Er de ikke fine

Mine små lilla juletulipaner? De er endnu ikke så almindelige i handelen. Det er sikkert mange, der tyer til de røde. Det handler jo om, at julen er meget traditionsbunden.

 

claus20131227_163652

 

Jeg kan nu godt lide at give tingene et lille tvist. Derfor hygger jeg mig mine lilla tulipaner.

 

claus20131227_164003 claus20131227_164232

 

Forøvrigt kan jeg fortælle, at de hvide stringente stager er fra Kunstindustrien.

 

Jeg er ved at rydde op i drivhuset/juleværkstedet. Så I snart kan få få en video derfra.

15 kommentarer:

 1. Jeg er helt klart mere til de lilla juletulipaner :-) - Det ser rigtig sødt ud!!
  K.Gro

  SvarSlet
 2. Jo, jeg synes også de lilla er smukkere end de røde. De røde minder mig lidt for meget om kirkegård!

  SvarSlet
 3. De er rigtig smukke, dine lille juletulipaner :-)

  SvarSlet
 4. Jeg så dem for første gang i plantecenteret den 23 dec, jeg måtte lige kigge nærmere for dem havde jeg ikke set før. Synes de er rigtig fine, dejligt med en ny variant. Din opstilling er helt bedåre.

  SvarSlet
 5. Jo helt bestemt. Min mor elskede de røde juletulipaner, jeg har aldrig været så vil med dem. De lilla har jeg aldrig set før.

  SvarSlet
 6. Et dejligt syn.Det er klart jo mere man arbejder med blomster/have m.m. prøver man grænser af.Udbudet er udtømmeligt.Det er kun fantasien der sætter grænser.Dejligt er det da også at vi i Danmark har dig Claus Dalby.Du gør en forskel.
  Med hensyn til de røde juletulipaner: Prøv at se juletulipanerne med nye øjne......som små nissehuer....eller i helt nye kreationer.Lad os ikke være dommer over nogen blomster og derved begrænse mulighederne.Alle blomster er en stor gave til os mennesker og bør respekteres.Lad os derfor se mulighederne i stedet for begrænsningerne.
  Fortsat god arbejdslyst.Du har verdens bedste job.
  Venlig hilsen Birgit Nouri.

  SvarSlet
 7. Lilla er yndlingsfarve. Sikke en smuk opstilling.

  SvarSlet
 8. Jo de er fine..sidder lige og ærgre mig over at der ikke stå nogen hjemme hos mig - men det kan der vist rådes bod på ;0)
  Fin opstilling - som altid fristes man til at sige..
  God dag og Rigtig godt nytår til dig..
  VH.

  SvarSlet
 9. De små lilla tulipaner er klart finere end de velkendte røde. Smukt og enkelt. Vh

  SvarSlet
 10. Sød, smuk og enkel opstilling!

  SvarSlet
 11. Jo. Anderledes.
  God kombination af farver og former :-)

  SvarSlet
 12. Hvor er de fine i din lille opstilling! Jeg er med på den lilla farve, rødt hænger mig efterhånden ud af halsen, så jeg glæder mig til at tage alt julepynten ned imorgen og gøre huset klar til nytår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Vera - ja, der er tankevækkende. I dagene op til jul og i julens første dage, er den røde stemningsskabende. Men nu er det ikke en farve med meget aftræk i.

   Slet