer, selvom jeg har et ok antal besøgende.

  Det vil blive en tom blogverden uden din blog, så jeg håber meget, du fortsætter - og jeg vil forsøge at kommentere oftere, end jeg hidtil har gjort!

  Mange hilsner
  Susanne Jensen

  SvarSlet
 86. Jeg er nok ikke den der er mest flittig på nogen blog overhovedet. Ej hellere mine egne. Jeg mangler ganske enkelt tiden. Men I skal alle vide, at I er i mine tanker.
  Som du også selv har nævnt kære Claus, så bruger jeg jo meget tid på min firbenede dreng i hverdagen, når jeg da ikke lige ligger underdrejet efter endnu et besøg af en vis Herre.
  Tid vil der nok blive endnu mindre af fremover, da min datter, som du hilste på i Bellacenteret i fredags nedkom med en yndig lille pige <3
  Jeg forstår fuldt ud, hvis du lader gå nogle flere dage imellem indlæggende, for man kan ikke det hele, og frem for alt må du ikke have dårlig samvittighed overfor Tordenskjolds soldater.

  Pas nu på dig selv
  Knus - Madammen :D

  SvarSlet
 87. Op med humøret Claus, selvfølgelig skal du da ikke nedlægge din blog, følger med næsten hver dag og nyder det , men det er jo ikke alle der er lige gode til at formulere sig og ved hvad man skal skrive :) hilsen BC og god jul

  SvarSlet
 88. Jeg læser dit indlæg med blandede følelser. Først og fremmest med angst for at du gør alvor af at lukke bloggen. Den indgår som et fast indslag i min hverdag og jeg ville savne den inspiration du giver og alle de smukke billeder. Jeg har fuld forståelse for at du er en travl mand og du får så megen respons på alt hvad du laver, at det undrer mig, at det betyder så meget om man lægger en kommentar. Du kan jo se på besøgstallet, at vi er helt utrolig mange som er afhængig af din blog. Jeg lægger engang imellem en kommentar, men nogle gange kan det være svært at give respons, da det nemt bliver den samme ros, jeg gentager gang på gang. Jeg har simpelthen ikke tænkt, at det havde så stor betydning, men du kan tro du skal få kommentarer, for jeg vil for alt i verden ikke undvære din blog. Fortsat god 1. december. Hilsen Dorthe

  SvarSlet
 89. Kære Claus,

  Du får masser af ros i de andre kommentarer, og det helt velfortjent!!.

  Når det så er sagt, så er jeg selv én af dem der besøger din blog uden at kommentere. Jeg må indrømme jeg er meget overrasket over din kommentar omkring at kun de der lægger en kommentar hos dig, fremover kan komme med på din blogliste. Jeg synes det er at gå i meget små sko.

  Som blogget, kendt eller ej, kan man jo ikke forvente kommentarer, hvis man til gengæld ikke selv vil/kan bruge tid på det.

  I sidste ende er det at have en blog vel ikke kun at tælle kommentarer, men at glædes ved at dele og ikke mindst dine mange besøg og følgerne.

  Håber du derfor overvejer det med nedlæggelse af bloggen igen.

  Mvh Birgitte

  SvarSlet
 90. Kære Claus!
  Nu har jeg skimmet alle kommentarerne og vil bare tilføje følgende:
  Jeg har fået det indtryk ved at følge med her, men især på andre af de meget få blogge, jeg besøger, at .hvis ikke man har 100% positivt at bidrage med, skal man holde fingrene, fra tasterne. Det bliver så for en dels vedkommende til rygklapperi for ikke at sige spytslikkeri, og for dem, som ikke exellerer i den sport, til tavshed.
  Jeg er en af de få, som ind imellem har forsøgt at bidrage med lidt substans, og som har lidt svært ved at fatte sig i korthed. Derfor springer jeg somme tider bare over, hvor gærdet er lavest, dvs skriver slet ingenting..
  Nå, men som rimelig flittig kommentater føler jeg mig ikke ramt - men jeg har dårlig samvittighed over, at jeg ikke for næsten et år siden svarede på den meget venlige kommentar, du lagde på min datters og min blog www.danishknitdesign.com,
  da vi lancerede vore rensdyrstrømper. Min tavshed skyldtes simpelthen manglende viden om, hvad der foregår på den blog. Det er min datter, som admi- nistrerer den, fordi jeg ikke kan finde ud af det og i øvrigt har travlt med at strikke, og jeg var dengang ikke opmærksom på, at der var kommentarfelter på vore indlæg, Jeg blev virkelig glad for din ros, så tak for den og undskyld min sendrægtighed.
  Jeg ville virkelig blive ked af det, hvis du nedlagde bloggen her. Både de aktuelle og dine gamle indlæg, som jeg gang på gang vender tilbage til, er til stor inspiration.
  Happy Computer Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 91. Kære Claus, jeg burde have skrevet noget mere på bloggen, det vil jeg gøre fremover. Du har i den grad været inspirator for mig og min have, som kun er knap 4 år gammel. Havde jeg ikke haft din blog og bøger at pløje mig igennem, ja så ved jeg ikke om jeg overhovedet havde en have. Er der noget jeg ikke ved eller er i tvivl om, så leder jeg altid først hos dig og mange gange render jeg dermed også ind i "nå ja, det kan du jo også gøre". Ved godt at det er et kæmpe arbejde for dig at være på hele tiden og at det kan virke som en forpligtelse i sig selv. Men tro mig, når du springer en dag eller to over, ( ved godt at det ikke er tit ) så savner jeg dit indlæg. Håber at du forsat har tid og overskud til at forsætte. Mange varme havehilsner fra Margit Bruun.

  SvarSlet

 92. Kære Claus
  Jeg læser din blog HVER dag og bruger rigtig mange ideer herfra.
  TAK for dem!!
  Jeg vil være meget ked af at undvære mit daglige "inspirationsfix".
  Vil fremover huske at give lyd fra mig.
  De bedste hilsener "pensionisten"

  SvarSlet
 93. Kære Claus
  Det har tit undret mig, at du har overskud til at skrive på din blok sommetider flere gange om dagen. Men jeg har glæder mig så meget over, at du har lysten og overskuddet. Jeg håber meget, at du fortsætter, da jeg dagligt nyder dine indlæg.
  Hilsen Lise

  SvarSlet
 94. Kære Claus. Lukke bloggen. Nej ved du nu hvad Claus. Du må ikke levere sådan et chok midt i søndagsmorgenkaffen!
  Der måtte lige sluges nogle ekstra kopper kaffe i dag.
  Facebook er ikke lig med "rigtige" kommentarer, mest knus og hvor er det godt altsammen...Det er muligvis hurtigere at kommentere, men ikke af nær så stor kvalitet efter min mening. Hver ting til sin tid. Jeg vil altid vælge din blog fordi kvaliteten er meget bedre, og jeg forstår ikke helt at det ikke udelukkende er sådan det skal være for dig. Kvalitetsbevidst som du er i alle henseender. Venlige vinterhilsener fra Else

  SvarSlet
 95. Hej Claus.
  Det har været en fornøjelse, at skimme de mange kommentarer til dette indlæg; hvor er dine læsere skarpe og velformulerede. Jeg er meget enig med dem.
  Sender kærlige hilsener fra Fyn - Marthe

  SvarSlet
 96. Vi er flere fra Norge som har glede av din fine blogg. God advent Claus.

  SvarSlet
 97. Hej Hr.Dalby.
  Jeg anede ikke at et lille pip fra lille nordjyde, betød noget...har vist lagt en enkelt ind...
  MEN tag ikke fejl af tælleren på din blog,
  vi følger dig med stor GLÆDE!!! :-D du har så stort talent, de flotte billeder du deler med os. Fb. Synes jeg ikke du skal smutte over på, hvis du har energien til din blog. Har fulgt dig siden Fru Just, fik dig igang med tv, det er ren nydelse at se hvad du kreerer her op til jul. Flot! Lige mig... Jeg vil love dig at lægge et pip, nu jeg ved det ken gøre dig glad. Venlig julehilsen carina

  SvarSlet
 98. Hej, Det er i dag en af de her skønne dage. Du viser indlæg, er på tv, i Vejle i går og er meget travl. Jeg har ikke altid lagt kommentar grundet al din travlhed. At læse alle vores kommentarer tager jo også tid. Bliv nu ved at blogge. Regnspovehaven bliver også opdateret, men ligger lidt stille grundet tekniske problemer. Jeg føler du har en masse trofaste venner herude i haveverdenen. En af mine ønsker er din nye bog. Den håber jeg kommer under træet til mig.
  Faktisk var jeg skuffet over du kun har 10 minutter på DR ad gangen. Lækre sager du viser. Glem ikke du er faktisk en helt fantastisk person med hjertevarme og et stor hilsen til dig. Vi ses i aften.

