Stormen før stilheden før stormen

Mærkelig overskrift, er der givetvis nogle, der tænker. Men lad mig forklare:

 

20131120_125004

 

Gennem mere end en måned har vi levet med lamper og øvrigt DR-udstyr, og alt efter, hvor der skulle optages, har møbler og øvrigt indbo været stuvet sammen i andre rum.

 

20131120_125010

 

I dag har også været en hektisk dag, for da har jeg haft besøg af en kok, der har lavet et nytårsmenu til udsendelsen, der sendes d. 30. december.

 

20131120_124646

 

Da kameraerne blev slukket omkring kl. 18.00, blev der sat punktum for optagelserne. Så i morgen skal der ryddes op med hjælp fra mine trofaste gartnere. Ja, de har et alsidigt job!

 

Den nye ’storm’ starter på lørdag, hvor jeg begynder at jule her. Det bliver ikke kedeligt …

11 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Jeg forstår til fulde at du glæder dig til at dit dejlige hus igen, hvem ville ikke det hvis det havde været belejret så længe.
  Det er ikke noget at sige til at Victor og Anton måske har følt sig lidt rastløse i hele denne virvar, hvor alt er flyttet rundt og mærkelige ting af lamper og ledninger , som man ikke må lege med.
  Jeg glæder mig, som et uartig barn til du skal slå dig løs fra på lørdag her på bloggen, men også på fjernsynet.
  Har man fundet ud af sendetidspunktet ?

  Knus til alle derude.

  Stort forventnings knus herfra det midtfynske, Pia ( eller det uartige barn)

  SvarSlet
 2. Hej claus
  Uha glæder mig så meget til dine julerier på DR...:)
  Du er til så stor inspiration.... Dejligt...
  Følger dagligt både dig og frk iberis på jeres blogge.... Super inspirerende blogge begge 2:)
  Tak for det:)
  Mange kærlige hilsner fra Pernille , nordjylland:)

  SvarSlet
 3. Hej claus
  Uha glæder mig så meget til dine julerier på DR...:)
  Du er til så stor inspiration.... Dejligt...
  Følger dagligt både dig og frk iberis på jeres blogge.... Super inspirerende blogge begge 2:)
  Tak for det:)
  Mange kærlige hilsner fra Pernille , nordjylland:)

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Alle de før-forberedelser, mas og
  flytte-arbejde, er nok ikke noget man ellers ville tænke på, når man sidder klistret til TV apparatet og nærmest ånder på skærmen, når du og DR1 blænder op for årets Jul. Men godt at se hvad der skal til af mange anstrengelser og forberedelser. Det er hårdt arbejde i sig selv at undgå at blive stresset, mens det hele står på. Beundrer dig og dine dygtige og fleksible medarbejdere, og glæder mig endnu mere til udsendelserne. TAK for det. Er helt sikker på programmerne vil være ALLE anstrengelser værd ;o)
  En vidunderlig smuk morgenstund, hvor de rim-omkransede ´Claus Dalby-roser´ stadig står graciøse og smukke trods 3 graders frost. Joh, han står stærkt.
  Rigtig god dag. Knus Iris.
  Også knus fra mig til alle trofaste Dalby-fans xxx

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Kan godt forstå at du gerne vil have jeres hjem tilbage. Har forsøgt at hitte ud af, hvornår dit juleri løber over skærmen, men enten er jeg dum som en svingdør (kommentarer frabedes), eller også er det ikke ordentligt averteret. Måske jeg har overset noget? Kan du på et tidspunkt løfte sløret for, hvornår man skal sidde klinet til skærmen? Jeg bryder mig ikke om, at noget går min næse forbi.

  SvarSlet
 6. Kirsten fra Bornholm21. november 2013 kl. 11.05

  Ikke nemt at være TV star i eget hjem, håber din tålmodighed giver os nogle fantastiske TV udsendelser,- det er jeg nu sikker, med din perfektionisme, jeg glæder mig for vildt.... også til at følge din udsmykning af dit hjem....
  Tak for en rigtig god og inspirerende blog, som jeg følger med største glæde...
  de bedste hilsener Kirsten

  SvarSlet
 7. Fortsat god arbejdslyst!

  Heldigvis er den næste storm helt og alene på dine egne præmisser:-)


  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 8. Kære Nette, under indlægget 'Stilheden før stormen' skriver Claus tidspunktet.
  Knus Iris.

  SvarSlet
 9. Kære Iris

  Fuuundeeeet! Mange tak. Jeg troede lige, at jeg var blevet småsenil, men kan se, at svaret ligger i kommentarerne fra hin dag. Jeg har været så begejstret for glaskugle drivhuset, at jeg næsten ikke har haft øje for andet. Indrømmer også blankt, at jeg har rodet rundt i den 23., hvor hr. Dalby tilsyneladende skyder julen af i cyberspace og den 25. - FEMOGTYVENDE - kl. 21.20, hvor der bliver blændet op på DR 1.

  SvarSlet
 10. Jeg har jobbet som produksjonsgartner i snart 30 år, men har nok aldri hatt så allsidig jobb som dine gartnere har.. :-D

  Gleder meg veldig til å se dine juleforberedelser her i bloggen, og hvis jeg finner ut av det, på dansk tv også.. :-)

  SvarSlet
 11. Hvor er det et fantastisk flot køkken du har. Kunne rigtig godt tænke mig at høre hvor du har købt den skønne tallerkenrække. Syntes simpelthen den er så fin med hylden øverst, det ser man ikke så tit.
  Mvh Birthe

  SvarSlet