SÅ inspirerende

I går aftes var jeg til aftenåbent på Københavns Grønttorv, og det var bare SÅ inspirerende.

 

20131106_213422

 

20131106_214205

 

20131106_205705

 

Det skyldes givetvis, at jeg i år har de ekstra skarpe briller på, når det gælder julens pynt og materialer.

 

20131106_213629

 

I mine nye tv-udsendelser vil jeg jo gerne præsentere noget nyt og spændende, samtidig med, at jeg ikke ønsker at blive for outreret.

 

20131106_210035 20131106_213500

 

Fire af udsendelserne er i hus, og i næste uge fortætter vi med endnu to. Her skal jeg blandt andet dække julebord i spisestuen og pynte juletræ, og jeg glæder mig virkelig meget til at præsentere tingene for jer på bloggen og Facebook.

 

20131106_214110 20131106_214052

 

Men I må have tålmodighed lidt endnu, for det er først den 23., at jeg åbner juleballet! I den første uge vil jeg blandt andet komme med forslag til pakkekalender, adventskranse, dekoration med kalenderlys og meget andet.

 

20131106_213952

 

20131106_214427

 

I får ikke på forhånd at se, hvad jeg viser i tv-programmerne, og jeg kan fortælle, at udsendelsen med mit julebord og juletræ bliver sendt lillejuleaften. Så det varer lidt, inden det bliver afsløret.

 

20131106_205854

 

Jeg tog på Grønttorvet igen her til morgen, og bilen bugner nu af de skønneste blomster og materialer.

 

Preben og Henry er på vej herover med bøger og andet til bogmessestanden, og når de returnerer i eftermiddag, taget de blomsterne med hjem.

 

Glæder mig til at komme på messen, for da står Den hvide have og venter. Jeg vender tilbage med billeder fra standen senere.

 

20131106_210025 20131106_210044

8 kommentarer:

 1. Läckert, såg du vad det ar för blad de gröna trädet var gjorde av?

  Kram susanne

  SvarSlet
 2. Uh, det må have været svært at holde tungen lige i munden med alle disse dejligheder til at trække i alle retninger. Jeg bemærker de mange forskellige "småtræer" i lerurtepotter, der er grønne i bunden - patina kalder du det vist.

  Vi glæder os til at se, hvad du har taget med hjem. Tak for billederne.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 3. Uh, det må have været svært at holde tungen lige i munden med alle disse dejligheder til at trække i alle retninger. Jeg bemærker de mange forskellige "småtræer" i lerurtepotter, der er grønne i bunden - patina kalder du det vist.

  Vi glæder os til at se, hvad du har taget med hjem. Tak for billederne.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå du er blevet begejstret ved synet af disse herlige og hyggelige godter. Glæder mig til at se hvad du får ud af det.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Inspirerende! Julestemningen greb mig lige pludselig :-)

  SvarSlet
 6. Wow - det er da nogle dejlige ting, du viser. Jeg kunne ihvertfald godt blive temmelig fristet, hvis jeg kom sådan et sted. Uha, det er vist godt for min pengepung, at det ikke er muligt. Den får det i forvejen svært, når jeg skal til juleinspiration hos diverse blomsterbutikker og planteskole i den nærmeste fremtid.
  Jeg glæder mig til at se dine udsendelser - men måske jeg skulle dække noget af tv-skærmen til, så jeg ikke kan se det hele, for jeg tror godt nok, der bliver mange fristelser der også.
  Preben og Henry har da et dejligt alsidigt job - det bliver vist aldrig trivielt at arbejde hos dig - bliver helt misundelig, men nu glæder jeg mig til at modtage Den hvide have, som er bestilt og forhåbentlig er lige på trapperne.
  Ha' en god bogmesse - ville ønske jeg kunne komme forbi.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Tænk at få lov at blive sluppet løs inde i de hellige grønne haller. Det
  ville ikke være noget kønt syn, hvis det var mig. Jeg ville svede, fråde, savle, puste og mene, at jeg stort set, var nødt til at eje det hele.

  Skønne, rustikke naturmaterialer går man aldrig fejl af. Kan godt forstå, at du blev meget inspireret. Inspirationen jo ligefrem driver ned af væggene, når man ser billeder som disse.
  Det bliver spændende, at se, hvad der havnede i din kurv ( eller container??.... containerskib???)

  Rigtig god bogmesse til dig og dit team. Ønsker alle en dejlig fredag

  Kærlige løglæggerhilsner fra havebumsen

  SvarSlet
 8. I just love the topiary trees, and the wreaths are beautiful.
  Every time I visit your blog, I leave inspired. : )

  SvarSlet