Jul på Slottet

I fredags besøgte jeg Kokkedal Slot ved Hørsholm, og det skyldes blandt andet, at jeg kender Sille, der er blomsterdekoratør på Slottet.

 

20131107_185108 20131107_190749
20131107_185150 20131107_185203

 

Sille kan de godt være tjent med. Jeg kender ikke mange, der er dygtigere.

 

20131107_190254 20131107_190710

 

20131107_185301 20131107_185336

 

Slottet, der er ny istandsat, virker som restaurant og hotel, og de smukke omgivelser er imponerende.

 

20131107_185350

 

20131107_185355

 

Det er ikke den nemmeste opgave at fotografere i ’julelys’, men jeg tror, at I alligevel godt kan danne jer et indtryk af de dejlige omgivelser.

 

Læs mere om stedet her.

 

20131107_190048 20131107_190016

   

Jeg sidder nu på mit hotel, men er på vej til til BogForum, hvor der med garanti venter endnu en travl dag.

Herligt …

 

20131107_190113 20131107_190138
20131107_190159 20131107_190201

17 kommentarer:

 1. Smukt er det, ingen tvivl om det 😀

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor er det smukt. Jeg sidder faktisk og kommer en smule i julestemning bare ved at se på de fantastiske billeder.

  SvarSlet
 3. Krásná vánoční inspirace.
  Přeji pěkný den.
  Zuzka

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot, jeg er vild med træet foran spejlet, sikke en effekt med den hvide pynt på de bare grene. Nu er jeg snart klar til binderi og anden pyntning, jeg har siddet med næsen i Julefryd og englelyd siden fredag.
  Det var hyggeligt at hilse på dig på bogmessen - godt at høre at Den hvide have sælger så flot, jeg håber der er nok til julegaver også?

  SvarSlet
 5. Fantastisk inspiration!

  Grøn/lime, hvid, natur og masser af glimmer ... Så enkelt og alligevel overdådigt - og meget smukt!

  *SMIL* og KH fra Lisbet

  - og tak for endnu en herlig dag i Bogforum ...

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Håber ikke at du falder ned af stolen når du ser en hilsen fra mig.
  Jeg har nemlig hacket mig ind på Tante Grøn s computer.
  Jeg er lige nu på besøg her ude hvor der er langt til bageren og hvor man går i seng omkring kl 21 30.
  Vil først lige sige at jeg savner dig og andre blog venner meget.
  Jeg er forfulgt af en computer derhjemme der ikke vil være med mere. Nu skal det være slut og jeg må se at tage kontrollen igen.
  Jeg lover at snart vil der være en blog gæst mere der vil kommentere på godt og ondt.
  Skal da lige love for at damerne er vilde med dig , jeg kikkede efter et nummer system på bogmessen i håb om at komme i audiens hos dig, det var godt nok svært.
  Her stod der en forsagt, genert,tilbageholende ung mand med lyst på livet, som sådan havde glædet mig til at se giraffen..
  Sikke en flot stand i har lavet, den skilte sig helt ud fra alle de andre, gik et par runder på messen, faldt over hvor meget de andres stande blegnede i forhold til Klematis, eneste håb var Mette Blomsterberg .. Ikke så meget hende men mere den dobbelte chokolade kage hun var ved at lægge sammen.
  Til næste års bogmesse må det da være mulig at få indført et nummer system ,hvor numrene uddeles af en pæn nummerpige fra Ringkøbing med egen altan.
  Jeg skal ved tro og love garantere at du snart vil høre fra mig igen , savner jer alle meget og sender hilsner til alle .
  Tak for i dag Claus .
  Kærlig hilsen Paw.
  PS.Jeg skulle hilse fra Tante grøn, hun har ikke andet i hovedet end Ernst og Monty, Jeg ved at hun er en nem dame at lokke , men har nu fået hende på ret claus-køl igen.

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Du må hilse Sille og sige, at hendes julepynt er ualmindeligt smagfuldt og smukt. Dernæst kan du hilse dig selv og sige, at du afgjort har taget skønne fotos af herlighederne, som får beskueren til at udbryde "nøøøøj", "ååååhhhh", "iiiiihhhhh altså" mm.

  Jeg giver hackeren oven for ret i, at Klematis' stand var meget smuk på bogmessen. Langt den smukkeste på hele messen. Ingen kage eller chokolade skulle få mig ville få mig til at synes andet.

  Glemte for øvrigt at spørge til Paw, da jeg var på visit på standen, for jeg havde tænkt på, at det dog var umindelige tider siden, at man havde hørt fra den hinsidan. Jeg kan læse mig til, at der snart bliver lavet om på den stilhed, og det er vel nok godt.

