Mine julefarver

Når det gælder farver, er jeg ganske altfavnende, og det gælder også ved juletid. Jeg lægger ud med de forholdsvis douche, men hen imod selve julen, kan jeg godt være mere koloristisk.

 

20131106_213901

 

Her i aften er vi begyndt på optagelserne af mit julebord, men I får mig ikke til at afsløre mere end, at tulipanerne herover indgår som en del af bordpynten.

 

Først lillejuleaften får I mit julebord og juletræ at se på DR1.

12 kommentarer:

 1. You have make a beautiful photo of tulips!
  Greetings, RW & SK

  SvarSlet

 2. Kære Claus.
  En skøn, skøn favnfuld tulipaner.
  Pragtfulde farver i en kold og mørk tid.

  Jeg er lidt skuffet over at udsendelsen om dit julebord bliver sendt så sent, at vi ikke rigtig kan "snuppe" nogen af dine idéer. Alle forretninger har jo lukket på den tid:(
  Nå, men flot, festligt og hyggeligt bliver det jo alligevel.

  Kærlig hilsen til dig, Claus og alle I andre ude på bloggen. Eliane

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Lige mine farver, men om jeg ville bruge dem til mit julebord ved jeg ikke. Men som som så mange gange før, har du jo fremtryllet de mest vidunderlige kreationer, så vi er ved at falde på halen.

  Til Eliane husk det giver gode ideer du kan bruge til næste år. Men de fleste blomsterbutikker har som reglen åben hen til middagstid juleaftensdag hvis du ikke kan vente. :)

  Den hvide have er lige væltet ind af døren og selvom der var lidt malurt i bægret, har altid løst sig på fineste måde efter en opringning til en meget sød og flik dame hos Klematis. TUSIND TAK for det Jane.

  Rigtig god dag til jer alle under Clauss vinger og selvfølgelig dig, Claus.

  Knus til dig Eliane og alle I andre derude, som jeg kender.

  Stort knus herfra det midtfynske , Pia


  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Jeg glæder mig simpelthen så meget til at se dit julebord, juletræ og alt det andet.

  Jeg tænker at det ikke gør spor at programmerne bliver sendt på det helt aktuelle tidspunkt - det bliver en slags adventskalender for mig at følge med i, og naturligvis skal sådan én toppe til sidst :-)

  Kærligst, Lisbeth K

  SvarSlet

 5. Kære Lisbeth og Pia.

  Jeg skal jo ikke sidde her og være muggen, så jeg tager ved lære af Jeres positive sind. Tak.

  Undskyld jeg sådan bruger din blog, Claus.

  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Knitrende vidunderlige tulipaner i skønne farver. Vi glæder os til dit julebord.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 7. Ide:
  kan du og DR ikke lave en udsendelse med Nytårsguf til os - blot som afrunding på julen?
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 8. Hej claus

  Det var hyggeligt at hilse på dig i søndags. Vi fik lige overværet nogle foredrag af andre gode forfattere.

  Din bog er simpelthen den bedste, du har lavet. Jeg er jo til hvidt, lysegul og gråt samt bladformer i alle afskygninger.

  Jeg er imponeret over alle de kreative mennesker, som du møder,der laver de fineste opstillinger. Dejligt, at du kommer rundt og giver det videre til os andre. Jeg har indtil nu fået inspiration fra din bog til ca 20 nye tiltag i min have.

  Griner lidt af det med med vaskebrættet.

  Da jeg for ca 20 år siden flyttede fra et stort hus til et noget meget mindre, havde jeg så mange loppefund, som jeg ikke nænnede at skille mig med. Jeg fandt på at sætte dem ud til pynt på terrassen, bl.a. mit gamle vaskebrætt med glas. jeg blev mildest talt til grin af hele min omgangskreds, men det står der endnu. Ja, nu er det jo blevet på mode med de gamle spøjse ting

  Mange hilsner fra Janne i Greve (og Mogens) 😊

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Skønt med tulipaner, helt sprøde og i alle de skønneste farver og former,hyacinter og amaryllis,så er det jul, herligt.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Det lyder spændende -- glæder mig til at følge "din jul"

  hilsen jmn

  SvarSlet
 11. Der findes ikke noget så dejligt som tulipaner! Med dit skønne billede Claus glæder jeg mig allerede. Det er som du siger 'vi havemennesker har altid noget at glæde os til'. Men først skal vi lige nyde dine 'juletosserier', det bliver herligt.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
 12. Claus. Du efterlyser kommentarer fordi det er de samme der skriver. Jeg er der jævnligt og ikke for debatten. Du får lige to kommentarer i et hug. Facebook gider jeg ikke blande sammen med min hobby. Det er måske langsommere for dig men her tænker du som afsender. Som modtager er du mit havemagasin endda med opslagsmulighed. Hvad var det nu for en tulipan claus nævner -tjek blog. Osv.
  Men nu får du en kommentar. Når du inspirer så lad være med at holde igen. Når vi når lillejuleaften har jeg allerede valgt mine farver og tænder måske og ser dit men ka ik nå at blive inspireret til min egen jul. Vis mig så mange del fotos af detaljerne at jeg MÅ se det hele lillejuleaften men så jeg også kan nå at blive inspireret i mit eget hjem. Frygt ikke gentagelser. Tænk på det som sammenhængende. Når du holder igen med fotos her og i stedet kun reklamerer mm. Så er det som at miste grund magasinet. Grund claus. Men du kan evt. Lave denne her om til tweets med fotos - vi ka ik se forskel teknisk men det er langt lettere at håndtere.
  Sig til hvis du vil vide mere. Og så skal du en ag se det drivhus og hele vores hus vi har fået bygget om inspireret af dine dirvhusbøger, men det er en anden snak.

  SvarSlet