Der er tryk på alle kedler!

Lige nu sidder jeg på Molslinien på vej til Frihuset, hvor jeg er ’på’ lige over middag. Derefter laver jeg tre indslag, der bliver båndet.

 

 

I aften er der aftenåbent på Grønttorvet, og dér skal jeg selvfølgelig ud. Jeg skal nok tage nogle billeder og lægge dem på bloggen.

 

I morgen gælder det opsætning af Bogmessestand, og det er også i morgen, torsdag, Den hvide have ankommer til messen.

 

Bøger, der bestilles her senest i morgen, bliver afsendt fra Risskov fredag.

 

Den hvide have kan fås i boghandelen fra sidst i næste uge.

 

Som før nævnt er jeg i Bella Center fra fredag til søndag, og jeg håber at se mange af jer.

 

Søndag aften kører jeg tilbage til Risskov for mandag at fortsætte juleoptagelserne til DR1 .

7 kommentarer:

 1. Kære Claus, jeg håber da ikke det er fra fredag til torsdag ;-) . God fornøjelse, glæder mig til den hvide have :-)
  Mvh
  Margit

  SvarSlet
 2. Uha, jeg bliver helt svedt ved tanken om dit program :-)
  Glæder mig til at følge bogmessen her på bloggen. God fornøjelse!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet

 3. Kære Claus.

  Hvor er der meget at glæde sig over, til og med:)

  Nu får jeg endelig min fødselsdagsgave, Den Hvide Have.
  Og hvor bliver det spændende at se, hvordan du pynter din stand i år. Det bliver garanteret helt overdådigt.

  Nu vil vi gå ind og følge dig på TV2Fri:)

  Rigtig god bogmesse.

  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 4. Det var da noget af et program, må jeg sige. God vind med det altsammen.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Det bliver da godt nok svært at vente til hen i næste uge! Jeg kunne selvfølgelig bestille den direkte hos dig; men nu bestemte jeg for et par udgivelser siden, at jeg køber da bøger hos boghandleren. En skønne dag er den jo væk i gadebilledet, hvis vi ikke køber ind der. Her er i Nykøbing Sj er gågaden snart bare en lang indkøbsgade med en masse billige tøjforretninger og restauranter. Så kedeligt og så grimt!
  Men jeg glæder mig til at se din stand på bogmessen - og til bogen selvfølgelig.
  Happy Armchair Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Hold da helt fest, det er noget at et stramt program du skal igennem de næste dage, rigtig god arbejdslyst!

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 7. Mange tak for billedet af vores ny katamaranfærge. Den er en livline for mange mennesker her, hvor jeg bor. Det er nemlig ikke bare vore lokalpolitikere, som gerne ser Odsherred som en forstad til Århus. Vi er også en del borgere, som synes, at rejsen til Århus er behageligere og ikke vanvittig meget dyrere end at tage til København nu, hvor rederiet har sænket prisen til 139 kr for en enkelt personbillet. Et aber dabei er der dog. Man skal nu også betale for at parkere sin bil på rederiets område, mens man er væk - et tiltag, som for øvrigt er resulteret i biler, som bliver parkeret i vejkanten op til havnen, hvilket ikke er så godt. Men mon ikke rederi og politikere i fællesskab kan løse det problem?
  Her op til jul er vi også nogle damer, som har bestemt at lægge vore juleindkøb i Århus. Vi bliver fire, og så kan det jo virkelig betale sig. Tilmed slipper vi for stress på Holbækmotorvejen eller på stogsstationer i hovedstaden . Jeg glæder mig allerede.
  Med venlig hilsen
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet