Bøger under juletræet?

Jag har valgt at nedsætte prisen på nogle af mine bøger frem til jul:

 

20131114_224634

 

Jeg ved, hvor der findes en have. Udsalgspris kr. 349,95. Nu kr. 149,95 – se her.

 

Et haveår. Udsalgspris kr. 349,95,-. Nu kr. 99,95 – se her.

 

Juleroser og påskeklokker. Udsalgspris kr. 249,95,-. Nu kr. 149,95 – se her.

 

Vintergækker – hvid magi. Udsalgspris kr. 199,95,-. Nu kr. 99,95 – se her.

6 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Det var dog nogle kanon gode tilbud!

  Jeg har Et haveår, som er en rigtig god idé. Jeg kan i den se, hvornår der kom frost første gang sidste år og forrige år, hvornår jeg hev dahliaerne frem osv. osv. En god julegave og værtindegave til et havemenneske eller ..... sig selv.

  Jeg fik Juleroser og påskeklokker i julegave af min søn for 3 år siden, og den kan jeg også varmt anbefale. Det er en farlig bog, for man får lyst til at suse ud og købe rå mængder påskeklokker efter at have læst den. Den er både smuk og dejlig samt til at blive klog af.

  Nu tror jeg så, at jeg vil bestille bogen om vintergækker. Ikke fordi jeg bliver samler af disse yndigheder, men fordi formatet er så skønt og vintergækker ikke er er til at stå for. Det er så godt et tilbud heller ikke.

  SvarSlet
 2. Her i huset er der altid bogpakker under juletræet..:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Jeg havde egentlig for længe siden besluttet, at jeg ikke skulle ha' bogen om vintergækker, for jeg ved, at jeg ikke kan styre mig, når jeg sidder med alle de skønne billeder i skødet ..... og jeg havde også besluttet ikke at tage mig råd til hundedyre vintergækker. Men! Men! 'Man har et standpunkt, til man tager et nyt.' Så nu har jeg besluttet at gi' migselv den i adventsgave. Og jeg glæder mig sådan, til den arriverer. Og til i morgen når du begynder dit juleri.
  Happy Armchair and Computer Gardenig
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. Bogen om juleroser og påskeklokker har allerede kostet mig dyrt! Ja, ikke fordi bogens pris var ublu, men trangen til besøg på Gartneriet Spiren, hvor der er tusindvis og atter tusindvis af planter....
  Under mit juletræ SKAL der ligge mindst en bog, jeg har styret mig og endnu ikke købt "Den hvid have", og det er virkelig svært at vente!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 5. Fantastisk gode tilbud Claus!

  Jeg skal sørge for at benytte mig af dem, men kan jo ikke afsløre for meget her. Det kunne være en modtager var med på sidelinjen :-)

  I øvrigt: Hvor har du fundet dt utrolig fine og lækre gavepapir? Det stråler jo af eksklusiv luksus.

  Kærligst Lisbeth K

  SvarSlet
 6. Jeg går ud fra, at alle læsere af denne blog ved, at de UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER MÅ KLIKKE på de udenlandske links i kommentarerne..

  SvarSlet