Stilheden før stormen

Jeg tror, I mærker, at jeg ikke er så aktiv på bloggen lige nu. Det skyldes ganske enkelt, at jeg er ved at fotografere nogle af alle de ting, jeg vil vise jer, når jeg på lørdag d. 23. november blænder op for mit store ’juleshow’.

 

claus20131114_221816

 

Så skal jeg love jer, at der vil blive julet i cyberspace, som der aldrig er blevet julet før!  Jeg vil diske op med pynteforslag, link, billeder, opskrifter og meget, meget mere. I kan godt glæde jer.

 

Jeg har nu fået fotograferet det pyntede juletræ, men billederne får I selvfølgelig ikke at se endnu. Kun en enkelt lille ting vil jeg vise. Hvad siger I til dette lille glasdrivhus? Det er produceret af Brink Nordic, der har fortalt mig, at mit victorianske drivhus har været inspirationskilden.

17 kommentarer:

 1. Sådan nogle burde da hænge på mit juletræ :)

  SvarSlet
 2. Også på mit! Så ville det muligvis blive et ønsketræ og ikke blot et juletræ. Her er ikke et øje tørt. Hr. Dalby forstår at iscenesætte forventningerne til julens fryd.

  SvarSlet
 3. Beautiful photo!
  Greetings from Holland, RW & SK

  SvarSlet

 4. Kære Claus.
  Det er et fantastisk smukt lille glashus. Tænk at være til inspiration for julepynt-fabrikanter:)

  Vi tilslutter os helt Tante Grøns gode forslag i går, med ønsket om at du vil passe lidt bedre på dig selv, Claus.
  John står også til rådighed med al sin livserfaring og lidt småkage-bagning.

  Mange kærlige hilsner fra John og Eliane.

  SvarSlet
 5. Helt bedårende.......
  Bedste hilsner
  Gitte

  SvarSlet
 6. Kære Claus.

  Jeg skal da lige love for, at jeg spærrede mine morgentrætte glugger op, da jeg så denne "glaskugle". Nøj, hvor er den dog smuk. Jeg elsker kønne "glaskugler". Hvor er det en sød historie, at dit victorianske væksthus har stået model, til denne herlighed.

  Jeg nyder, at føle den jule-forventningsglæde, som du langsomt men sikkert er ved at bygge op, Claus. Tusind tak for den. Den er dyrebar.

  Vågne-op-kaffe-knus fra en begejstret juletræs-tosse

  SvarSlet
 7. En fin "lille" ting. Hvis hele træet er pyntet op med den slags godter bliver det helt og aldeles overvældende.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Uhh bare jeg får tid d. 23. november.... skal også lige nå at holde min fødselsdag, men sikken dejlig ekstragave med dit Claus' juleeventyr :-)

  mvh Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Julen kan kun blive smuk og god i år.
  hilsen Anne Marie CHristensen

  SvarSlet
 10. Den er helt aldeles vidunderlig Claus :-)
  Så sjov og så personlig. Den er jo som skabt til dit juletræ. Kan godt forstå du ikke kunne nære dig for lige at vise den til os. Jeg siger som Tante Grøn: Tak for den dejlige trin-for-trin-opbyggelige-julestemning.

  Herligt. (Jeg har endnu kun indkøbt hvide hyacinter og alpevioler og en rød amaryllis).

  Kærlig hilsen
  Lisbeth K

  P.S.: Jeg håber du skifter dit nuværende træ før jul. Ellers bliver det vist en lidt vissen jul :-)

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Måske jeg har overset det, men på hvilket tidspunkt på lørdag den 23 november, bliver ´Jul hos Claus Dalby´ sendt ??
  Kh, Iris.
  Iøvrigt er jeg ved at gå op i alle syninger, revne af spænding, for i eftermiddag ankommer ´Den Hvide Have´ ... It´s a kind of Magic ... ;oD

  SvarSlet
 12. Hej Claus.
  Glæder mig rigtig meget til at se de jule-udsendselse.på dr1

  SvarSlet
 13. Kære Iris - den 23. begynder jeg at jule her på bloggen i den helt store stil. 'Jul hos Claus Dalby' bliver første gang sendt mandag d. 25. kl. 21.20. Derefter er jeg på hver mandag frem til og med den 30. december. Onsdag den 27. november er jeg også 'på'. Kh Claus

  SvarSlet
 14. Kæreste Claus.
  Tusind tak. Det hele er nu noteret så jeg ikke roder rundt i ´jule-pynten´ hhv. på DR1 og hér på din dejlige blog. Vil nødigt undvære noget af det og jeg glæder mig, som barnet i mit hjerte, for jeg véd din Jul bliver noget ganske særligt.
  Et sødt lille kunstværk/drivhus-pynt du viser, og hvidt. Meget apropos, ´Den Hvide Have´, har nu indfundet sig her på matrikel´en ... ohhhh. Har duftet og mærket, ja selv emballagen synes jeg, duftede dejligt af blomster! Med rystende hænder og bankende hjerte, har jeg forsigtigt bladret, og de svimlende smukke billeder jeg har set indtil nu, ja, jeg skal da lige love for at jeg er benovet. Jeg mærker igen den gamle ulmende glød der herved næres og giver liv, liv til egne og halvvisne drømme om de gulnede haveplaner, omend de, er i et beskedent og ydmygt micro-format. Fantastiskt.
  Claus Dalby, du har ikke blot udgivet en ny bog, du har kreeret en fabelagtig levende og eventyrlig havebog. Du er og bliver enestående. Unik. En ener.
  Mine kærligste hilsner. Iris.
  PS: Tak for autografen ;o)

  SvarSlet
 15. Åååååh, vilket fin julgrans"kula". Den är bara ett måste i min samling - men jag hittar den inte på Brink Nordics hjemmeside...:-( Eller har jag letat slarvigt?
  Tack Claus, för alla smukke billeder, nu får julen gärna komma!
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 16. Wow - helt fortryllende :-) og god stil!
  Birthe

  SvarSlet
 17. Hej,
  Jag hittar inte heller det fina drivhuset på Brink Nordics hemsida. Är det inte ute till försäljning ännu, eller kan man hitta det någon annanstans?

  Vill också passa på att tacka för en trevlig pratstund på BokForum! Har nu läst Den Hvide Haven och Jag vet, hvor der findes en have, och har fått många nya idéer till trädgården inför nästa år!

  Tack!
  Kerstin (från Lund)

  SvarSlet