Jeg kunne ikke lade være …

… med at give denne buket et lille drys sølv. Det er jo kun jul en gang om året!

 

claus20131216_160443 claus20131216_160224

 

Jeg er i fuld gang med at tage billeder til min julebog, og denne buket bliver (selvfølgelig) en del af det lyserøde tema.

 

Men bare rolig. Det kommer også noget mere råt. Faktisk en del …

14 kommentarer:

 1. Alt forladt! - og det klæder faktisk denne dejlige buket med et drys sølv. Hvor er den smuk.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 2. Ja, det må gerne glitre lidt her op til jul ;-)

  SvarSlet
 3. Den er rigtig smuk den lyserøde buket, men det er dine buketter jo altid.
  Jeg missede desværre din udsendelse med betonstøbning. Øv! Kan det passe, at du først kommer igen lillejuleaften?
  Kh. Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ida - ja, jeg kommer først igen lillejuleaften. Men du kan jo se den seneste udsendelse på nettet.

   Slet
 4. NÆÆÆH Claus. Du har de små sorte kertestager! Dem har jeg også men det er mange år siden jeg har kunnet finde lys til dem, vil du løfte sløret for hvor du har fundet dem? (jeg bor lige syd for Århus)
  Påforhånd tak
  Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bodil - prøv at søge efter 'pindelys' på nettet. Så finder du dem. De er bestemt ikke almindelige.

   Slet
 5. Sølvglimmer hører sig til jul, så den er meget smuk din buket ;0). Glæder mig til bogen ;0)

  SvarSlet
 6. Orv, hvor ER den buket pæn! ;-)

  SvarSlet
 7. så SMUK en buket, og ranunkler-rent guf, og glimmer gør ligesom det hele mere julet, hæ hæ også i det rå:-)
  Med hilsen Anette

  SvarSlet
 8. Uha den bog glæder jeg mig til, er sikker på at den bliver et rent eldorado af ideer for juleelskere.
  Julehilsen fra Fru Pedersen

  SvarSlet
 9. Glæder mig til det bliver mere råt. Jeg er ikke så pjattet med lyserødt, og slet ikke til juletid. Dog må jeg medgiv at buketten er smuk. Jeg forærede en dyb rød julebuket væk i dag og den bragte meget lykke. Kh Heidi Thye

  SvarSlet
 10. Det virker nærmest som om det er fy med glimmer. Jeg må tilstå jeg er forfalden til det i juletiden, kan ikke lade være. Men det skal selvfølgelig være afbalanceret. Det er en meget smuk buket, du er god til at finde blomster af de skønneste og fineste nuancer.

  SvarSlet
 11. Tak for tippet Claus, det går jeg igang med. Jeg har søgt på spyd og kerter, men pindelys havde jeg ikke tænkt på. Jeg har arvet mine stager og husker dem fra min barndom hvor mormor havde dem på bordet med de lange tynde lys ved særlige lejligheder .
  Mvh
  Bodil

  SvarSlet
 12. Den flotte grønne vase der er lilla hyacinter i, er det muligt at købe den et sted.
  Mange julehilsner Ulla

  SvarSlet