Godt genbrug

I husker nok de små lilla juletulipaner, som jeg viste forleden.

 

claus20131229_151351

 

claus20131229_151426

 

De har holdt flyttedag og pynter nu i et lille forårsstilleben.

 

claus20131229_151435

 

Kan fortælle, at de skønne kobberting er fra Accantus og duerne fra Affari.

 

claus20131229_151637 claus20131229_151629

 

Ikke sjældent bruger jeg de samme blomster i varierende sammenhænge.

 

claus20131229_151655 claus20131229_151610

 

Det sker især, hvis nogle blomster i en buket er ved at takke af, mens andre er friske. Intet må gå til spilde.

 

claus20131229_151738

16 kommentarer:

 1. Vackert. Gillar de ärgade gröna äggen. Det måste jag leta efter här i Jönköping, finns nog inte man vet aldrig vart vägarna bär.
  Ha en god kväll
  Meta

  SvarSlet
 2. Hvor fint og eventyrsagtigt - glæder mig til forårets blomster kommer frem.

  - Anne

  SvarSlet
 3. De er bare så fede de irrede kobberting. Passer til alt! Nu er det skønt med forår - det er godt vi kan snyde os lidt til det indendøre.

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Smukke ting, og dejlige farver. Og tak jeg har været så heldig at få din bog Den hvide have I julegave ,den er virkelig fantastisk
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 5. Ett jättefint arrangemang - vilka härliga färger!

  Vad kul att du ska ordna "en fane", ser framemot alla dina tips på trevliga butiker!

  SvarSlet
 6. urgg jeg låner liige din blog, for et forsinket men STORT TILLYKKE til Mors skal afsted. Det er ikke sådan når julerierne fylder for meget i hovedet. Men jeg håber du har haft en god dag med lige så godt vejr som her på sjælland.
  Så dig Claus, det er da en umanerlig masse skønne ting du har, men godt det ikke er mig der skal støve af hos dig hi hi. Men når tingene er så smukke og finurlige som dine er det vel næsten en leg
  at svinge støvekluden.
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gunvor.

   Tusind tak for din dejlige fødselsdagshilsen, som gjorde mig rigtig glad. Det er som regel sådan på min fødselsdag, at der enten er snestorm eller stille solskinsvejr, der rigtig afslører alt det oversete støv, 5 minutter før fødselsdagsgæsterne ankommer:o) Igår var solskins-udgaven:o) Sender lige et knus ad Sjælland til, som tak for din søde gestus:o)

   Kære Claus.

   Er der noget, jeg ikke kan stå for, så er det lige præcis irret kobber. Det er fantastiske ting, som Accantus frister med.
   Affaris varer er også helt uartigt lækre, og jeg ærger mig gul og grøn over, at man som privat, ikke kan købe deres ting. Duerne er virkelig skønne. Men jeg er jo også lidt fjerfikseret.

   Dejligt med nogle forårsagtige boller på suppen nu. For vi længes, så vi er lige ved at sprænges....vi vil ud i det blå, kun med klipklapper på...

   Knus   Slet
 7. Dit stilleben idag synes jeg er speciel på den gode måde, det passer så godt sammen. Hvor er det nu lige grenene kommer fra. Første gang jeg så kobberting som de viste, var I Tage Andersens butik I København.

  SvarSlet
 8. Kære Claus,
  Jeg må helt ærligt indrømme, at jeg er blevet fuldstændig blæst bagover de sidste par dage. Sikke nogle smukke ting du har lavet, sat sammen og leget med. Jeg misunder dig meget, at du nu rigtig kan gå ud og handle ind til dine bogprojekter. Både til din julebog og til den længe ventede "Et år i mit drivhus".
  Jeg har sat mig for, at jeg på et tidspunkt skal have en blomsterbutik, og til den tid vil jeg også få mulighed for at handle stort ind. Så helt jaloux er jeg ikke - ser blot på fuld af beundring.
  Skinsyge er da forresten også en grim ting.
  Meget, meget fine duer - de tre kobbervaser er jeg også faldet pladask for.
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mathias - ja, det er dejligt at inspirere. Du har ret i, at det er et stort, stort privilegium at få lov til at handle hos alle en gros-firmaerne. Godt nytår. Kh Claus

   Slet
 9. Smukt forårs stilleben. De er da så skønne de små lilla tulipaner. Herovre vestpå er udbuddet af løgblomster ikke så stort på denne årstid, så jeg må nok væbne mig med lidt tålmodighed :-)
  K.H. Anette

  SvarSlet
 10. Lekkert! Jeg likte spesielt godt duene dine :-) Fortsatt god romjul!

  SvarSlet
 11. Åh, disse kobberting giver mig åndenød og ejertrang!
  Dit link til firmaet gjorde overhovedet ikke sagen bedre - de fontæner....ihh og åh. Har siddet og dagdrømt lidt vel rigeligt.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 12. Genbrug og forår, - to ord, der klinger godt i mit univers.

  SvarSlet
 13. De er skønne de lilla juletulipaner.... Min lokale planteskole sælger dem også... :0) godt nytår, og tak for rigtig megen fin inspiration. :0)

  SvarSlet