  SvarSlet
 99. Hej Claus.
  Jeg er også herinde hver dag. Jeg har været med fra starten, og synes simpelthen din blog er så skøn. Det er dejligt med masser af inspiration på alle tider af året og dine billeder er så flotte.
  Jeg nyder meget at følge med, og kan rigtig godt lide, at alt det, du viser, virker så gennemtænkt og bliver gjort "ordentligt".

  Jeg håber meget, du har energien til at blive ved her på bloggen. Jeg følger dig også på FB, men det er jo slet ikke det samme :-). Jeg skal også forsøge at "pippe" lidt mere, det er jeg ikke for god til - men det betyder bestemt ikke, at jeg ikke nyder hvert eneste indlæg du kommer med!
  Hilsen Camilla B. Kirkegaard

  SvarSlet
 100. Kære Claus.
  Kærlige hilsner på første søndag i Advent.
  Iris.

  SvarSlet
 101. Kender det godt. Nogle gange går der uger, hvor ingen skriver. Har faktisk selv overvejet at droppe bloggen. Men jeg holder så meget af bloggerfolket, at jeg heller ikke ønsker at miste kontakten, - så jeg accepterer at det ind imellem er lidt sparsomt med hilsner. Hvis du forlod selskabet, vil det være et stort tab for os alle. Det vil jeg PERSONLIGT være rigtig ked af.

  Håber du klør på. Men måske kunne man forstå hvis du ind imellem skruer ned for blusset.

  SvarSlet
 102. Hej Claus, altid skønne billeder, og masser af inspiration når man besøger din blog. Måske det er mangel på viden omkring blogs, at jeg ikke tidligere har skrevet en kommentar. Jeg sætter stor pris på dit store engagement og inspirerende overflod.

  SvarSlet
 103. Hej Claus,Jeg er helt vild med din side,ser på den hver dag.Jeg har glædet mig til dine udsendelser i fjernsynet,det er bare super
  Mange julehilsner Merete fra Kjellerup

  SvarSlet
 104. Hej Claus !
  Jag hoppas verkligen att du fortsätter med att blogga. Jag hör till dem som inte använder facebook och jag skulle verkligen sakna din underbara värld av växter och inspiration. Den är helt magisk. Jag vet ingen som kan skapa så fina miljöer som du.
  Keep writing please...
  vänligen Anna i Sverige

  SvarSlet
 105. Hej Claus.
  Jeg skriver ikke så tit kommentar, til dig. Men jeg er VILD med denne blog.SÅ Fortsæt endelig.Også nogle skønne TV udsendelser
  Lilian

  SvarSlet
 106. Beate fra Skovhaven1. december 2013 kl. 19.08

  Hej kære Claus! Hvor er det dejligt at se /læse hvad alle de trolde kan skrive. Vi er mange der flere gange dagligt er på din blog, hvor du spreder megen glæde og giver os en ny energi i havens favør. Bliv endelig ved med det, det er jo ikke alle der er på FB, f. Eks. Tante Grøn, hvor ville jeg savne hendes kommentarer og alle de andre der skriver på din blog. Til tider er det til stor morskab med alle deres finurligheder, som den lille pige med svovlstikkerne. God søndag til alle.

  SvarSlet
 107. læser din blog med glæde - men som du, har jeg knap med tid og den privoriteres ret ofte på andet end at kommentere blogs. Så hellere læse dem og få inspiration og overskud til at lave noget andet :-)

  SvarSlet
 108. Hej Claus! Jag är en av dem som läser varje dag, men sällan skriver kommentarer - men det får det bli ändring på om det krävs för att "rädda" din blogg! Jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga, du har verkligen den absolut finaste bloggen och det finns ingen som jag har lärt mig så mycket av som dig, både från bloggen och från dina andra böcker och medier.
  Jag skrev själv ett inlägg om din trädgård häromdagen, som finns på: http://tradgardstid.blogspot.se/2013/11/blommig-fredag-master-garden.html
  Stor kram från Malmö
  Elin

