Jule-bling-bling

Jeg lover, at dette bliver de sidste julebilleder for denne gang.

 

Har allerede en del motiver i ’kassen’ til min julebog, men dem må i vente med at se, til bogen er trykt.

 

claus20131229_170659 claus20131229_170949

 

Når jeg viser billederne her, er der fordi, jeg igen-igen bruger de lilla juletulipaner.

 

claus20131229_170938

 

Farveholdningen blev bestemt ud fra de sorte og lilla julekugler, som jeg købte forleden på udsalg hos Bahne – fire for ti kroner!

 

claus20131229_170918 claus20131229_171018

 

Kan fortælle, at betonskålen er fra B-Green, og at de industrilakerede stjerne, som jeg har vist en gang tidligere, kommer fra Stjernestunder.

4 kommentarer:

 1. De lilla tulipaner er bare så smukke i både jule-
  og de kommende forårsting. Har lige fået de de lilla her i byen. Og ja, betonskålen er flot til formålet.

  SvarSlet
 2. Du skal ikke undskylde disse dejlige juleopstillinger :-)
  Hvis jeg havde pladsen til at opbevare julepynten i ca. 11 måneder om året, ville jeg bestemt også købe rundhåndet ind af det nu hvor det er på udsalg. Jeg kan rigtig godt lide de store flettede stjerner, som er kommet meget på banen i år, de er så hyggelige. Herhjemme har "vi" (dvs. de andre!) flettet af julepapiret i juledagene, og det ser også ret godt ud. Så bliver man lige mindet en ekstra gang om en særlig god gave, når man ser den flettede stjerne.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Desværre kan vi ikke få de små, lilla tulipaner her, hvor jeg bor, og jer er lidt træt af julerødt. I stedet må jeg så finde på noget andet i morgen. Jeg har nemlig tre gamle riflede betonkar i forskellige former, alle helt overgroet med mos. Jeg havde egentlig tænkt mig at befri dem for det mos, men min nabo synes, at det er alle tiders - også uden indhold - så de har fået lov til at blive ståemde omvendt på bordet uden for køkkenvinduet. Måske skulle jeg stille en julerose bare i det ene kar?
  En hvid af slagsen i det største kar ville nok være pænt.
  Godt Nytår til dig, Claus
  med tak for alle inspirationer i 2013
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. Hej

  Igen super flot - glæder mig rigtig meget til julebogen :-)

  Bente  SvarSlet