Det var den arbejdsdag

Klokken er 00.15, og holdet fra DR har lige forladt matriklen.

 

I dag har jeg pyntet juletræ og dækket julebord.

 

20131113_202559

 

Her ser I træet før den store transformation.

15 kommentarer:

 1. Godmorgen kære Claus.
  Ved synet af dit juletræ, sættes drømme og tanker atter igang, for hvordan, og med hvad, blev det mon pyntet? Iøvrigt et elegant og symmetrisk grantræ. Glæder mig til at se det, ´med tøj på´ ;o)
  Det lyder til at det er nogle lange, intense og hektiske dage du fører i hus, samtidig tror jeg du har det som en fisk i vandet, og bobler af kreativitet. Alligevel beundrer jeg din vilje og udholdenhed. Fortsat god vind. Husk at stoppe op indimellem og pas på dig selv. Knus Iris.

  SvarSlet
 2. Et dejligt og smukt træ - og stuen er lige perfekt til det - med højt til loftet. Det bliver spændende at se det med pynt på. Vi må i skoven og fælde et træ i år. Vi har ellers været selvforsynende de sidste 20 år. Vi har dog lige plantet 25 nye små træer. Men det bliver jo ikke til brugbare juletræer lige med det samme.
  Med det program du har, hører du måske til dem, der siger, at de kan sove, når de bliver gamle?

  Husk nu at slappe lidt af også.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet

 3. Kære Claus.

  Vi synes også at det er et rigtig smukt og harmonisk træ, som det bliver spændende at se med pynt på.

  Vi er også meget begejstret for din "gynge-gæsling", den ser rigtig hyggelig ud.

  Ønsker dig en dejlig dag.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 4. Vilken perfekt gran. Ser fram emot den klädd!/Merja

  SvarSlet
 5. En gang imellem bryster jeg mig af (kun over for mig selv altså), at jeg ikke har anlæg for misundelse, meeen her på det seneste har jeg alligevel mærket en lille orm gnave. Jeg under dig al den energi, du lægger for dagen -og natten med - men hvor ville jeg nu ønske, at jeg havde gemt lidt af den foretagsomhed, jeg led af engang.
  Jeg kan også rigtig godt lide, at du ikke lægger skjul på, at du nyder alting i fulde drag - aldrig et ord i retning af at det er 'sååå hårdt'..
  Jeg glæder mig til dine julerier, og nu vil jeg køre ind til boghandleren for at se, om han har fået Den hvide Have hjem. Jeg kan snart ikke vente længere.
  Happy Armchair Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 6. Flot stjerne du har i toppen.
  :-) Lisbeth K

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Du er en rigtig teaser, er du:o)
  Jeg føler en dejligt barnlig forventningsglæde til du på DR1 afslører juletræet MED sin pynt.

  Ja, gid man havde bare en lille smule af din energi her i novembermørket. Tænk om man kunne stikke en oplader i næseborene og vupti....så var energidepotet fyldt helt op. Man skulle have været en mobiltelefon, sku` man.

  Når du er færdig med alle tv-optagelserne, tror jeg, du trænger til at have lidt kvalitetstid med Claus og blive godt og grundigt forkælet....i SLOWMOTION!

  Vi står en hel kvindeskare bag dig, parate til at ville nusse om dig.
  Jeg er f.eks ret god til at massere ømme julemuskler og hive sider ud af aftalebogen og kalenderen. Nette og hendes rottweiler af en papegøje, ville helt sikkert kunne holde intruders og andre gener væk fra dørene. Pia Midtfyn laver verdens bedste og mest leifie "kaf". Inga, hun skal jo bare kigge på een, så bliver man helt rolig indeni. Eliane lyser som en sol, og lidt solskin kan du vel godt bruge her i novembers ruskomsnusk? Liebste Lisbeth K hun er garanteret ikke bleg for at nusse dine fødder i lidt Bio-freeze?

  Der er garanteret masser af frivillige, der hellere end gerne melder sig med småkager, juleknas, telefonhjælp etc etc

  Hvor jeg dog fremover under dig en lidt roligere tid, hvor du kan få lov at spare bare en smule på digselv, selvom jeg ved, at du bobler og koger af arbejdsglæde, kreativitet og produktivitet.

  Knus og de kærligste tanker til vores allesammens livsforsøder

  SvarSlet
 8. LOL fra Liebste Lisbeth K

  SvarSlet
 9. Et meget smukt træ. Jeg kan kun drømme om, hvad pynten kan gøre ved det. Nøj, hvor jeg altså glæder mig til at se juleudsendelserne.

  SvarSlet
 10. Hej Claus,
  det er et meget smukt træ, du har fundet. Jeg ville osse have været forbavset andet..
  Også jeg lo højt over tantens forslag til udstrakt grooming..
  Men jeg tror, jeg skal forskåne dig for mine tjenester..
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Hvor er det et harmonisk og flot træ du har fundet til jeres flotte højloftede stue.

  Jeg glæder mig til at se det pyntet og hvilke farve du vælger. Men i det hele taget bliver det en total oplevelse at følge dig i julens juleri.

  Jeg tilslutter mig Tante Grøns ord, at det må være Claus tid når hele dette sjov er løbet af stablen. Jeg skal nok lave kaffen. :) :) :)

  Pas på dig selv Claus, du er temmelig hård ved dig selv i øjeblikket.

  God aften til jer alle derude.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 12. WOW vad vackert:) din blogg är verkligen mysig.

  Kolla gärna länken ovan jag sänt dig....Hur man kan få den lantliga romantiska stilen hemma:)

  Ha en härlig helg:)

  LOVE Maria at inredningsvis - En inredningsblogg för alla

  SvarSlet
 13. Kære Claus jeg kan godt sætte mig ind i den energi og glæde du har lige nu. Jeg syr juleting til julemarkeder som jeg deltager i.Det giver mig så meget glæde af jeg næsten ikke kan sove om aften og vågner kl. 5:00 om morgen, for så skal jeg alså bare igang. Jeg bliver som et lille barn der vågner op til juleaften hver dag. Det er mig, der har sent to engle til dig, som tak fra alle os havevenner. Glædelig jul til jer alle.

  SvarSlet
 14. Kære Claus jeg kan godt sætte mig ind i den energi og glæde du har lige nu. Jeg syr juleting til julemarkeder som jeg deltager i.Det giver mig så meget glæde af jeg næsten ikke kan sove om aften og vågner kl. 5:00 om morgen, for så skal jeg alså bare igang. Jeg bliver som et lille barn der vågner op til juleaften hver dag. Det er mig, der har sent to engle til dig, som tak fra alle os havevenner. Glædelig jul til jer alle.

  SvarSlet