Endnu en digital udgivelse

Nu skal det hele ikke handle om blomster og pynt. I julen skal vi også have noget godt at spise.

 

For et par år siden tog jeg (gryde-)skeen i den anden hånd og begyndte på en sundere livsstil. I den sammenhæng lærte jeg Anette Harbech Olesen og hendes blog www,madforlivet.com at kende. Anette er i dag en god veninde, og jeg beundrer hende meget for hendes store engagement.

 

Anette blogger om mad, sundhed, forskning og sunde tips og opskrifter og er af den overbevisning, at sammensætningen og kvaliteten af maden har afgørende betydning for vort helbred. For mig er det sund fornuft at tænke maden vi spiser, som det vi består af, siger hun.

 

I morgen udgiver Anette E-bogen Sund Jul, som jeg også har bidraget til. Ikke i form af madopskrifter, men med ideer til borddækning.

 

Hvis I tilmelder jer Anettes nyhedsbrev i dag, mandag, modtager I bogen i jeres mailbox i morgen.  

 

 

image

13 kommentarer:

 1. Er hermed gjort. Glæder mig til at se bogen..

  SvarSlet
 2. Ditto her! Ser frem til at blive inspireret!

  SvarSlet
 3. Har også meldt mig på. Det er jo lidt en anden boldgade, men det bliver alligevel spændende at se.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 4. Har længe været skrevet på Anettes nyhedsmail, så mon ikke også den dukker op hos mig... :)

  SvarSlet
 5. done.... det bliver spændende at læse :)

  SvarSlet
 6. Kaere Claus,
  ja, lidt nysgerrig bliver man da,
  selvom 'madreglerne' her i Italien, ròrer man ikke ved :)
  Tak pà forhànd for endnu en idè !

  Hilsen Kia (fra Italien)

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Så er jeg tilmeldt.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 8. Tak for tippet - jeg er nu også tilmeldt :-)

  SvarSlet
 9. Det vil jeg glæde mig til :o)
  ingen grund til at julen skal være andet end sund.

  SvarSlet
 10. Tusen tack!
  Sund mat lockar.

  SvarSlet
 11. Tak for indlægget, jeg har tilmeldt mig. Trænger til lidt ny inspiration, lagde selv livsstil om 1 august og har tabt 10 kg. Har det bare så godt. Har lagt mærke til der var blevet mindre omfang af dig Claus., Flot gået.

  SvarSlet
 12. Sund jul er vel også jul. Har modtaget nyhedsbrevet nogle gange nu - og det er ganske brugbart:-)

  SvarSlet
 13. Hej Dalby en lille hilsen fra Rold, ja det med julen er en rigtig god mdr. vi fletter julestjerner, jeg begyndte hver år i december at flette nu er min datter så i gang og syntes det er sjov i en alder af 30 år lærte hun at flette, hun pynter vores troldgren med dem i alle mulige farver hav en god dag.

  SvarSlet