Jul hos Claus Dalby …

… ruller igen over skærmen i aften kl. 21.20. Der kan I blandt andet se mit vinterlandskab.

 

clausAM6A2144.web

50 kommentarer:

 1. Heisan!
  Tilhörer dessverre ikke den heldige skare som får inn dansk TV, og ikke er jeg så "teknisk" heller, ellers kunne jeg kanskje sett programmet på data.
  Men jeg håper virkelig at du kan finne tid og lyst til å fortsette med bloggen! Det er en sånn glede å kunne titte in her og finne inspirasjon og nye kunnskaper, syns jeg!
  Ha en fin advents-uke =)

  SvarSlet
 2. Jaaaaaaa. Glæder mig. Jeg fandt i dag nogle kanelhuse hos Tamarind i Farum Midtpunkt. HAPS og så fløj der lige lidt kanel op i kurven.

  SvarSlet
 3. Det ser allerede forrygende ud.
  Jeg sidder som på nåle;-)

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig allerede.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Det ser dæleme ud til at du Claus og Havefolket er ved at få skovlen under mig, og julehumøret frem!
  Ses på TV I AFTEN;-)
  Kh Pernille

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  JEG SIDDER PÅ STORE NÅLE og uret er sat til at kime, hvis ole lukøje er kommet forbi. :):)

  Hvor jeg glæder mig, billedet ser jo ganske fortryllende ud.

  Ærgerlig at 10 min går så stærkt, men så er det godt vi kan se de samme 10 min igen på nettet og de to andre udsendelser.

  Stort knus herfra det midtfynske, Pia  SvarSlet
 7. hej Claus
  det glæder vi os til
  God jul her fra bornholm.

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Jeg er klar !
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 9. Ser rigtig fantastisk ud. Så endnu en dejlig lille stund foran fjernsynet, hvor nye inspirationer vil flyde ud af skærmen til mig.
  Pøj, pøj
  Mvh Hanna Roed

  SvarSlet
 10. Kommentar til Ingrid...
  Vi som ikke får inn dansk TV kan heldigvis se den her på Claus sin blogg, sjekk fanen TV/radio i menyen øverst på siden.
  Mvh Siri

  SvarSlet
 11. Kære Claus.

  Ingen fare for at jeg glemmer det.....min gamle mor på 85år ringer hver gang du er på tv. :)
  GLÆDER MIG 21:20.

  Kh. Margrethe

  SvarSlet
 12. Det glæder jeg mig til..:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 13. Takk, Siri! Så flott! Tenk at jeg har gått glipp av dette! Men nå vet jeg. Fint at du tok deg tid til å informere=)
  /Ingrid

  SvarSlet
 14. Jeg glæder mig allerede - dejligt pusterum i en travl hverdag, og som tidligere sagt meget inspirerende :-)

  SvarSlet
 15. Hej Claus !

  Tack för all inspiration i dina julprogram - var in på nätet och såg båda i dag !
  Nu har jag ingen lust att jobba utan vill bara stå i växthuset och skapa hela tiden !
  Ser fram emot dagens program och nya tips !
  Ha det så gott !
  Hälsningar
  Isa

  SvarSlet
 16. Skønt med endnu en lille gave fra dig - Takker på forhånd.

  Hvis Ingrid læser dette, så kan programmerne ses ved at trykke på dette link:
  http://www.dr.dk/tv/se/jul-hos-claus-dalby/jul-hos-claus-dalby-1-7

  Håber det virker

  KH
  Mette

  SvarSlet
 17. Til Ingrid

  ..og linket blev desværre ikke aktivt her, så du må kopiere strengen ind i browserens adressefelt. God fornøjelse.

  mvh
  Mette

  SvarSlet
 18. Kære Claus Dalby!
  Har lige set de første to juleudsendelser igen.Smukke kreationer og dejligt at se med hvilken respekt og orden du arbejder.Glæder mig til i aften.Venligst Birgit Nouri.

  SvarSlet
 19. Hei Claus! Jeg koser meg for tiden med å se på dansk Nett-Tv og nærmere bestemt serien Haven i Hune. Interessant å se hvordan hagen din så ut for en del år siden. Håper å finne juleutsendelsene på nett-TV også :)

  SvarSlet
 20. Nu er jeg ikke sådan set særlig vild med julelandskaber, med mindre det er den naturlige slags. Men måske netop derfor - og seføli fordi du har vakt min nysgerrighed må jeg vist hellere liiiige kigge med.

  knus
  Eva

  TIL VIGDISS... Du kan godt se det live på TV lige her:
  http://www.dr.dk/tv/live/dr1

  SvarSlet
 21. Hej Claus.