  SvarSlet
 109. PIP!!!! Selvom jeg ikke kommenterer så ofte, læser jeg din blog og glædes og inspireres hver dag, så jeg vil blive meget ked af det hvis du kun findes på facebook, da jeg (som en hel del andre i dette land) ikke er inde på dette forum. At du ikke svarer på kommentarerne gør ikke så meget, synes jeg. Varme vinterhilsner fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 110. Er du Vimmer! Facebook er forbudt på mit arbejde, så jeg har kun FB på min telefon, og det er for lille skærm til havebilleðer. Jeg besøger din blog hver dag til min eftermiddagspause. En kop kaffe og et blik på hvad du laver og så går jeg inspireret videre. Hvis du stopper bloggen bliver min hverdag mere grå.
  Med beundrede havehilsner
  Jytte

  SvarSlet
 111. Jeg kan rigtig godt lide, at du deler billeder fra dine tv-indslag fra dine og DRs juleudsendelser, som folk som mig med 10 tommelfingre har en lille bitte chance for at lave vores egen juledekoration.

  Kitchen of Kiki

  SvarSlet
 112. Hej Claus

  Din blog er til daglig inspiration. Det er en fornøjelse at læse om stort og småt og få nye ideer. Dine kommentarer er hyggelige og det er evident, at din glæde for havelivet smitter af på de der læser med.
  Tak for den daglige haveinsprøjtning. Den giver energi.
  De bedste havehilsener
  Merete

  SvarSlet
 113. --Hej Claus- Du må endelig ikke stoppe,glæder mig altid til at se hvad du nu har fundet på. Har været inde på din side hver dag siden du startede glæder mig altid til at se med.Er i gang med den hvide have det er en dejlig bog .Nu må du husk at vi får lyst til hvide blomster .Så du må sørge for at Bilka får dem hjem. Hilsen Gurli

  SvarSlet
 114. Kjære Claus. Bloggen din er en stor glede i min hverdag. Og jeg håper at du aldri legger ned bloggen! Jeg har aldri hatt konto på facebook, så jeg før ikke følget med der. Dine juleprogrammer er veldig inspirende og en glede å følge med på:-) Din blogg ligger på mine bokmerk sider på pc'en og det går nesten ikke en dag at jeg ikke titter innom deg. Jeg har vært dårlig til å kommentere alle steder den siste tiden, men jeg håper å komme sterkere tilbake. Mange gode førjulsklemmer fra Ellen

  SvarSlet
 115. Hej Claus.
  Ville godt nok blive ked af det, hvis du skiftede fra blog til facebook. Alt er facebook nu om dage, og derfor elsker jeg at side og læse mine haveblogs så tit jeg kan.
  Ved at jeg sjælden ligger kommentar hos dig, men jeg følger dig hver dag alligevel.
  Kh Heike

  SvarSlet
 116. PIP PIP PIP PIP PIP
  Jeg er stor fan af din blog, men det er blevet lidt nemmere og følge dig efter du er kommet på FB.
  Jeg skal nok prøve og pippe lidt mere her.

  SvarSlet
 117. PIP PIP PIP PIP PIP
  Jeg er stor fan af din blog, men det er blevet lidt nemmere og følge dig efter du er kommet på FB.
  Jeg skal nok prøve og pippe lidt mere her.

  SvarSlet
 118. Skjønner godt du har mye å gjøre. Har ofte tenkt: Hvordan makter han.
  Din blogg er den eneste jeg følger fast. Er ikke på F.b..
  Om du ikke blogger hver eneste dag, ville jeg være fornøyd. Man er jo ikke forpliktet til å poste noe daglig, men det ville være leit om du forsvinner helt. Mye å lære og skjønne bildeinntrykk!

  SvarSlet
 119. Glædelig december, og tak for den måde du deler din skønhedslængsel med os andre.

  SvarSlet
 120. Kære Claus
  Jeg vil da være ked af det, hvis du nedlægger denne blog.
  Der findes da ingen som dig, der kan inspirere andre.
  Du giver jo ideer "fra dig", andre viser bare deres frem.
  Hilsen jmn

  SvarSlet
 121. Du godeste Claus,det håber jeg du nøjes med truslen om at lukke blokken, jamen jamen hvad skal vi stakkels FBløse havetosser så gøre??? snøft
  skrækslagne hilsner Gunvor

  SvarSlet
 122. Kære Claus,

  Jeg er vist forsinket med min kommentar. Jeg kan godt forstå dine overvejelser om at sætte bloggen i dvæle. Det er et stort arbejde at lave en blog, som mange vil læse. Og hvis man har "mange bolde i luften" ved siden af, så bliver det til et kæmpe stykke arbejde.

