Afløb for pyntegenet

Ja, det fik jeg virkelig i dag hos Lertøj her i Aarhus.

 

claus20131101_155329

 

claus20131101_175127

 

claus20131101_175304

 

Jeg blev mødt at et tomt vindue, og så var det bare om at ’hive’ ned fra hylderne.

 

claus20131101_175354

 

Det var både sjovt og hyggeligt at sammensætte de ni keramikeres værker som stillebener og pynte lidt med blomster.

 

claus20131101_175236

 

claus20131101_175144

 

  I morgen, lørdag, kl. 11.00, fortæller jeg om min passion for kunsthåndværk hos Lertøj.

 

claus20131101_174943

9 kommentarer:

 1. Hej Claus,
  det er virkelig smukt, delikat og indbydende, som du har stillet det frem..
  Ville meget gerne se det i virkeligheden.. men pligten kalder.
  God weekend til Jer
  SuK

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Utroligt smukt, helt sikkert en butik der skal besøges, du har vel nok lavet det fint .

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 3. Beautiful shop!
  Greetings, RW & SK

  SvarSlet

 4. Kære Claus.

  En dejlig samling smukke ting i lækre lyse farver. Du er fantastisk god til at stille tingene sammen/op.
  Helt sikkert en udstilling vi ærgrer os over ikke at kunne se i dag.
  Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 5. Jamen jamen. Jeg har fået øje på flere ting og sager i den butik, som hjertens gerne måtte bo hos mig. Det bliver vist desværre nødvendigt at notere mig denne forretning, som jeg afgjort må besøge, når jeg er på de kanter. Flot vindue som indbyder til at ville se mere.

  SvarSlet
 6. Det var lige et af de indlæg, jeg måtte se på computer, så jeg fik bedre skærm, end den der er på mobilen...

  Super smukt vindue!

  SvarSlet
 7. Skønne, skønne ting og sager. Det er jo som at sende et barn ind i en legetøjsbutik.

  Ellers lægger jeg krokusløg - lyseblå firefly i lange baner. Jeg har i flere år slet ikke haft krokus i haven, og nu de kan fåes til halv pris råder jeg lidt bod på det. - og jeg har købt champost til jordforbedring. Det husker jeg fra et af haven i Hune programmerne, hvor du går og strøer det ud over bedene. Så der sker lidt stadigvæk i haven.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Kære Hanemor - du er godt nok flittig. God arbejdslyst.

  SvarSlet
 9. Vidunderligt flot sammensat Claus!
  Og nu havde jeg lige lovet i indlægget ovenfor at jeg ikke ville komme med flere ærgerlige udbrud over mit fravær ...
  Hvor ser det indbydende ud. Ville ønske jeg kunne have skabt tid i kalenderen. Lertøj må være slemt tilfredse med at have fået dig til at komme forbi, for jeg tror ikke de kunne have fået et flottere vindue til deres jubilæum.

  Jeg håber det står der et par dage endnu, så er der da håb for en som mig :-)
  Kh Lisbeth k

  SvarSlet