  Dejligt, så er der en mere til samlingen. Her hos os er der meget som skal nås, også i december, så jeg når ikke til tv til du er på, men heldigvis har min mand lovet at optage udsendelsen, så tager jeg en Claus Dalby marathon i weekenden med de afsnit der er samlet sammen:-)

  SvarSlet
 22. Elsker din bakker har også fundet en bakke og pyntet på vors spisebor med lys og nisser

  SvarSlet
 23. Vi sidder klar. Du har overhalet Mette Blomsterberg hos mine piger på 6 og 9 år. Nu taler de ikke længere om "vandbad" men om oasis:-) Og det er store sager.

  Smukke ting, du laver. Tak for en fin blog.

  Hilsen
  Helle

  SvarSlet
 24. Gleder meg allerede. Tenkte jeg skulle legge ut linken til programmet til Ingrid, men hun hadde allerede fått god hjelp ser jeg.Nå kan vi kan se det alle sammen!!!!!

  SvarSlet
 25. Hej. Jeg glæder mig meget til at se den næste udsendelse. Vinterlandskab lyder rigtig spændende. Jeg har selv været igang med at lave dekorationer i dag og er ganske godt tilfreds. Tak for al den gode inspiration vi får både her og i TV!

  SvarSlet
 26. Hej! Så fina ljusdekorationer! Träffsäkra färgkombinationer. Jag brukar följa din blogg också som är mycket inspirerande. Tack för att du delar med dig.
  BirgittaM

  SvarSlet
 27. Hej Claus
  Yes, tidspunktet er noteret - det er dejligt at starte ugen med sådan en lækkerbisken - jeg håber blot, at nogle fra DR læser med, så de kan se, at hvor mange der er vilde med den slags programmer, så det hele ikke kun går op i madprogrammer - måske der kunne blive råd til 20 minutters programmer næste år. Kunne læse i nogle af de tidligere kommentarer, at nogle ikke fandt alt det julehalløj særlig interessant - jeg siger kun: bare fang an - jeg er med hele vejen. Nu vil jeg kaste et blik på havemagasinet, som du har linket til - det ser spændende ud, og jeg ved ihvertfald, at hvis ikke du havde vist det her på bloggen, så havde jeg aldrig opdaget det. Så stor tak.
  Ha' en god aften - min kan ikke andet med, når nu jeg kan glæde mig til 21.20
  Anita

  SvarSlet
 28. Kære Claus

  Jeg er dansk og bor i Oslo. Jeg følger med næsten hver dag og har nu købt mig til DR1 så jeg også kan følge med på dine skønne programmer. Jeg er ikke på FB så please fortsæt med din blogg...Sidste år plantede jeg "kun" ;-) 1000 tulipaner pga dig. Har gjort det samme i år ++ mange andre spændende løg. Og planter løg i krukker trods de -20 vi tiltider har om vinteren. De står i et skur og kom trofast sidste år - så nu har jeg gjort det samme i år. Jeg har desuden været på Hampton Court Flower Show pga dig Sidste år - hvor jeg efterlod mand og barn hjemme. Du er en stor inspiration! Har netop været i Bilka i week-enden hvor jeg var hjemme på besøg og fik købt nogle af dine fine julekrukker. Så stort tak fra Oslo fordi du fortsætter med at blogg..

  Med venlig hilsen
  Charlotte

  SvarSlet
 29. Kære Claus.
  Jeg glæder mig rigtig meget. TV Mandag aften, er ikke længere kedelig.
  Har lagt mærke til at der i TV-programmet står ´Sæson 1´... hm, det sætter jo straks lidt gang i de små grå .... forventningens glæde ..
  Bh, Iris.

  SvarSlet
 30. En smuk bakke du har fundet til dit vinterlandskab. Den har den helt rigtig patina. Passer rigtig godt til jul som er gammel og god :-)

  SvarSlet
 31. Meget stilfuldt julelandskab...Det fortjener du ros for. Jeg synes dine træer er rustikke og smukke. Og de små huse ser også dejlige og hyggelige ud.Kan lige forestille mig hvordan det dufter.

  SvarSlet
 32. Kære Claus.