  Den hvide have er ....... ualmindelig vidunderlig og burde være at finde på hylden hos enhver med et lille stykke jord. Hvad enten man er til hvidt, farveafstemt eller ej. SÅ smuk og inspirerende. Jeg er langt fra færdig med den, men som det altid er tilfældet med dine bøger, starter jeg med at hoppe rundt på siderne som en loppe, inden jeg starter pænt på side 1. Det gør jeg ikke med andre bøger, men med så meget eye-candy er det umuligt at lade være.

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Skønne Skønne Skønne billeder du har taget fra Kokkedal slot, tænk at have et julehjem der så sådan ud, det bliver hvis kun i drømmene, da jeg vist ikke kommer uden om nisserne for julefredens skyld.

  Jeg håber du har haft tre rigtig rigtig gode dage på bogmessen, med rigtig mange besøgende. Standen ser ihvertfald indbydende ud på billederne.

  Min klikfingre har lige været på besøg, bogen om Den hvide have og julebogen fra Margit Engen hoppede som kakkelakker op i kurven.
  Nu venter jeg med stor længsel på at de lander her på matrikel og jeg glæææææææææææææææææææææææææææææædermig, så kan havearbejde og stor rengøringen godt vente. ;) ;)

  Hvor blev jeg glad for at se at der have været en hacker inde på Tante Grøns computer og han ydermere er ved at få hende tilbage på ret kurs er jo bare herligt.
  Dejligt Paw, at du er vendt tilbage igen, det er altid dejlige kommentarer du ligger.

  Rigtig god aften til Mors, Risskov og området ved Ringkøbing.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 9. Kære Paw.

  Normalt bryder jeg mig ikke om hackere, men man må jo lade dem, at de af og til får rigtig gode ideer.
  Den med nummerpige på Claus' stand under Bogmessen - den er genial. Og jeg vil gøre det bare for kost og logi, når det er HAM:-).

  Følger da også gerne med på et par slotte og Grønttorvet m.m.

  Nu er TANTEN med familie jo nok gået til køjs - men måske du sidder ved pc'en med en skål slik. Skønt at høre livstegn fra dig igen.

  Stort knus til Jytte, John, Emma, Paw og Midtfynske Pia her fra Ringkøbing.

  Og selvfølgelig også til dig, Claus.

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Det er så smukt, så smukt.
  Tænk når (HVIS) jeg en gang får tid til at kæle om juleudsmykningen hjemme og skabe noget kreativt.
  jeg skal købe gråt mos, eucalyptus, sølvglimmer i år...... Så må jeg prøve at tage et par aftner til det.
  hilsen Anne Marie CHristensen

  SvarSlet
 11. Hvor er det dog utrolig smukt og stilfuldt - og man bliver jo helt i julestemning.
  Jeg har heller ikke modtaget mit eksemplar af den hvide have, men nu bor jeg jo også ude på landet - der tager det ofte lidt længere tid - også for posten. Det er altid godt at have noget at glæde sig til.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 12. Smukke billeder!! Skægt lige at rende ind i dig på slottet med dine helt nytrykte bøger i favnen!

  Glæder mig til at modtage mit eksemplar i løbet af ugen - så er der lidt at gå igang med de regnfyldte dage, som ellers var tiltænkt sysler i haven...!

  Tanker fra

  Anette

  SvarSlet
 13. så utrolig nydelig!! så masse herlige ideer :)

  SvarSlet
 14. Orv, hvor fint Claus. Jeg er vild med gran og glimmer og natur i kombination - har selv den fine lille ugle på træet:-)
  Bare der nu er en venlig sjæl her på bloggen, der kan fortælle mig lidt mere om de super flotte "stjerne-kube-lysestager"? De er så smarte.

  Herligt at høre at der bliver hygget på Mors - og mon ikke også du Claus får tid til lidt afslapning i dag? Det har du i hvert fald fortjent oven på en bogmesse med timevis af glade og købeopstemte kunder :-)

  Kærlig hilsen, Lisbeth K

  SvarSlet
 15. Kære Claus

  En SÅ smuk og smagfuld juleudsmykning er virkelig et slot værdigt. Jeg e-l-s-k-e-r smuktpyntede juletræer. Juletræer er så eventyrlige, at man nogle gange, kunne få lyst til, at have et stående i hvert et rum i julen.

  Ja kære piger, det var skønt at blive hacket af Mr Jetlag. Hentede ham i Ålborg Lufthavn igår ved middagstid. Jeg siger jer, han ligner en million DOLLARS i sin unifinform:o) Satte ham på et fly igen iaftes og nu sidder han i Palanga og drømmer om smukke haver og orangerier med repos:o)
  Det er skønt, at han har afgivet Claus et SKRIFTLIGT løfte om at vende tilbage til kommentatorboksen:o)Ham kan vi ikke undvære.

  Knus fra een med 10 km til nærmeste bager.....:o)

  SvarSlet
 16. You have make beautiful photos!
  Greetings, RW & SK

  SvarSlet
 17. Wow, så mye deilig julepynt!
  Dette var veldig innspirerende!

  SvarSlet