Et smukt gensyn

For ikke så lang tid siden skrev jeg om Karsen Pindtrups inspirerende butik her i Aarhus, og i dag var jeg lige forbi igen.

 

claus20131221_123619

 

claus20131221_123714

 

claus20131221_123357

 

Der herskede stor aktivitet i butikken, og det var dejligt at se de mange glade kunder og det kompetente medarbejderteam.

 

claus20131221_123104

 

claus20131221_121617 claus20131221_123158

 

Karsten var lutter smil, for det har været en rigtig god december fortalte han.

 

claus20131221_121857

 

Det forstår man godt, for Blomsterværket Pindstrup er en af de mest inspirerende blomsterbutikker, jeg kender. Og jeg suger altid til mig, når jeg kommer forbi.

15 kommentarer:

 1. Det ser godt nok lækkert ud...... skal også altid derind når jeg kommer til Århus..... bare lige for at lade mig inspirere...... han er helt klart en person som kan inspirere os andre blomsterdekoratører.
  Glædelig jul til dig, nyder at følge din blog og glæder mig meget til at se den bog du er igang med.

  VH Louise

  SvarSlet
 2. Sikke et overflødighedshorn af lækkerier.

  SvarSlet
 3. Uhada sikke et dejligt skattekammer Claus. Jeg forstår godt, at finder inspiration der. Lige en tak til dig fordi du tog et billed af de dejlige skatte udenfor og så har jeg lagt mærke til, at du er så sød til at svare os glade bruger af din blog :-D - Glædelig 3 advent til jer alle!
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gro - først og fremmest skal du
   have tak for dine talrige hyggelige kommentarer. Det er blevet nemmere for mig at svare med den nye funktion, jeg har fået. Og så er jeg mere hjemme i tiden.

   Slet
 4. Jeg elsker nu mest den røde jul og hvor er der dog meget inspiration at hente i den fantastiske forretning. Kom aldrig selv til Århus, så jeg er meget glad for billederne!!!

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Jeg ved ikke om du kan mærke det, men jeg suger inspiration og energi ud af dine billeder.
  Det er lige før man kan dufte blomsterne. Den lille pige ved ranunklerne er et skønt julemotiv, der er et postkort værdigt.
  Rigtig glædelig jul til dig og dine bloglæsere.

  k.h.
  Mette

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Sikke en fantastisk forretning i Århus, der ska jeg helt sikkert ind i det nye år, flotte billeder....
  Ha en rigtig dejlig jul og et godt og lykkebringende nytår.... Tak for al din inspiration i 2013, du er helt eminent kreativ, altid!!! Blir glad af at følge din blog!!!
  Mange kærlige julehilsner til dig og alle på bloggen fra Pernille😉

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Jeg må bekende, det er første gang jeg giver mig til kende med en bemærkning, men det bliver bestemt ikke sidste!
  Hvor har din dejlige blog varmet mit bankende julehjerte den sidste måneds tid. Jeg er meget stor fan af julen og hvor er det dog fantastisk, at jeg har kunne besøge din blog og "vælte mig rundt" i julestemning i......industrielle mængder. Det er den bedste gave, en fryd for øje og sjæl. En stor tak til dig Claus for dit store engagement og en blog der altid giver mig et smil på læben - uanset årstid :-)
  De bedste hilsener og glædelig jul

  Tina Kikkenborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina - hyggeligt med en kommentar fra dig. vend endelig tilbage.

   Slet
 8. Kære Claus.

  Hvilken juvel af en butik. Der kunne jeg få to dage til at gå med bare at glooooooooooooooo:o)
  Dog er det, den vidunderlige lille pige, der har fået øje på ranunklernes skønhed, der fangede mit blik og stjal mit hjerte allermest. Det billede må da kunne bruges til et eller andet? Det er et rørende og meget smukt motiv.

  Juletravle knus til alle have- og julenisser derude

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Jeg er ikke selv til den røde jul, men det er så smagfuldt på disse fotos, at jeg næsten kunne blive omvendt. Det er nu ikke kun den lille pige, som er blevet indtaget af de skønne ranunkler i Kenzo farver. Foto nr. 4 er uimodståeligt dejligt!

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Det er en af de rigtig skønne blomsterbutikker. Og der er så meget inspiration at hente i deres små udstillinger.
  Og som andre bemærkede jeg også straks den lille pige ved ranunklerne. Et skønt motiv.

  Kh
  Ellen

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Efter dit første dejlige indlæg om 'Blomsterværket' syntes vi at dette måtte vi 'op' og opleve, når vi næste gang kom til Aarhus ... Det viste sig at blive ret kort tid efter. Der kan du bare se hvorledes du positivt inspirerer og sætter kulør på hverdagen ; 0)) En fridag den 16 dec. på ' Drillepinden's' runde dag, tog vi på strøgtur i Aarhus og besøgte naturligvis den vidunderlige blomsterbutik. Den dag var der ikke så meget rødt, det var et julerose-eventyr så smukt så smuk. Trods blæst og regn havde vi en dejlig afslappende dag. Det kan din herlige blog altså inspirere til søde. Også tak for det.
  Kh. 'Drillepinden' og Iris.

  SvarSlet
 12. Så flotte bilder - det ser ut til å väre en nydelig butikk!

  SvarSlet