Endnu et E-magasin

Kender I magasinet Hebe? Ellers klik her og tag et kig,

 

image

25 kommentarer:

 1. Tak for ednu et dejligt blad.

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Nej, det er ikke et jeg kender, men må sige jeg blev nysgerrig på din opfodring.

  Super skønne bilder fra din matrikel, man får virkelig lyst til at køre til Risskov og trykke trynen igennem hegnet og indsnuse hele denne store herlighed.
  Sååååå, hvis du møder en mærkelig bille der løber rundt på dine havegange så er det mig.

  Rigtig god dag Claus, du er en ener og jeg nyder hvert et sekund af din julepyntning.

  Knus herfra det midtfynske, Pia  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pia - jeg kan vældigt godt lide biller. Kh Claus

   Slet
 3. Kære CLaus
  jeg har været bortrejse nogle dage, men hold da op et festfyrværkeri af julerier og andet at komme hjem til.Skønt.
  mange hilsner fra Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Hebe kender jeg godt, det er et skønt magasin, men er sikker på at der er rigtig mange der ikke kender det.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Kendte det ikke. Det gør jeg nu. Hvad skulle vi gøre uden dig !!!!!! alle de " døre du åbner for os.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Det er et rigtig skønt blad med utrolig meget læsestof og gode idéer.
  Tak fordi du henledte vores opmærksomhed på det.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 7. Jeg kender det godt og det er et fint magasin.
  E- magasiner er et hit hos mig. Jeg kan tage dem frem hvor end jeg befinder mig og hvis jeg har lyst kan jeg nemt finde et flere år gammelt blad frem selvom jeg sidder på et hotel i et andet land.
  Jeg har købt digitale haveblade som Country Living og Garden Illustrated siden sommeren 2010 og det er meget sjældent jeg køber fysiske blade mere.
  Et gratis og ovenikøbet dansk havemagasin spækket med inspiration er TOTAL luksus selvom jeg gerne gav penge for et e-blad i stil med HAVEFOLKETS julemagasin.
  Jeg læser også mange e-bøger, men lige præcis hobbybøger og havebøger køber jeg med stor glæde for dem holder jeg meget af at bladre i og jeg kan ikke forestille mig at undvære dem:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbett - godt at høre, at du stadig køber bøger!

   Slet
 8. Jeg kendte ikke Hebe, som er flot, men lige vel fyldt med reklamer efter min smag. Men det var en fin artikel med dig - billederne genkender man jo. Jeg sad og tænkte, at hold da op hvor har du bare fået julet i år. Man må sige du får taget revanche for dit første år med det nye drivhus, hvor du hele tiden måtte udskyde dine julerier pga. byggeproblemer.

  Jeg har det utroligt ambivalent med digitale udgivelser.
  Det er naturligvis dejligt at få noget gratis, men jeg føler mig lidt som en snylter. Når man ser noget der er virkelig godt, som f.eks. Havefolket, så tænker jeg at jeg gerne vil betale for et abonnement. Det skal selvfølgelig ikke være så dyrt som det trykte, for der er jo ingen omkostninger til trykkeri og porto, men alligevel.

  Det ville også give en lidt mere fair konkurrence til de medier der kæmper for at fortsætte deres udgivelser. Der er nemlig rigtig mange trykte medier som man ikke kan undvære, og som det ikke vil være det samme at læse på en skærm.
  Hebe er f.eks. meget præget af korte tekster og hurtige blikfang. Der er ikke så meget dybde som i andre magasiner, men det passer fint med et skærmformat, hvor øjnene hurtigt bliver trætte når teksten er tungt.

  Så, alt i alt, tak for introduktionen til de forskellige digitale blade, som giver stof til både inspiration men også lidt betænkeligheder :-) De to forskellige former for udgivelser supplerer i hvert fald hinanden rigtig godt.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth - jeg lægger set ikke mærke til reklamerne ...

   Slet
  2. Kære Claus
   De er også godt kamufleret, men det stak mig altså lidt i øjnene alligevel. :-)
   Måske jeg er lidt krakilsk på det punkt?

   Men trods det, så er det et flot magasin, og det understreger jeg gerne.

   Kh. Lisbeth K

   PS.: Supersmart med svar-funktionen!

   Slet
 9. Hej och trevlig december..
  Tack för trevliga sidor som ger många ideer.

  SvarSlet
 10. Hej Lise Skovfoged.
  Hvis du har flere pinde end du skal bruge, vil jeg meget gerne købe nogen af dig. Bare til et enkelt træ evt. to. Jeg går med rollator og kan ikke komme til stranden længere.
  Måske er der andre der har for mange?
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Eliane - jeg har sendt dig en privat mail. Kh Claus

   Slet
 11. Tak for introduktion til Hebe. Det ser ud til at være et rigtig fint magasin. Selvfølgelig er der reklamer, ellers kunne det vel ikke være gratis.
  Kh. Ida

  SvarSlet
 12. Hej. Det var godt nok et fantastisk magasin, det glæder jeg mig til at læse meget mere i. Der var spændende artikler. Tænk at nogle kan lave sådan et flot magasin. Redaktøren, der var et billede af, så meget ung ud. Jeg må sige, at det er imponerende.

  SvarSlet
 13. Hej. Meget at læse i Hebe. Tak for det.

  SvarSlet
 14. Det er et fint magasin. Tak for introduktionen til Hebe!

  SvarSlet
 15. Utroligt hvad der er at finde på nettet, helt gratis. Tak for at du videreformidler disse magasiner.

  SvarSlet
 16. Tack för att du visar Hebe.
  Detta magasin visste jag inte om.
  Blev en ny intressant upplevelse.
  Brukar köpa vissa danska trädgårdstidningar (som vi inte har i Sverige) när vi är i Danmark.
  Hälsningar
  Britt

  SvarSlet
 17. smukt magasin.
  jeg har det lidt bobbob med computer magasiner, for jeg (mine øjne) kan ikke klare at se -læse ret længe af gangen på skærmen. Men der er så mange spændende ting såå. de kortere ting læses.
  Men ebøger vil jeg aldrig ha, uf, Der foretrækker jeg rigtige bøger.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gunvor - jeg foretrækker også de rigtige bøger.

   Slet
 18. Jeg synes, det er et rigtig flot julenummer, Hebe har lavet. Og jeg må da nok også sige, at jeg var svært tilfreds med det gode selskab, jeg var i :D Nu er du jo vant til at se dine kreationer blive udsat for professionelle layoutere og bliver måske ikke så imponeret - men uha, jeg var glad for at se, hvad de kunne få ud af mine billeder og lille historie. Mit grin gik fra øre til øre hele dagen, hvor bladet kom.

  vh/Karen

  SvarSlet
 19. Åse Kjær Andersen6. december 2013 kl. 18.32

  Hej Dalby her en lille Hilsen fra Rold dejlige billeder, jeg håber at dine sager ikke har taget skade efter Bodil, endnu er vi gået fri, min fødeby er Århus så jeg håber ikke at der er sket så meget i byen.
  Mange kærlige hilsner fra Rold og Åse Kjær Andersen.

  SvarSlet