  Jeg synes alligevel at det vil være synd hvis du stopper som blogger. Din blog er en af de bedste i Bloglandet, og jeg synes også at den er absolut den smukkeste. Det bekræfter også de mange besøg du har på bloggen. Det er klart at Facebook er hurtigere måde ar formidle og kommunikere, men der bliver man glemt lige så hurtigt som man blev kendt. Så alle likes har en kortvarig værdi...

  Du er ikke den eneste, der mærker mangel på kommentarer. Siden sommeren har alle bloggere mærket udfordringer fra bl. a. Instagram, og jeg har stor respekt for dem, der holder fast og laver oven i købet en god blog.

  Når jeg læser din blog, undrer jeg mig tit over hvordan du nå alle ting. Men det klarer du supergodt, og det er spændende at følge dig fra sidelinjen :)

  Kh Elena

  SvarSlet
 123. Kære Claus
  Læser din blogg hver dag, men kommenterer sjældent - synes det bliver for meget af det samme "snak"!
  Din blogg er et lille åndehul for mig, som har en travl hverdag.
  Fortæller ofte om din blogg til andre og fortæller, hvad den gør for mig, når jeg trænger til en pause og noget smukt, harmonisk og stille at kigge på - synes ofte, der er for meget snak og støj i hverdagen og for lidt indhold, men det er noget andet med dine billeder - tror vi har godt af, at have noget smukt at kigge på og det er jo fantastisk, at se, når andre skaber noget smukt og trives i det de gør!
  Mange hilsner fra Helle

  SvarSlet
 124. Hej.

  Bloggen er meget mere til inspiration end facebook, ligeledes er bøgerne.
  Som et lille eksempel kan jeg nævne at drivhus-temaet bliver til en række besøg fra Haveselskabet her i Aalborg næste sæson. Besøg hos en del af de, der har bidraget i din bog.

  De bedste hilsener fra
  Helga, Aalborg Havekreds og
  www.idehaven.blogspot.com

  SvarSlet
 125. Hej Claus

  Jeg håber virkelig ikke du lukker din blog! Jeg elsker den og den er til stor inspiration og glæde for mig. Jeg ved godt jeg ikke er den mest aktive blogger, men jeg må indrømme at jeg ikke troede at kommentarerne betød så meget for dig. Jeg håber du fortsætter og så skal der nok komme flere pip her fra!

  Kærlig hilsen Vera

  SvarSlet
 126. Tycker det vore väldigt tråkigt om du slutade med din blogg. Jag läser den varje dag och utöver all inspiration bloggen i sig ger, har den också fått mig att upptäcka Danmark som trädgårdsland - något som lett till många fina trädgårdsresor till Danmark med besök i plantskolor och trädgårdar - och till och med Bilka. Din blogg har också fått mig att upptäcka dina böcker som ger otroligt mycket inspiration! Att regelbundet läsa din blogg och dina böcker har dessutom gjort mig betydligt bättre på att förstå danska, något jag inte minst har nytta av i mitt arbete. Så tack för detta Claus, och behåll bloggen - Facebook är inte alls samma sak!
  Varma hälsningar,
  Kerstin i Lund

  SvarSlet
 127. Hej Claus,

  Det var jo efter en lidt lignende "opsang", at jeg tog mod til mig og meldte mig på din blog - og der er jeg så blevet "hængende" lige siden. Og hurra for det. Der findes nemlig ingen skønnere og mere sprudlende blog end din!!

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 128. Jeg er nok en af dem, der burde give et pip fra mig i ny og næ.
  Det er meget inspirerende at følge din blog og jeg håber du forstætter med den.
  Fremover vil jeg være mere aktiv med at kommentere på bloggen, på trold af æske-ære....

  SvarSlet
 129. Hej Claus

  jeg læser hvert et indlæg og nyder både tekst og billeder.

  KH Lone

  SvarSlet
 130. Hej Claus
  Som trofast læser af din blog, ville min dag blive en lille smule trist, hvis jeg ikke kunne tage et kik ind i dit haveliv.
  Jeg er måske ikke den mest ivrige med kommentar, og har stor forståelse med at du ikke altid har mulighed for at svarer, du er jo en travl mand, og heldigvis for det, ellers ville du jo ikke kunne komme med alle de fantastiske ting, som er med til at holde mig til ilden i min have.
  Jeg var i sydengland på haveferie i sommers, en inspiration fra dig, har etableret en rosenhave også en inspiration fra dig, så selvom jeg ikke kommenterer så ofte, så bliver alt hvad du ligger på bloggen og kommentarerne fra de øvrige læser læst med stor interesse.
  Så kære Claus forsæt med bloggen, det bliver ikke det samme på Facebook.
  Hilsen Pia. Veberöd

  SvarSlet
 131. Jeg er her også hver dag hele året rundt. Og lige nu er det herligt at jule sammen med dig Claus. Glæder, glæder mig til ny inspiration hver dag :o)

  SvarSlet
 132. Jeg ville savne bloggen veldig! Selvom jeg kanskje
  ikke er så aktiv i forhold til kommentarer, er jeg
  jeg jevnlig immom, stort sett daglig.
  Jeg har fått mange gode tips og gode opplevelser
  gjennom å følge bloggen din. Det er faktisk den
  eneste bloggen jeg følger. Ofte søker jeg også opp
  eldre innlegg for fakta-opplysninger. Når det er sagt,
  har jeg stor forståelse for at det er tidkrevende
  å følge opp med nye innlegg til enhver tid. Men for
  oss som ikke er på Facebook ville bloggen bli savnet.
  Godt å ha bøkene - de blir heldigvis ikke borte:-)
  Takk for stor inspirasjon gjennom mange år!
  Mvh Else Hilde K.

  SvarSlet
 133. Käre Claus,
  jeg plejer at väre aktiv på nogle få blogs kommentarsfelter fordi jeg har det så travlt og simpelthen ikke når at kommentere i alle blogge hvor jeg gerne har lyst på (det er ikke altid så nemt at koncentere sig når man har små börn der forstyrrer). Jeg läser daglig din blog, men troede ikke at en kommentar fra mig ville betyde noget for dig, så derfor har jeg undladt at kommentere.

  Jeg tror det er sådan med mange blogläsere, at de ikke kommenterer af forskellige anledninge, men det betyder ikke at bloggen ikke betyder noget. Jeg indföjede selv en facebook-like button i mine indläg fordi jeg fölte jeg fik så få kommentarer, og då kunne jeg se at der jo var mange der kunne lide mine indläg. Måske er det nemmere at trykke på like-knappen end at skrive en lang kommentar. Plus at man jo også får mere reklame til bloggen, når folk deler indläggene på fb!

  Jeg håber du ikke holder op med din dejlige blog med alle flotte billeder som får mig at virkelig savne Danmark (jeg er fra Finland, boede i dk i 7 år).

  SvarSlet
 134. Ej, Claus! Det gør du bare ikke! Jeg har været en lidt sløj kommentator (og blogger) men jeg prøver at følge lidt med, og din blog er altid der jeg starter.

  SvarSlet
 135. Hej Claus
  Du er den bedste til at inspirere os, hvor for du dog alle dine ideer fra. Du må endelig ikke lukke din blog.Du har virkligt inspireret alle havefolk i skandinavien, vi er også meget glade for alle dine bøger.
  Vi er selv på banen med en ny blog som vi kalder Have a Garden day, og vi vil bliver rigtig glade for at høre din mening. Håber at komme med på din blog liste.
  Mange hilsner
  Anna og Vibeke

  SvarSlet
 136. Tja... det meste er vist sagt ovenfor, men eftersom jeg har været bortrejst i nogen tid, ser jeg først dette indlæg nu. Kære Claus, jeg tilslutter mig absolut mængden af trofaste læsere og har altid været begejstret for at følge med på din blog, med eller uden kommentar - det varierer jo lidt - men det vile være et stort tab at skulle undvære indlæggene på din blog, ligesom jeg ofte kigger tilbage efter noget specifikt, du har skrevet om tidligere.

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 137. Kære Claus
  Jeg har næsten lige 'opdaget' dig via de små julespots på TV - og jeg er en af dem, der sider og siger "nårh" og "øj, hvor er det smukt" og suger til mig som grøn oasis i vand ( endnu et produkt, du har lært mig at bruge) Så TAK for det og "røde ører" herfra over ikke at vise min taknemmelighed :-)
  God jul fra Helle

  SvarSlet