Her er nytårsbordet

Som varslet tidligere i dag får I her nogle flere billeder af mit nytårsarrangement.

claus20131119_172956 claus20131119_173200
  claus20131119_173237
claus20131121_092123 claus20131121_092250
  claus20131119_172250

Det har været rigtig sjovt at invitere jer indenfor i udsendelsesrækken, og jeg er glad for al den positive respons, jeg har fået.

claus20131121_092407_2 claus20131121_093422
 
Det er herligt at give den gas, og skønt at dele det med nogen.

claus20131121_092510 claus20131121_092618_2

Det har også været fantastisk at bruge en mængde skønne materialer. F.eks. har jeg fået kontakt med det skønne svenske firma Himla, der laver de smukkeste hørting. Heriblandt dugen og servietterne, som jeg bruger her. De sælges også i Danmark.

Lysestagerne er formgivet af KIBISI, og det smukke stel er tegnet af Norm Architects - alt fra Menu.

Jeg kan godt lide det klassiske udtryk, som både stager og stel har.

claus20131121_093408 claus20131121_092453

I år holder jeg ikke nogen nytårstale, som jeg har gjort de seneste år, men i stedet vil jeg – måske allerede i morgen – lave en video fra drivhuset, som ligne nu bugner af de herligste juleting, som jeg de næste uger sammensætter og fotograferer til julebogen.


21 kommentarer:

 1. Rigtig godt nyt år til dig Claus - og til dine nytårsgæster.
  Jeg syntes dit bord er utrolig smukt, og jeg elsker især muslinger. Mon der også er "seafood" på menuen? :-)
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 2. Hvor er det altså smukt! Flotte rolige farver og så mange fine og smarte detaljer er sat sammen.
  Rigtig godt nytår til dig og "dit hold" - det må være dejligt at have de fagligt stærke, hjælpsomme og trofaste mennesker ved sin side ;o)

  SvarSlet
 3. Fantastisk kreativitet og helt igennem en oplevelse at följe dig i dine udsendelser. Mange her i Sverige har kundet kigge via din blogg.
  Godt nyt år Claus - spändene hvad det og din blogg vil byde på.
  Kärlig hilsen
  Elsebet fra Ystad

  SvarSlet
 4. Godt nytår til dig og dine, Claus! - og tak for de meget inspirerende tv-indslag. Du er utroligt kreativ, og jeg suger til mig af dine idéer! k.h. Bente

  SvarSlet
 5. Kæreste Claus.
  Et imponerende flot Nytårsbord. Hvor er det nogle skønne dekorationer der pryder det. Det er så dejligt at du elsker at pynte op, og gerne vil dele dine ideer. TAK.
  Snart er det tre år siden at jeg gæstede din blog første gang, og jeg er ganske enkelt 'blevet hængende'. For hvad er skønnere end en daglig dosis 'Dalby-inspiration', som glæder mig rigtig meget; 0) Mangen en kommentar er der blevet efterladt, men aldrig noget negativt. At jeg smilte af din stage forleden, det må du tage med ; 0)
  Hjertelig tak for alt godt i året der snart er gået.
  Ønsker dig et godt og lykkebringende nytår.
  Kærlige hilsner og nytårs-knus. Iris.
  Tak for alt

  SvarSlet
 6. så smukt - en fryd for øjet.
  Tak for dine fantastiske udsendelser i forbindelse med julen og til aften nytåret. Jeg bliver i så godt humør af at se dine fantastiske kreative udfoldelser. Så mageløst imponerende.
  Håber, vi får lov til at se flere udsendelser fra/med dig.
  Ønsker et glædeligt, godt og sikkert 2014.
  TAK :-) Mvh. Lene H.

  SvarSlet
 7. Hvor KAN jeg godt forstå at du er glad for at lave noget, du er SÅ GOD TIL. Flotte inspirerende billeder.
  Há et fantastisk godt nytår :-)
  Kram Jeanette

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Aftenens udsendelse var afgjort en meget flot afslutning på et festfyrværkeri af vidunderlige tv udsendelser. Nu skal vi så bare have DR til for alvor at vågne op og også lave nogle kvalitetshaveudsendelser. Du og DR har sammen lavet nogle meget flotte - og meget korte - indslag. Nu kan vi så virkeligt håbe, at de (eller en anden kanal) vil udnytte din kunnen til at lave nogle forrygende fortløbende haveudsendelser. Med en kapacitet som dig, kan jeg sige "BBC go home". Og til DR: Kom i gang tak. Så vil jeg betale min licens uden brok 😊

  Og så tak til dig for info vedr. dine rekvisitter. Hørdugene med servietter gik rent ind hos mig.

  Rigtigt godt nytår og stor tak for al din inspiration i det gamle!

