Rød jul

Hvis man hører til dem, der siger, at de ikke bryder sig om rød til jul, bør man tage et ekstra kig her. For Stephen Clantes røde jul er simpelthen så delikat.

 

20131210_184032 20131210_184732
20131210_184739 20131210_184612

 

Det er altid en stor, stor fornøjelse at besøge Stephen Clantes butik på Jægersborg Alle 20 i Charlottenlund.

 

20131210_185610 20131210_185525

 

20131210_184149

 

Stephen er blomsterhandler i ordets bogstaveliste og bedste forstand, og alt er så delikat og æstetisk præsenteret.

 

20131210_185336 20131210_185056
20131210_184804 20131210_184949

 

Selv om butikken ikke er stor, er der utroligt meget at kigge på, og jeg kan kun anbefale jer at lægge vejen omkring Stephens butik.

 

20131210_185130

20 kommentarer:

 1. Det er virkelig en flott butikk, her kan man få masse inspirasjon, skulle ønske vi var nærmere. Herlige ting der.
  Toril

  SvarSlet
 2. Endnu er perle på snoren- af vidunderlige butikker.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 3. Kære Claus.

  Det er da virkelig flot. I mine øjne især øverste billede til venstre. Lige til at efterabe:-).

  Synes lige jeg vil fortælle dig, at i torsdags var vi en større flok, der var til julekomsammen i en præstegård i omegnen.

  Præsten bad os lægge mærke til borddækningen. "Jeg har selv lavet det", sagde hun. De havde forskellige træer, der havde mistet grene under stormen. "Og så gik der jo lige Claus Dalby i den", sagde hun stolt.

  Samme dag fik jeg en før-julegave af en veninde - i en hjemmelavet Claus Dalby bog-pose.

  Jo, jo - de/vi har fået øje på dig og dine TV udsendelser - selv herude i de små sogne i det vestligste Jylland - og tingene bliver prøvet efter. DU ER TIL STOR INSPIRATION.

  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 4. JA, en virkelig lækkerbisken, ufattelig smuk, tak for synet

  Med hilsen Anette

  SvarSlet
 5. Det er virkelig en flot butik.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
 6. Det glæder mig, at du havde noget ud af besøget. Jeg var der i tirsdags, og det var en lidt tam affære. Måske fordi det var først på ugen, og man endnu ikke var gået i gang med at forberede næste rykind fredag og lørdag.
  Lidt skuffet var jeg som sagt, men jeg fortsatte lidt længere hen igennem byen og slog et smut ned ad Rådhusvej (hvor jeg engang boede i nogle år), hvor 'I Rosens Navn huserer, og det var en oplevelse efter mit hoved. Nu glæder jeg mig så til på næste lørdag, hvor jeg er i Århus og derfor som sædvanligt skal besøge Pindstrups Blomsterværksted i Bruunsgade. Den er helt klart min yndlingsblomsterbutik.
  I mellemtiden fornøjer jeg mig bl.a. med 'Den hvide Have'.
  Happy Armchair Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 7. Tak for synet! - Det ser meget smukt ud.

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Jeg er ellers ikke til rød, men du har helt ret; det er MEGET smukt!
  Há en dejlig lørdag.
  Kram Jeanette

  SvarSlet
 9. Tak for synet af endnu en smuk butik.Dejligt at du tager os med på din tur rundt i landet.Rødt findes jo i mange forskellige nuancer.Efter min mening kan alle farver være smukke.Det kommer an på præsentationen.Her i denne butik har man forstået dette.Venligst Birgit Nouri.

  SvarSlet
 10. wow - ser ud til at være en virkelig smuk butik - lige efter mit hoved. Tak fordi du gider tage os med rundt til alle de dejlige steder. Næsten som at være der selv.
  Ha' en god aften.
  Anita

  SvarSlet
 11. Eftersom nissens (eller her i huset, gårdboen) hue er rød,, så hører der rødt til julen, i større eller mindre grad
  Endnu en af de "farlige" butikker, du serverer fristelser på fristelser, ughh, bare pengepungen var tungere, hæ,,, men det koster heldigvis ikke noget at sidde og savle over dine billeder, bortset fra tastaturet skal tørres af en ekstra gang.
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
 12. Smukt og en flot butik.
  Tak for fremvisningen.
  Her ender julebordet altid med den røde farve. :-)

  SvarSlet
 13. Ser nydeligt ud, du forstår da også lige at finde butikkerne til os Claus, tak for det

  Mvh Jesper

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  Tak for kigget i den meget smukke forretning. Især billederne i det lilla og grå afsnit er smukke.
  I går lavede vi en smuk kurv med forskellige kogler, inspireret af et af dine billeder.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 15. Det er meget smukt og jeg trækker meningen om at rødt ikke er pænt til jul
  Annemarie

  SvarSlet
 16. Mycket fint att se på!!
  Hälsningar
  Mariana

  SvarSlet
 17. Kære Claus jeg syntes du mangler lidt af det han har ude på fortovet.... Dejlige sager ligger der derude og frister mig hvergang jeg går forbi! og sådan en smuk butik :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 18. Hej Claus.

  Meget smukt, men rødt er jo heller ikke bare rødt. Her er ikke dekoreret med postkasserødt, som er een af mine aversioner, men en smuk mørkere tone og når der så "spædes op" med rosa er det - for at bruge eet af dine egne udtryk - helt fortryllende.

  God søndag.
  Mange hilsener, Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 19. Virkelig smukt - jeg forbinder nemlig fra barns ben af julen med rød - og senere i livet er jeg kommet til at holde af den lilla og hvide jul også.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet