Smuk mad

Mon ikke, at de fleste af os har det sådan, at den mad, vi spiser, ikke blot skal være velsmagende, men også smuk?

 

En garant for begge dele er min nære veninde Kirsten Skaarup med den fantastiske blog Kødfri Fredag.

 På billederne her ser I selleribøf. Den kunne jeg godt tænke mig at sætte tænderne i!

 

Jeg er så heldig af og til at spise hos Kirsten, og som I nok kan tænke jer, er det en udsøgt fornøjelse.

 

Hvad siger I til en kødfri dag?

18 kommentarer:

 1. Jeg siger ja tak, og heldigvis har jeg en mand, som ikke er en "kødgris" :)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide Claus, det ser lækker ud

   Mvh Jesper S

   Slet
 3. Kære Claus.
  Vi siger "ja tak". De selleribøffer ser lækre ud og flere af de andre retter kunne godt friste.
  Kærlig hilsen John og Eliane.

  SvarSlet
 4. Ja, jeg kan rigtig godt lide selleribøf, men mand og børn er absolut ikke med på den menu.
  Kh. Ida

  SvarSlet
 5. mine kødfrie dage er oftest suppe hvor protein så er skyr eller flødeost tilsat suppen :-)

  SvarSlet
 6. Vi har også kødpris dage , dog ikke en fast ugedag
  Mette

  SvarSlet
 7. Kødfrie selvfølgelig, ikke kødpris
  Mette

  SvarSlet
 8. Kirsten Skaarup er fantastisk og hun er selv et godt eksempel på,at det nytter at spise vegetarisk.
  For skal vi rede verden,så der bliver mad nok til den befolkningstilvækst der er i gang,så skal vi spise mindre kød eller helst intet kød.Selleribøffen ser dejlig ud.Vil prøve den i aften.
  Claus Dalby du er jo også et godt eksempel med dit vægttab og det ser ud til at du kan holde det.
  Du er fantastisk,at du her på blokken viser os så meget forskelligt som rør`` alle vore sanser.
  Venlig hilsen og god 3.adventssøndag Birgit Nouri.

  SvarSlet
 9. Vi har kun kødfrie dage - vi er vegetarer og det er en glæde for os hver eneste dag :o)
  kh Rita

  SvarSlet
 10. Uha, ja man burde jo nok gøre det til en vane at springe kødet over en gang eller to i ugen.... Jeg laver en rustik gryderet kun af kartofler, tomater, lidt bladselleri, hvidløg og pasta til - det smager himmelsk og er meget mættende. Så kan jeg gå med til det!

  SvarSlet
 11. Ja, tak det lyder lækkert;0)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 12. Jeg prøver at efterkomme en kødfri dag en gang om ugen. Hvad jeg trænger til er lidt inspiration!
  Det ser rigtig lækkert ud! mums
  K.Gro

  SvarSlet
 13. Jeg følger Kirsten Skaarups blog og har flere af hendes bøger, og her i huset vækker hendes retter altid begejstring - selv min 12 - årige dreng holder af vegetarmad, så det er dejligt!

  SvarSlet
 14. Vi har op til flere i løbet af ugen. Og selleri er en af mine yndlingsrødder.

  SvarSlet
 15. Kære Claus.
  Kirsten er et fantastisk menneske.
  Da jeg på et tidspunkt kørte træt i at smøre madpakker med 'alt det sædvanlige' kom 'DEN LILLE GRØNNE FOR MADPAKKE SPISERE' på dit forlag, som en gave sendt fra himlen. Opskrifterne bruges flitigt, ikke blot til madpakker. Og Kirsten bliver ved med at komme med nye spændende varianter, samtidig med at hun tager hensyn til både mennesker, dyr og vores klode i det hele taget. Er ikke fanatisk men synes hendes opskrifter er inspirerende og afvekslende.
  Kh. Iris.

  SvarSlet
 16. Efter en kræftsygdom har vi lagt vores madvaner helt om og har kødfrie dage 2-3 gange om ugen, de resterende dage spiser vi fisk eller kylling. Min mand og børn er stadig glade for rødt kød og det får de en gang imellem. Kirstens blog er en fantastisk inspiration, der er altid flotte billeder og maden smager rigtigt godt

  SvarSlet
 17. Jeg studerer af og til bloggen kødfri fredag - og i det nye år, hvor vi bliver alene igen efter 1½ år med barn, svigerbarn og 4 katte har jeg bestemt at "gøre" mere i vegetarmad. Kirsten har lavet mange gode bøger, men man kan nærmest kun få de fleste af dem via bogantikvariater - og jeg har været så heldig at finde et par stykker af dem her på det sidste.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet