Mon ham Claus Dalby …

… også kan lave små buketter, er der nok nogle, der spørger sig selv. Jo det kan ’han’ faktisk godt!

 

Her ser I en lille duftende én af slagsen.

 

20131217_153518 20131217_153543

 

Nemlig med afskårne hyacinter, eucalyptusfrøstande og lidt grønt. Mere skal der såmænd ikke til.

 

20131217_153554 20131217_153606

 

Jo, lidt fyrfadsstager, men sådan nogle har jeg i industrielle mængder.

9 kommentarer:

  1. En helt vidunderlig dybblå farve. Og en skøn duft. Jeg har flere hyacinter i stuerne - og jeg nyder duften. Jeg har senest sat 9 løg i en lidt større gladskål på sofabordet. Og der er små spidser på vej op. Det er bare ikke helt nemt med 4 katte i huset. De er meget interesseret, og henholdsvis gnaver i skuddene - og simpelthen graver løgene op. De hygger sig rigtigt - kattene altså. Jeg ved ikke lige, hvor mange gange løgene kan graves op og trykkes på plads i jorden igen, før de går helt ud. Det må tiden vise.

    Kjærligst Hannemor

    SvarSlet
  2. Kære Claus, jeg nyder det lille skønhedskick, jeg får hver dag, når jeg klikker ind her hos dig, og ser, hvad du nu har fundet på af skønne herligheder, MEN vil du ikke godt stoppe brugen af udtrykket industrielle mængder.

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Bente - det vil jeg bestemt ikke love dig.

      Slet
  3. Dejlige farver - de der eucalyptus frøstande er vidunderlige!

    SvarSlet
  4. Rigtig sødt og enkelt!! - Jeg mangler nogle Hyacinter, de dufter sååå dejligt :-)
    - Du har så travlt, at jeg også håber du har tid til at se familien, bare en gang imellem buketterne :-)
    K.Gro

    SvarSlet
  5. Nogle gange skal vi se det store i det små. Du er en detaljens mand, Claus. Det kan jeg godt lide. Hvorfor også gøre noget halvt...
    Personligt kan jeg allerbedst lide dine små buketter. De har ligesom `personlighed´.

    Kh Mathias

    SvarSlet
  6. Skønne skønne billeder man bliver i godt humør af i denne mørke tid.

    SvarSlet
  7. Kære Claus

    Skønne hyacinter og dejlige billeder.
    Det har mange gange undret mig, at det blå bliver bare mere blåt, og det grønne ofte mere grønt.
    Mon du "skruer" lidt på farvekontrasterne, når billederne er taget, eller er det lyset, der gør de blå farver lidt "syrede"?
    k.h.
    Mette

    SvarSlet
  8. Kære Mette - mine billeder er fuldstændig uredigerede.

    SvarSlet