Begyndelsen på enden!

I dag har jeg dækket nytårsbord til udsendelsen ’Nytår hos Claus Dalby, der sendes på DR1 mandag den 30. december.

 

20131119_104311

 

Det skete i havestuen, hvor jeg normalt sidder og arbejder. Derfor blev bordet i går ryddet, og der blev gjort klar til det helt store nytårsbrag.

 

20131119_104323

 

I morgen er vi færdige med udsendelserne, og så glæder jeg mig i den grad til at få ’rekonstrueret’ hjemmet.

9 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Sad i toget og skulle lige smugkigge dagens indlæg, på min mobil tlf. Blev nærmest helt forskrækket da jeg læste overskriften. Claus altså. Må din blog bestå i mange msnge år fremover. Heldigvis dækker titlen over noget ganske andet og fornøjeligt possitivt. Flot arbejde. Vil nyde dine udsendelser omend de kun varer så kort. Smukke billeder af vinter haven.
  Knus Iris.

  SvarSlet
 2. Minminivilla.blogg.no19. november 2013 kl. 17.07

  DU viser i dag de vakreste farger jeg vet om, lysgrønne/turkise toner, og jeg finner såååååå masse glede og inspirasjon i bildene.
  I dag kom boka Den hvide have i postkassen min, jeg var forundret, pakken var så stor. Ikke visste jeg at boka var så stor, så vakker og slik en kvalitet. DEt var julegave til meg selv, men nu gleder jeg meg bare til dagens arbeid er over og jeg kan sette meg ned med praktboka. TUSEN TAKK det var vel verdt å vente mange mndr på denne bok, den er NYYYYYYYDELIG. ANbefales!

  SvarSlet
 3. Uh uh uh du har vist været i Glasrøgeriet i Gudhjem? Synes jeg kan genkende et par stribede, grønne vaser ;-) Hvor har du mange dejlige ting der i vinduet - SUK!
  L er gået i krig med bryllupsgaven - jeg har for vane at indsætte små kulørte (kategori opdelte)stripes i mine bøger. Så er det nemt at finde frem til igen - hmmm det er så godt som hver anden side her og L ser betænkelig ud... :-)

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå, at du gerne vil tilbage til normale tilstande igen.
  Det er en imponerende samling, du har stående på hylderne. Men det er godt, jeg ikke skal tørre støv af der - det har jeg aldrig brudt mig om. Så hellere lægge tulipanløg.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Jeg fik også lige et kort øjeblik et sug i maven af din overskrift!
  Men dejligt at du kan få afsluttet dine optagelser. Jeg har lidt ondt af hvor meget du må ofre dig for vores skyld - men du kan tro jeg glæder mig, både til d. 23. november og til TV-udsendelserne :-)
  Det er godt at du har kunnet tage lidt fri fra bloggen her, og på den måde skabe lidt tid til de andre gøremål - og forhåbentlig også lidt selvforkælelse.

  Kærligst Lisbeth K

  SvarSlet
 6. 1, 2, TRE dage til første program! Det må være som at få ferie for dig, nu da optagelserne er overstået. Ganske vist kan jeg med nemhed forestille mig, at der har hobet sig andre opgaver op, mens du har været "på", med hvad det indebærer af forberedelser. Jo lettere og naturligt det ser ud på skærmen, jo mere forberedelse kan jeg forestille mig, der har været.

  Jeg, som ikke er keramikfan, indrømmer blankt, at der er flere ting på ovenstående fotos, som i den grad har vakt min interesse.

  SvarSlet
 7. Jeg vil give alle dem ret mht inspirationen. Jeg har altid haft havelivet som hobby men på meget løst plan. Du Claus er en stor og god inspirationskilde. Jeg kan godt lide din glæde over det du arbejder med og din taknemmelighed. En vidunderlig tilgang. Jeg er nu blevet så modig at jeg selv har kastet mig ud i en blog.
  www.leblomster.blogspot.dk.

  SvarSlet
 8. Hej Claus - jeg har prøvet at sende denne til din mailadresse, men det lykkes ikke. Så derfor komme den lidt umotiveret som en kommentar.

  "Om meget kort tid fylder jeg 50. Ville gerne forbigå i tavshed, men det får jeg ikke lov til :-)
  Og denne gang skal jeg også levere en ønskeliste. Og det eneste jeg kan komme i tanke om, er gavekort til Klematis, fordi du har så mange bøger, jeg gerne vil have. MEN - jeg kan ikke finde den mulighed på din hjemmeside? Kan det passe? "

  mvh Lone Nielsen

  SvarSlet
 9. Kære Lone _ selvfølgelig kan det lade sig gøre. Skriv dine ønsker til klematis@klematis.dk, så lover jeg dig en tilbagemelding.

  SvarSlet