Der er ikke længe til advent

Her er lige en hurtig adventsidé som gartner Henry har lavet.

 

20131125_124100

 

Siderne på en våd oasiskrans er dækket med pressede tobaksblade, som jeg har købt i ’metermål’.

 

Beklædningen er holdt på plads af et possementbånd.

 

20131125_124158

 

Herefter er fire lys på spyd sat fast i kransen, og imellem dem er der pyntet med fyr og rødfarvet eukalyptus. Normalt kan jeg ikke lide, at man farver blomster og blade, men her synes jeg, at det er fint.

 

Til sidst har dekorationen fået et drys guld.

 

20131125_124142 20131125_124131

 

En model, der kan kombineres på utallige måder.

7 kommentarer:

 1. Lekker krans, har hatt hvit jul noen år, ser at det nok er på tide med rød nå..øyet trenger forandring!

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Hvor er det fantastisk - fantastisk - fantastisk smukt, det du laver.
  Ingen kan "hamle" op med dig.
  hilsen jmn

  SvarSlet
 3. Det lader til at Henry er blevet smittet med julepyntebacillen, men er sluppet godt fra det ;-)

  I går var jeg i anden anledning på langfart sydover her på Sjælland, og da jeg også har fået den pokkers julepyntebacille, som jeg ellers ikke har haft siden barnsben, ville jeg stoppe i Bilka for at rive lidt stads ned af hylderne, så også jeg kunne komme til at lave dalbyske juledekorationer. Der var skam en del lækkerier, som jeg ikke vil remse op her, men blot anbefale de pyntesyge, som ikke når at gå ud i skoven med en plasticpose i lommen, at køre forbi en Bilka. Det lader til, at oasis er et tryllemiddel, når det gælder sligt pynteri, og derfor vidste jeg heller ikke, om jeg skulle le eller græde, da jeg både i haveafdelingen og i den "almindelige" afdeling fik svaret: "Vi er desværre udsolgt, og bliver hele tiden spurgt efter det, så der kommer meget snart nye forsyninger".

  Mon ikke tv udsendelserne og bloggen her er synderne, som er skyld i, at Bilka var støvsuget for oasis i går? Jeg tror det.

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Endnu en flot dekoration :-)

  Her er et lille stemningstip: I stedet for at bruge farvede blade, kan man selv farve ved at drysse stødt kanel ud over. Det kan faktisk blive flot, f.eks. på hvide roser, sat sammen med noget gyldent pynt. Det bedste ved dette er især duften - ren julestemning, der nærmest optages intravenøst hver gang man trækker vejret.

  Ang. oasis: Det er en nem og praktisk løsning, som jeg heller ikke kan sige mig fri for at bruge. Men hvis man ikke skal bruge de friske blomster, så synes jeg man skal holde sig til ler, halm eller hvad man nu vil bygge en dekoration op på. Ler og halm er nemlig langt mere miljøvenligt.

  - I øvrigt Claus, så er det nogle skønne bileder fra dine besøg her og der i landet. Hvor er det herligt at følge med på sidelinjen og bare kunne svælge på livet løs i alle de drømmende lækre herligheder. Tak for det!

  Kærlig hilsen
  Lisbeth K

  SvarSlet
 5. @ Lisbeth K, Tak for rådet. Har også købt ler, men Bilka havde de mest nuttede mini planter, som lige passer i en juledekoration, så jeg SKAL åbenbart bruge oasis. Men pyt. Nød lærer nøgen kvinde at spinde, så jeg hitter bare på noget andet ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg var til Julefrokost i går med en masse kvinder fra en netværksgruppe jeg er medlem af, og kan du tænke dig hvad formanden fra gruppen fik forærende lige midt på bordet?

  Den fineste kagedåse med småbitte roser i alle farver, som den glade giver fortalte hun havde lavet i al hast efter at have set dig i TV ;-)

  God weekend Claus! KH, Elin

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Et rigtig smukt og varmt arrangement. Kanden er stadig helt uimodståelig. Tror ikke, jeg kan forklare, hvorfor.

  Bifald til gartner.

  God december og Advent.

  Hjerteligst

  SvarSlet