Som i et ’tusind og en nats eventyr’

At besøge Keramikværkstedet i Holstebro er som at træde ind i et eventyr! Her er så mange skønne ting, og man ser hele tiden noget nyt og overraskende.

 

  claus20131123_153958

 

  claus20131123_155105

 

Anni Jensen, som keramikeren hedder, har jeg kendt i omkring tredive år, og jeg har altid været vild med Annis ting.

 

claus20131123_153703 claus20131123_154012

 

Det er der også mange andre, der er! Fra hele oplandet valfarter folk til Annis forunderlige sted, og de fleste bliver som regel fristet.

 

Jeg er helt overbevist om, at der bliver solgt mange gaver her. Og at mange modtagere bliver rigtig glade.

 

claus20131123_154052 claus20131123_154746

 

At Anni deslige er et af de sødeste og mest hjertelige mennesker, jeg kender, gør selvfølgelig et besøg endnu hyggeligere.

 

claus20131123_160445 claus20131123_160508

 

Jeg er sikker på, at I også vil finde stedet unikt. Så husk at køre forbi, hvis I kommer til Vestjylland.

Se hjemmesiden her.

 

claus20131123_153736

15 kommentarer:

 1. Hyggeligt at du viser os spændende butikker rundt i hele landet.
  Tak for det.
  Glæder mig til at se adventstips i aften.

  SvarSlet
 2. Syntes din blog er god at læse, er dagligt på den.
  Jeg er lidt sked af, at du har fjernet punktet Bloggere jeg læser.
  Jeg har ikke selv en blog, og derfor bruger jeg listen hos dig.

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Mummmms, lutter lækre sager. Dejligt med inspiration og forslag til ´shoppe-ture´ ;o) ´tøse-udflugter´.

  TV-skærmen er blevet poleret, DVD-optageren støvet af, batterier i diverse fjernbetjenere er udskiftet, lænestolene kørt i stilling, puderne rystet, og brillerne pudset, SÅ, NU skulle alt være klart til i aften når du toner frem på DR1. ö Juubbiiiii.
  Knus Iris.

  SvarSlet
 4. Jeg havde planer om at tage til julestuen i går, men der var så meget andet på min liste, at jeg sprang det over. Det fortryder jeg lidt, men heldigvis er der jo åbent helt til jul og jeg har ikke sååå langt. :-) Jeg skal i hvert fald ud og have et par af hendes nisser, som vi har samlet på gennem de sidste 20 år mindst.

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Tak for din lille Advent hilsen på DR 1. Som min søn lige sagde så havde jeg et bredt smil på mine læber!Det var nogle smukke kranse du lavede!! Og så er det fedt, at udsendelsen er produceret så udsendelsen kan komme ud i rette tid!
  K.H Gro

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Tak for den første udsendelse. Drivhuset er så smukt pyntet op og du er tydeligvis i dit S. Julelysene gav genskær i dine øjne og det fremgik tydeligt at du går op i dit arbejde med liv og sjæl. Skønne kranse.
  Kh. Iris.

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Hold da helt fast, nogle flotte adventskranse, du fik lavet.

  Den du satte ind i stuen faldt jeg pladask for. Så er jeg også fri for at ærgre mig over, jeg ikke kan finde de smukke, smukke grønne kugler, du brugte til den med lys så store, at de uden tvivl bliver misundelige nede i Domkirken:-).

  I flere dage har jeg øvet mig i ikke at blinke, for jeg ville ikke gå glip af et sekund med dig på skærmen i 10 min - OG JEG FIK DET HELE MED!!!!

  Rent 13-tal herfra for den første udsendelse, Claus. (Men det kom jo ikke bag på mig).

  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 8. Så hyggelig førjulsprogram hos deg! Og så mange gode tips; det der med glass/oasis, hårnåler og pinsetter. Takk.
  Hilsen fra Larvik, Norge.

  SvarSlet
 9. Kære Claus,
  Du må have et meget stort julehjerte, for sikken et show at være vidne til på DR1 i aften. Det må jeg nok sige. Jeres udekøkken har aldrig været smukkere og mere hyggeligt. Ganske enkelt overdådigt - men på enkel vis, som du selv siger. Tak.
  Kh Mathias

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Det er skønne ting, du viser, og jeg glæder mig dagligt over smukke og inspirerende blogindlæg fra din hånd - en fantastisk opmuntring her i novembermørket :-)
  Jeg sad klistret til skærmen kl. 21.20 og nød hvert sekund af dine vidunderlige adventsforberedelser - så utroligt smukt og samtidigt enkelt - du er en sand mester udi kreativiteten.
  TUSIND TAK!
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 11. Kære Claus
  Tak for en FLOT og inspirerende 1. udsendelse på DR1.
  Flotte og nemme kranse du viser og super hyggelig stemning i dine dejlige omgivelser.
  God aften.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Det var en rigtig god og absolut seværdig udsendelse på DR1 her til aften, som du kan være stolt af. Jeg ved godt, at længden på udsendelsen var ude af dine kreative hænder, men den kunne SNILDT have været MEGET længere. Flotte ting du lavede, hvor man ikke nødvendigvis behøver at være halvprofessionel for at kunne være med. Stor ros til både dig og DR1.

  SvarSlet

 13. Kære Claus.
  Tak for en dejlig udsendelse i aftes.
  Hvor var det smukke dekorationer du fremstillede og vi fik et par rigtig gode idéer.
  Pladsen foran dit nye drivhus er meget smukt pyntet og vi håber at se mere til den i de næste programmer.

  Ønsker dig og de andre havenisser vi kender, en god dag.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  Det var en stor fornøjelse at se dig på DR1 iaftes. You were dashing, darling.

  Du og DR1 har virkelig lavet en opsigtsvækkende smuk og stemningsmættet udsendelse, hvor alt var smurt ind i lækkerhed og elegance. Dit stearinlys-oplyste væksthus, var den p-e-r-f-e-k-t-e kulisse til iscenesættelse af julens skønhedsmageri. Det var en ren Alladins hule og hele scenariet, var som taget ud af Tusind og een nats eventyr.

  Kærlige hilsner til alle fra et koldt og rimfrostsmukt Mors

  SvarSlet
 15. I do believe all the ideas you've introduced for your post.
  They're very convincing and can certainly work.

  Nonetheless, the posts are very bdief for beginners. May
  just you please lengthen them a bit from next time?
  Thank you for the post.

  Feel free to visit my web blog - splinter cell pobierz

  SvarSlet