  SvarSlet
 9. Hej Claus,
  smukt bord, dejlig mad, skøn stemning! Hvad kan man mere forlange?
  Suverænt at bruge østersskaller som fyrfadslys.. især denne aften.
  Den skal blive husket :-)
  Godt nytår til dig og god vind med blog, bog (bøger?), facebook, udstillinger, butiksbesøg, bilkainspiration, haverejser, havearbejde, forlagsarbejde og hvad du ellers går og fordriver tiden med i det nye år...
  til glæde -stor glæde- for os alle sammen
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Tusind tak for nogle fantastisk inspirerende udsendelser på DR1. Din Nytårsudsendelse er da helt overdådig og delikat. Tænk at give lysene narvsværte for at få dem til at være helt rigtige!! Din brug af østersskaller ser også rigtig lækker ud.
  Et af årets absolutte højdepunkter var, da vi i maj besøgte dig og din have, tusind tak for det.
  Et andet højdepunkt var da vi, efter at have set billeder på din blog, besøgte Tante Grøns Have. Også tusind tak til John og Jytte.
  I tilgift fik vi et venskab med Jørgen og midtfynske Pia.......også stor tak til Jer.
  Vi ønsker Jer alle et lykkebringende Nytår og glæder os til at se Jer i det nye år.
  Kære Claus, du ønskes held og lykke med alle dine projekter og tusind tak for de daglige glæder som du og din blog giver os.
  Et lykkebringende Nytår til alle på bloggen..............mon vi møder Inga på en havesti i år??
  De varmeste og kærligste hilsner fra John og Eliane
  Det er rigtig skønne sommerminder som vi har gemt på dejlige billeder.

  SvarSlet
 11. Nå, der er lige en linje der er kommet lidt på afveje. Den skulle have været oppe i midten af teksten.
  kh Eliane

  SvarSlet
 12. En meget smuk afslutning på et forrygende 2013.Du og dine kære ønskes et ligeså forrygende 2014.Glæder mig til nye oplevelser.Venlig hilsen Birgit Nouri.

  SvarSlet
 13. Skønne farver og fantastisk sammensætning af dem, nyt og forfriskende

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  Vil rigtig gerne ønske dig et rigtig godt nytår.
  Hvor har det bare været et dejlig år sammen med dig og jeg glæder mig til næste år, hvor du nok skal imponere mig.
  Jeg er lige kommet hjem fra laaaang dag/nat på jobbet, så nu sidder der en ung mand her og hænger med sokkeholderne.
  Jeg skal videre til Jylland nu hjem til far og mor og spise grønlangkål.
  Derfor er her bare en lille nytårs hilsen men med stor betydning til dig og matriklen i Risskov.
  Claus tusind tak for alt hvad du har gjort for os allesammen i dette år.
  Kunne skrive en lang hilsen om hvad du betyder for mig, men trætheden tager over og du får den en anden god dag.
  Kære alle på bloggen , både store og små .
  Rigtig godt nytår.
  Kærlig hilsen paw.

  SvarSlet
 15. Kære Claus, sikke en udsendelse (er) Det har været helt fantastisk at følge dig og din maximalistiske stil. Det har virkelig været endnu et inspirerende år her på bloggen og i tv. Jeg føler mig også særlig heldig fordi jeg har besøgt dig i din smukke have og hjem, som jeg stadig husker som noget helt unikt!
  Jeg håber at vi i det kommende år får lov til at se endnu mere til dig! - Det skal vel ses som en fin lille henstilling til DR om at, fortsætte samarbejdet med dig - TAK ;-)
  Mange nytårs kram og hilsner til Claus og jer andre og et ønske og et lykkebringende nytår!
  K.Gro

  SvarSlet
 16. Kære Claus.
  Det har været super dejligt også at følge dig på tv. Tak for gode jule- og nytårs ideer.
  Godt nytår.
  Hilsen Birgitte

  SvarSlet
 17. Kære Claus.
  Det har været super dejligt også at følge dig på tv. Tak for gode jule- og nytårs ideer.
  Godt nytår.
  Hilsen Birgitte

  SvarSlet
 18. Kære Claus
  Tak for et fantastisk flot og underholdende program i går aftes. Det var en flot og meget velvalgt afslutning - god idé med de der østersskaller :-)
  Jeg slugte også de gode råd mht. maden - sideløbende med alt det mundvand der samlede sig.

  Du kan godt være stolt at dit samarbejde med DR, det er blevet rigtig vellykket. Jeg ser det for mig: I stedet for den store bagedyst, får vi i 2014 den store havedyst. Der er vist nogenlunde ligeså mange faldgruber i frøformering som i chokoladetemperering :-)
  Spøg til side, jeg kan i virkeligheden slet ikke forestille mig dig som en überdommer. Det ligger mere til dig at være inspirator og positivt fremhæve det du selv kan lide. Tak for det, det er i længden langt mere lærerigt og givende.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 19. Hej Claus
  Lige en hilsen og ønske om et godt nytår!
  Jeg kom i det helt rigtige nytårshumør efter at have set udsendelsen, tak for det :)

  SvarSlet
 20. Den saken på det siste bildet husker jeg fra hampton for et par år siden. jeg vill så gjerne kjøpe med en eller to eller tre hjem... men de måtte vike for plassen, vi hadde allerede altfor mye.... men den er morsom og dekorativ:) Og godt nytt år forresten, mulig jeg har glemt å si det oppe i all iver over alt jeg skjønner jeg har gått glipp av:)

  SvarSlet