  Lyder genialt med de kaneltræshuse. Hyggede mig med udsendelsen sammen med gemalen og den ældste datter.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 33. Kære Claus
  Igen en dejlig udsendelse med dig :-)
  Julestemningen smitter af i stuen, og jeg bliver glad og varm indeni!
  Skønt julelandskab og smuk,smuk krans med lys i:-)
  Kh Celsiana
  PS Glæder mig til onsdag!

  SvarSlet
 34. Skønne vraggods' træer. Tak for tip. Lige mig med et maritimt indslag. Dejlige farver i din buket. Tak for udsendelsen.
  Kh Pernille

  SvarSlet
 35. Hej Claus
  Det er som altid en stor glæde at se dine programmer
  Du er så dygtig og kreativ
  Kh Bodil

  SvarSlet
 36. Ja, jeg må til tasterne - igen.
  Pas på med de kaneltræhuse - de ser brændbare ud!

  Ellers er de nydelige, men jeg ville i det mindste beskytte med stanniol indvendigt i taget, eller hellere undlade levende lys i dem.

  Og så tak for endnu en hyggelig udsendelse.

  KH
  Mette

  SvarSlet
 37. Kære Mette - der allerede beskyttet fra producentens side med små metalplader under tagfladerne.

  SvarSlet
 38. Dejlig udsendelse i aften , vi optager dem også..:-)
  Jeg har været ved at købe nogen af de kanelhuse, så det tror jeg at jeg må gøre nu.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 39. Ahhh...så takknemlig jeg er for at du befrir oss fra den kalde, hvite minimalisme som har herjet Skandinavia i årtider, i alle dekor-sammenhenger. Lykke :-)

  SvarSlet
 40. Lækkert landskab. Lige i min smag.

  SvarSlet
 41. Kære Claus.
  Den flotte buket du kreerede i aftes på 0, 0 tid ville ha' taget mig hele dagen at lave. Jeg må vist øve mig meget for at opnå et så smukt resultat ...
  Rigtig god dag. Kh, Iris.
  Dejlig udsendelse.

  SvarSlet
 42. Skønt, Claus. Det vækker minder, om dengang Jørgen Clevin gik på skærmen, - og jeg var tryllebundet. Du er den nye Clevin, og hvor er det herligt med en opdatering på det område i tid og sted og materialevalg osv.
  Glædelig december. Kh Marthe

  SvarSlet
 43. Det var en spændende krans med julelys og mistelten, du fik hængt op ved siden af din dør. Jeg er heller ikke meget for alt det misteltenskysseri. Det har vi aldrig brugt i min familie - jeg stiftede først bekendtskab med det i mine unge år, da jeg tilbragte et år på Østkysten i USA.

  Men så er det jo ekstra dejligt, at du kan "finde på" en anden måde, at bruge dem på.


  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 44. Fine jule ideer og din stil matcher fuldstændig min. Glæder mig til at få ny inspiration allerede.

  kh
  Helle

  SvarSlet
 45. Claus, jeg er så begejstret for din dørkrans!
  Og det med mistelten, jeg kender ingen der rent faktisk kysser under dem. Derfor kan man da godt pynte op med dem. I England benytter de dem mest liggende på hylder og i vindueskarme, sammen med kristtjørn - og det ser rigtig godt ud.

  (Jeg håber at nogle af jer her på bloggen har haft fornøjelsen af mistelten i industrielle mængder i træerne, for det ser så fantastisk ud).

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 46. Haj Claus, ja jeg er en af dem der ikke kommenterer så tit ( for at sige næsten aldrig ) men jeg kigger forbi din side dagligt, så bliv endelig ved at skrive og vise flotte kreationer. Det med jul hos Claus Dalby er et hit ihvertfald hos mig.
  Jule hilsner fra Inger S.

  SvarSlet
 47. Tak for svaret. Jeg er glad for at husene ikke er brandfarlige, så kan jeg sove roligt igen.
  Jeg lovede mig selv efter den store brand på Bakken, at jeg ville gøre opmærksom på det, når jeg så en fare ved evt. installationer, for dagen før branden havde min mand og jeg stået og peget forarget på en fakkel lige under et tagudhæng med masser af ledninger lige over flammen - men vi gik ikke til personalet, såe, shit happens! - lidt krakilsk har man vel lov at være fremadrettet ;-)

  SvarSlet
 48. Kære Claus
  Glæder mig til at se dig igen i aften.
  En fin ide, at have netop dig til at jule.
  hilsen jmn

  SvarSlet