Tak for alle jeres pip, korte som lange …

 

De har glæder mig meget. Det er herligt, at der er så mange nye navne, der pludselig dukker frem. Håber, at I vil skrive et par ord af og til, for I må ikke være i tvivl om, at jeg læser det hele. Også selvom I blot skriver et par ord eller to!

 

20090519_074829

 

En stor, stor tak skal lyde til jer, der hele tiden er inde og kommentere, men I skal jo heller ikke bære hele læsset. Rigtig mange af jer har kommenteret her også, og det skal I virkelig have tak for.

 

De næste dage begynder jeg at bygge min blogliste op igen, og den kommer alene til at bestå af de bloggere, der af og til er aktive her på bloggen med en kommentar,

 

Flere nævner mine manglende svar på kommentarer, og her må jeg indrømme, at det også er min dårlige samvittighed. Men ofte er jeg væk flere dage af gangen, og derfor forbereder jeg ofte indlæggene i forvejen og fremdaterer dem. Skal jeg f.eks. være væk en mandag og tirsdag, skriver jeg indlæggene søndag aften og sørger for, at de bliver publiceret på forudbestemte tidspunkter mandag og tirsdag.

 

Når jeg kører rundt, ser jeg jeres kommentarer på min mobiltelefon, og jeg er altså ikke nogen ørn til at bruge den til at skrive på. Derfor smutter nogle af svarene.

 

Men altså: Det glæder mig usigeligt med en lille kommentar – et pip – af og til. Og jeg er usigeligt glad for alle de positive kommentarer omkring min person som inspirator. Det er netop det, jeg gerne vil være.

 

Kh Claus

63 kommentarer:

 1. Det er nemlig kommentarerne der gør en blog levende og specielt det at os der læser med føler at det ikke kun er envejs kommunikation gør at jeg "smider" en kommentar hvor jeg føler at jeg rent faktisk bliver hørt. Jeg printere selv at svare alle kommentarer, før nye indlæg. Men jegkan sagtens se dit dilemma med rejsedage og manglende tid - sådan har jeg det selv, da arbejdet selvsagt er en større printet end bloggen.

  Jeg håber du fortsætter bloggen som nu, da jeg ikke bruger nær så meget tid på FB, som jeg bruger på at læse skønne og smukke blogs - blogs som din.
  God vind :-)

  SvarSlet
 2. Hei Claus! Jeg har nettopp kjøpt din nyeste bok, Den hvide have, og er veldig godt fornøyd med den :)

  SvarSlet
 3. Du skal endelige blive ved. Din blog er til stor inspiration - især billederne.

  Du har tidligere haft nogle smukke vinter/julebilleder, man kunne snuppe til skærmbilleder. Håber du kommer med nogle igen.

  SvarSlet
 4. Hej Claus, hold endelig ikke op med at prioritere bloggen, den har en helt anden kvalitet end FB på nuværende tidspunkt kan præstere. Men du er jo en "tung mand at danse med" der er kommet rigtig mange haveblogs i Danmark hvilket til dels er din fortjeneste, og når man som jeg følger en ca. 100 stk. er det blevet sådan at jeg kommenterer på ca. 2-3 hver dag da jeg synes det jeg skriver skal være interessant for modtageren. Har selv mærket en nedgang i antallet af kommentarer, men stigende besøg. Så succes ? ja men tror desværre også jeg og selv du må indstille os på færre personlige kommmentarer.
  Det er et paradoks, men selv det bedste bliver mainstream, og også din skønne blog. Jeg kigge altid ind hos dig når jeg tænder computeren, pga. kvaliteten i din blog, flere andre følger jeg men kun når det ser interessant ud.
  Henrik, fra min franske have der vist er en nicheblog.

  SvarSlet
 5. Hej Claus. Jeg er begejstret for dine fine opstillinger, der er altid fif at hente og aha-oplevelser, som sagtens kan bruges i et almindeligt hjem. Bliv endelig ved. Normalt kommenterer jeg ikke - føler måske, at andre er smartere til det. Og sådan er vi nok en del, der har det. Men vi glædes alligevel ved dine billeder og kommentarer. Venlige decemberhilsner fra Bente

  SvarSlet
 6. Hej Claus.
  Jag tittar in till dig varje dag.
  Du har en av de bästa bloggar som finns.
  Jag mår så bra när jag tittar på dina fina bilder du visar här.
  Får många tips hur man kan göra i hemmet och i trädgården.
  Jag har köpt en av dina böcker (Hemmelige haver) nyligen och ska köpa En hvid have nu till jul.
  Har även bokat in en resa till närmaste Bilka varuhus (Själland) till våren (en speciell daglilja lockar dit mig) .
  Allt detta tack vare dig.
  Snälla fortsätt med denna bloggen.
  (jag har ingen FB för jag tycker att det är en tidstjuv av stora mått).
  Många hälsningar från
  Britt i Sverige.

  SvarSlet
 7. Kære Claus!
  Når jeg ikke så ofte kommenterer på din dejlige blog, er det tit af en slags generthed. Tror måske ikke, at det jeg har at bidrage med, kan være særlig interessant for andre, men du skal da vide, at jeg besøger siden hver dag, og glæder mig meget over både flotte billeder og gode tips. Jeg vil prøve at blive bedre til at give udtryk for min begejstring i fremtiden.
  Med venlig hilsen
  Ida fra Koldingegnen

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Jeg er en af dem der i flere år har fulgt dit fantastiske farverige haveliv på bloggen, med en meget stor glæde. Jeg kan endda gå så lang, som at skrive at mine daglige besøg, var med til at få mig igennem en meget hård vinter sidste år. Den livsbegejstring du formidler med er ganske fantastisk.
  Jeg håber at du vil blive ved på bloggen.
  kærlig hilsen
  Hanna Roed

  SvarSlet
 9. Jeg tror at Instagram har meget af skylden for at folk ikke kommenterer så meget på bloggene.
  Det er så synd for billederne kan slet ikke sammenlignes med de flotte man kan se på en blog.
  Jeg læser jo din blog og facebook profil hver dag..:-)
  Har ikke været særlig aktiv med selv at lægge nye indlæg på min egen blog, det sidste var om den hvide have, men har ikke været så rask her i November.

  Skal nok blive flinkere til at kommentere her det lover jeg.;-)

  Knus fra Lisbeth ( som slet ikke kan finde julehumøret frem)

  SvarSlet
 10. Yes!!! Du må tænke på, at der findes ikke nogen blog som din, alene det er en grund til at blive!

  Et fif til at få flere kommentarer/modspil vil være at blogge med spørgsmål/opfordringer til læserne.

  Men det ved du vist forresten godt . . .

  God vind fremover! KH! Elin

  SvarSlet
 11. Det är fullt förståeligt att du inte kan hinna kommentera!
  Lite orolig för bara att du jobbar för mycket så aktiv som du varit med julpynt,tv, böcker och allt annat i år! får hoppas du har duktiga medarbetare.
  En december hälsning från en som inte heller hinner kommentera och knappt göra inlägg.
  Mariana

  SvarSlet
 12. Vi er mange travle mennesker her ute og noen av oss, sånn som meg, er av den typen som synes jeg må ha noe fornuftig å komme med før jeg skriver en kommentar. Har fulgt deg nesten siden starten og har lært mye og av og til blitt helt hektet, men har lært meg å holde "må ha" trangen i sjakk. Har fått mange ideer som vi har satt ut i live i vår egen hage. Takk for ideer og inspirasjon!

  SvarSlet
 13. Så bra at du velger å fortsette, det er vi nok veldig mange som er kjempeglade for!! :-)
  Forventer absolutt ikke svar på mine kommentarer, det holder å vite at du leser dem.

  God adventstid!! :-)

  SvarSlet
 14. Dejligt Claus.... lyder sørme som om at du har droppet "nedlægnings-planerne" :-)
  Måske jeg her er rygklapper.. men du KAN altså noget særligt. Du når ud til folk, og du giver SÅ meget inspiration. Vores egen have ville også se HELT anderledes ud - hvis det ikke var for dig og dine små "frø" som du sætter.
  Min frokostpause bruger jeg flittigt på mobilen... her kommer jeg hver dag forbi din blog. Men jeg er ikke gode venner med dén når det kommer til at lægge kommentarer - her håber jeg på mere aftentid med pc´en.
  Rigtig glædelig 1. søndag i advent.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 15. Kære Claus
  Jeg glæder mig SÅ meget til kl. 18.30, hvor jeg skal se dit program. Du er så dygtig og jeg bliver altid så inspireret af at se det du laver. Du spreder glæde og skønhed omkring dig!!!
  Kram
  Jeanette

  SvarSlet
 16. Jeg læser altid med hos dig:-)
  Skøn blog og en masse fantastiske billeder! Arbejder selv med blomster og elsker det :-)

  SvarSlet
 17. Her i Vanløse åndes der også lettet op.

  Jeg har i øvrigt lige set Jul med Dalby på DR - efter en lang dags fedtearbejde med adventskransen.
  Fedt program i har fået skruet sammen og skønne ting du viser.
  Især var er jeg vild med mos-kransen du lavede til udendørsbrug, for ikke at tale om den lækre sukkulent-sag du lavede med de violette lys!
  Og og og...

  Da jeg havde set programmet gik jeg op til min egen adventkrans kiggede den dybt i mosset og startede forfra…

  SvarSlet
 18. what!! Skulle lige have mit daglige Claus-fix, og fik så et chok af karat - nedlægge din blog -uha - kan ikke forestille mig noget værre. Jeg starter så godt som hver morgen med lige at smutte forbi for at se, hvad du nu har fundet på af gode ideer og for at nyde alle de dejlige billeder. Jeg indrømmer gerne, at jeg absolut ikke er flittig til at lægge en kommentar, men det er - ved nærmere eftertanke - fordi jeg ikke synes, jeg kan bidrage med noget særligt. Jeg læser alle andres kommentarer, og tilslutter mig det meste af, hvad de skriver, og så tænker jeg jo altid, at der jo ikke er meget ved at læse mine gentagelser, men jeg giver lige mig selv et gok i nøden og pålægger mig at blive mere flittig til at kommentere. Jeg håber ihvertfald ikke, det kun bliver til Facebook - der er jeg nemlig ikke. Og jeg ved ærlig talt ikke, hvad jeg skulle gøre uden din blog - det er din skyld, at min have efterhånden ser rimelig præsentabel ud - alle de blomsterløg osv. havde jeg aldrig fået lagt, hvis ikke du havde teaset mig med alle de dejlige billeder og videoer. Også juleriet lige for tiden bliver slugt råt, så kære Claus - bliv ved - bliv ved - bliv ved. Har lige set genudsendelse på DR, og den var ligeså god som første gang, jeg så udsendelsen. Det er altid en stor opmuntring at komme forbi din blog - det gør dagen mindre grå, så keep up the good work.
  Ha' en god aften.
  Anita

  SvarSlet
 19. Hej Claus.
  Jeg blev godt nok helt rystet over, at du havde overvejet at lukke bloggen. Selvom jeg ikke kommenterer så meget, så er jeg inde flere gange om dagen hver eneste dag for at følge med hos dig. Det er blevet en del af min hverdag og jeg kan slet ikke forestille mig en dag uden din blog. Jeg har ikke været flink til at kommentere, men det vil jeg rode bod på nu, for det var ikke rart her i eftermiddag at gå med tanken om, at du havde følt dig ensom og måske overvejede at stoppe bloggeriet! Du er også min store inspirator og blandt mine venner, kalder jeg dig for min guru!

  SvarSlet
 20. Kære Claus, det ville da være en katastrofe, hvis jeg skulle undvære dine daglige input! Jeg er godt nok på FB men det er ikke lige mig. Nej alle de dejlige haveblogs det er sagen. Du gør et stort arbejde og behøver ikke have dårlig samvittighed.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
 21. Kæreste Claus!

  Sikken et chok at komme herind, efter at have været fordybet i julesysler og familie kaffe siden min kommentar i går.

  BLIV ENDELIG VED!

  Bloggen har noget helt andet end FB, så de to ting kan ikke udelukke hinanden. Jeg bliver aldrig til FB, og det er ikke for at være nedladende eller noget, men det medie passer ikke til mit temperament.
  Din blog derimod, den er simpelthen så givende - året rundt :-) Jeg kan sagtens forstå at du i perioder ikke poster så meget herinde, og det er helt forståeligt. Men du må endelig ikke stoppe. Tror jeg ville blive helt tom indeni, hvis ikke jeg kunne se dine fine indlæg her. Som en anden var inde på i en kommentar, så er det fine bl.a. at man kan gå tilbage, og tjekke sidste års fif eller søge på ligende emner. Det er en kæmpe service, som jeg nyder med stor fornøjelse og altid forsørger at kvittere for. Kun for din skyld.

  Nogle indikerer at de mangler mere respons fra dig, men når den kommer, så er den med tilbagevirkende kraft. Deri ligger en vis tilfredsstillelse - på samme vis er mange af kommentatorerne i dag inde på, at deres taknemmelighed over dine indlæg er generelle - og dermed ligeledes med tilbagevirkende kraft.

  Håber du nu er rustet til at fortsætte fremover, tænk engang: over 100 kommentarer på forrige indlæg! Det er da godt brændstof til de næste indlæg :-)

  De kærligste hilsener,
  Lisbeth K

  P.s.: Mit oprindelige ærinde med at kigge forbi bloggen her til aften: Glædelig advent til alle jeg kender her på bloggen - og til alle der kender mig :-)

  SvarSlet
 22. Kære Claus. Det er der kan skrives i denne sag, er vist skrevet - så jeg vil bare skrive, at din blog er grunden til at jeg har købt dine bøger - det havde jeg ellers ikke gjort, pengene var blevet brugt i haven i stedet -og jeg havde klaret mig med min mors gamle Lademands haveleksikon (som er ganske ok) og Mette Østergaards Økologisk grøntsager. Også er der vist bare at sige tak for inspiration. Susan Sigvardsen

  SvarSlet
 23. Kære Claus

  Jeg kan se, at du heldigvis har gang i fredsduerne, og mit pip her til aften vil gå på, at selvom der skulle være nogen, som har lagt en kommentar, som man er enig i, betyder det ikke, at man ikke kan give sit besyv med. I form af blot få ord, hvis tiden ikke er til en lang kommentar.

  Kommentarer - såvel korte som lange - er for mange bloggere benzinen, der får bloggen til at køre videre.

  SvarSlet
 24. Kære Claus
  Jeg har fulgt din blog næsten hver dag lige fra starten og den er fantastisk og til stor inspiration for os havefolk, jeg har ikke været ret flittig til at kommentere det skyldes nok at jeg ikke er så god til at udtrykke mig skriftlig, men vil virkelig komme til at savne mit daglige besøg hos din blog hvis du stopper
  Har også mange af dine bøger og ønsker mig flere til jul de er også fantastiske og meget flotte
  Ønsker dig og dine god første søndag i advent
  Kærlig hilsen Kirsten N

  SvarSlet
 25. Hej
  Jeg er også en af dem, som har fulgt din fantastiske blog helt fra dag 1 - og jeg vil ikke for alt i verden undvære den! Så jeg håber du bliver ved. Facebook er - og bliver ikke lige mig.

  SvarSlet
 26. Hej Claus!
  Havebloggvärlden skulle bli väldigt tom och tråkig utan dig, jag och många med mig uppskattar din blogg mycket! Men jag förstår att du tycker det är trist utan gensvar, hoppas det blir bättre och att du fortsätter med bloggen!
  Jag tittar på dina inspirerande julprogram, vilken tur att vi kan se dansk TV i Skåne!
  Hälsningar
  Katarina i Lund

  SvarSlet

 27. Kære Claus.

  Dejligt at hilse på dig i Bilka i dag og høre at din blog fortsætter.

  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 28. Kære Claus
  Som jeg forstår det, fortsætter din skønne blog, og det er jeg MEGET, MEGET taknemmelig for!
  Tror næsten, jeg var helt i chok, da jeg kommenterede på dit indlæg, for jeg havde svært ved at udtrykke, hvad jeg egentlig følte ved den besked.
  Jeg tror, vi er mange, der dagligt følger dig, der nu kan sove roligt i nat.
  Jeg lover at kommentere mere regelmæssigt - det er ikke manglende vilje, men nogle dage har jeg så meget arbejde, at det kun bliver til læsningen - den skaber til gengæld stor GLÆDE ovenpå hårde dage :-)
  Tak for skønne og inspirerende juleindlæg - jeg nyder det hele og bliver så begejstret for dine kreative ideer, at jeg ville ønske, jeg kunne lave det hele :-)
  Kh celsiana

  SvarSlet
 29. Kære Claus.

  Mit problem er ikke, at jeg ikke får skrevet på bloggen. Mit problem er nærmere, at jeg ikke kan lade være.

  Jeg har brug for, at give udtryk for min begejstring og glæde, når jeg ser noget der fryder øjet, henrykker sjælen og varmer hjertet. Du bringer så meget skønhed ind i mit liv (som ikke altid er "a walk in the park") og det har jeg behov for at takke for.

  Hvis jeg så regnes for at være en spytslikker, så er jeg da i det mindste en glad spytslikker. DU gør mig glad, Claus. Så simpelt er det. Jeg er lykkelig for, at du vælger at fortsætte med bloggen, som fylder så meget i mit liv.

  Kære alle, som ikke føler, de har noget at bidrage med.

  Jeg læser alle kommentarer på både Claus` og andres blogs. Kommentarene betyder også noget for mig som bloglæser. Skidtpyt med et par stavefejl eller lidt startvanskeligheder. Selv et par ord om en elsket blomst, der er sprunget ud i haven, vil glæde os andre at læse om. Os der færdes herinde, brænder jo i bund og grund for det samme. Vi kan hjælpe hinanden, skabe lidt af den dialog, som Claus jo selvsagt, ikke har tid til. Det vil gøre bloggen mere levende, og spare Claus for dårlig samvittighed. Det er det sidste, det generøse menneske, har brug for.

  De kærligste hilsner og tanker til alle, som jeg holder af her i dette forum...........og det er mange, sku` jeg hilse og sige

  SvarSlet
 30. Kære Claus

  Jeg læser med næsten hver dag, og jeg ved jo godt du gerne vil have et lille "pip" --- det får du nu

  hilsen jmn

  SvarSlet
 31. PS:

  Rigtig god 1. søndag i advent til alle. At Claus` blog fortsætter er en fantastisk adventsgave at få.

  Decemberhilsner

  SvarSlet
 32. Hej Claus

  Du må endelig holde fast ved dine blog indslag uden dem og dine ider ville mit haveliv ikke være det , det er idag . Er hver dag inde på bloggen

  mange julehilsner fra Jensole

  SvarSlet
 33. Hej Claus,
  Lige en lidt sen søndagshilsen.
  Dejligt at du stadig blogger med os.
  Jeg skal se din udsendelse fra i dag lige om lidt. Tiden har løbet fra mig med pynt, bagning, adventshygge og fået lavet lidt nye fotos.
  God uge til dig - ser forbi når det er muligt.

  SvarSlet
 34. Hej Claus !
  Är in på din blogg nästan varje dag, läser, glädjs och inspireras av allt vackert du visar !
  Blev så inspirerad av ditt inlägg om vackra rosor i en kakburk att jag var tvungen att prova att göra likadant !

  Tyvärr har jag valt att inte vara aktiv på facebook utan håller mig i bloggvärlden så jag är jätteglad att du bloggar och inspirerar oss. Hoppas såååå att du fortsätter med det !
  Hälsan har inte varit på topp det här året så därför har jag inte orkat kommenterat så mycket tidigare.
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvarSlet
 35. Kære Claus

  PUHA, der gav du mig godt nok noget af en forskrækkelse da jeg kikkede ind hos dig igår aftes. Derfor er det den bedste adventsgave du har givet mig idag at du vælger at forsætte på nuværende tidspunkt.

  Jeg vil have lov til at dele min begejstring med andre der kan se det skønne i alt det du laver her på bloggen, på Dr1 og alle dine skønne bøger og så må der være nogle der kalder mig rygklapper eller røvslikker, der er der så ikke noget at gøre ved.
  Jeg havde en opringning her iaften af en have veninde, som var noget rystet over at vi skulle betragtes som sådan. Men jeg har aldrig set mig selv som sådan en og det sagde jeg også til hende og jeg tror jeg fik hende beroliget, vi blev ihvertfald enige om at forsætte som vi altid har gjort.
  Med andre ord Claus, vil jeg have lov til at rose dig for det kæmpe arbejde du ligger hver eneste dag, for det gør at min dag bliver mere rig på solskin.

  Rigtig god aften, Claus

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 36. Besöker din blogg varje dag och njuter så av den.Inspirerar gör du också.Skall nu snart köpa din nya bok och planera min trädgård lite efter den. Tack för allt jobb du lägger ner på din blogg!
  Har själv en blogg som många besöker, men få kommenterar.Tråkigt men ett faktum.
  Önskar dig en fortsatt fin adventstid!
  Hälsningar Gudrun

  SvarSlet
 37. Kære alle - skal love for, at der er kommet gang i kommentarerne. det glæder mig meget. Håber ikke, at jeg har overset nogle spørgsmål.

  Kh Claus

  SvarSlet
 38. Kære Claus
  Nu fik jeg tid til blogning og ser hvilken en virak du lige fik sat gang i, men der kom da gang i kommentarerne:o)
  Tak fordi du forsætter her på bloggen. Dine indlæg betyder så meget for mig og mange mennesker -også mennesker som følger med i haveblogverdenen, men aldrig giver sig til kende nogen steder.
  Din blog er guld værd fordi du er foran og viser os dødelige hvad der er på vej af nyheder fra den store verden. Dit mål har været at udbrede haveglæden og vise hvordan man også kunne holde have og det er lykkedes til fulde.
  Jeg har endnu ikke nået at se juleudsendelserne (de er optaget til senere) men jeg siger dig at den grønne vådoasis gudhjælpemig er udsolgt overalt - jeg har dig mistænkt for at være skyld i dette for Danmark har fundet ud af at man ikke kun kan lave juledekorationer i ler!!
  Jeg vil dog medgive at det er kommentarerne der giver blogningen liv og jeg orkede ikke selv at blogge hvis der aldrig kom en kommentar. jeg forstår dog fuldt ud at du ikke når at kommentere, med alt det du har gang i.
  Det er så nemt og uforpligtende at synes om alverdens ting og sager på FB og jeg giver hellere en kommentar på bloggen - denne blev lidt længere end de plejer at være.
  Forsat god adventsaften.

  SvarSlet

 39. Kære Claus.

  I dag har jeg haft en dejlig dag. Jeg har simpelthen gået i en Claus Dalby rus hele dagen.

  Jeg har været i Herning - bl.a. Bilka, for at se efter "dine ting" der. Fik købt masser af eucalyptus, så i morgen skal jeg have lavet kalenderdekoration som den, du lavede på TV.

  Om dagen læser jeg i øjeblikket "Den hvide have" - og som natbordslæsning har jeg den lidt lettere "Jeg ved hvor der findes en have". Den kan jeg l-i-g-e manøvrere med i sengen, da den "kun" er på 300 sider.

  Nu har jeg fået læst mig gennem dagens mega-mange kommentarer, og Claus: Jeg er bare SÅ glad for, du ikke nedlægger bloggen.

  Man kan kalde mig, hvad man vil - men jeg er nok en af dine allerstørste fans - og det er jeg stolt af.

  Også hilsen fra mig, til alle jeg kender her. Men den allerstørste til dig, Claus.

  SvarSlet
 40. Hej Claus
  Det er godt nok længe siden jeg har lagt en kommentar. Det gælder næsten alle de blokke jeg ser flere gange om ugen. Det er den bedste december gave at du ikke lukker bloggen. Du er så stor inspirator til manges haver.

  Skal nok prøve at huske at lægge et pip, både på din og mange andres..

  Tak også for dit virke på DR og Frihuset.

  Mvh Maibritt H

  SvarSlet
 41. Hei igjen! Ja, kommentarene hører til blogginlegg og de leses også bare det ikke blir for mange. Tiden rekker ikke alltid til for meg heller. Julen nærmer seg raskt. I dag kom min bror med en stor hjemmesnekret bukk til meg. Nå må jeg i skogen å finne passende kvister til å dekke den med. Gleder meg stort til å få den klar med rød sløyfe.
  Ønsker deg en fin første uke av desember og takker for enda et vakkert blogginnlegg.

  SvarSlet
 42. Jeg gider ikke rigtig facebook, så bliv endelig ved her på bloggen <3
  Du er til stor inspiration... Eller hvad med instagram? Masser af billeder, ikke nødvendigvis ord. Kh T

  SvarSlet
 43. Kære Tante Grøn
  Du er bestemt ikke nogen spytslikker. Tværtimod! Du har jo netop noget på hjerte, og det sammen med din formidable udtryksevne og humor bidrager til at gøre Claus' blog til noget helt særligt.
  Glædelig Advent
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 44. Tak for dejlig inspiration. Er inde og besøge dig dagligt.
  Er ikke nogen ørn til al det it, men prøver ihærdigt. Har forsøgt at sende kommentar uden held. Så nu bliver det bare lige et stort tak til dig
  Have og jukeboksen Mette

  SvarSlet
 45. Jer er ny følger på din blog - bliv endelig ved
  Pip fra

  SvarSlet
 46. Jeg læser din fantastiske blog via mobil. Derfor kommenterer jeg aldrig...det er bare for besværligt. (Hvilket du også selv kender) ;-)

  SvarSlet
 47. @Tante Grøn:
  Rigtig god opfordring til dialog her på bloggen :-)

  Jeg kan jo starte den her ... Tror jeg var lidt i chok da jeg skrev min kommentar ovenover i går. Jeg ville nok ikke blive tom indeni, men der ville i hvert fald mangle noget virkelig hyggeligt og æstetisk stimulerende i mit daglige liv hvis ikke denne skønne blog fandtes.

  - Og dejligt med nye bekendte og venner :-)

  Kærligst, Lisbeth K

  SvarSlet
 48. Kære Claus

  Bliv endelig ved .... vi er vist alle mere eller mindre afhængige på den gode måde.

  Jeg vil rigtig gerne have overskud til at skrive/kommentere mere end jeg gør, men desværre rækker mine psykiske ressourcer ikke til det så tit, men læser og suger til mig gør jeg hver eneste dag.
  Det skyldes jeg snart i flere år har været ramt først af psykisk stress og panikangst og nu desværre kronisk udbrændthed (neurasteni) hvor den bedste medicin for mig er ro og i særdeleshed kun at gøre ting der gør mig glad..... ELSKER HAVEN OG DIN FANTASKTISK BLOG OG ALLE DINE BØGER OG UDSENDELSER.
  Claus du må endelig blive ved.... jeg vil nødig have taget min "medicin" fra mig. Alt dette er virkelig seriøst ment og tænkt.

  Bedste dec.hilsner
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 49. Tak fordi du fortsætter din fantastisk smukke og inspirerende blog som jeg har fulgt gennem 3 år. Gennem bloggen her opdagede jeg den store vidunderlige haveblogverden som jeg selv sprang ud i for godt et år siden. Jeg har desværre ikke været særlig aktiv det seneste halve års tid, hverken på egen blog eller med kommentarer på andres, fordi jeg omkring 1. Maj i år fik et slemt tilbagefald af hofteled-gigt, som særlig smerter i siddende stilling :-(
  Jeg kan dog slet ikke lade være med jævnlig lige at kigge forbi nogle blogs, og her er din stadig en af de første jeg lige skal ind for at nyde! Det er en sand guldgruppe af skønhed, viden og inspiration du præsenterer på din blog, som glæder og varmer et have-menneske som jeg!
  Tak fordi du så generøst deler alt det med os herinde! :-)
  Kh Alice

  SvarSlet
 50. Lige præcis hvad jeg forsøgte at sige da jeg skrev i går. Vi er efterhånden rigtigt mange der læser på telefoner og tablets og der er det bare bøvlet at få kommenteret. Derfor er det kun når man lige sidder ved computeren (og typisk skal arbejde med noget andet) at man rigtigt kan få skrevet kommentarer.

  Jeg prioterere meget at bruge min relativt sparsomme tid til kommentarer på at kommenter hos nye/mindre bloggere som kun får få kommentarer. Hos dig har jeg derimod længe tænkt at du har en fast og meget dejligt kommentator flok og så læser jeg bare med uden at kommenterer.

  SvarSlet
 51. Kære Claus
  Jeg læser alt på din blog - og får masser af inspiration. Jeg har brugt det flittigt (også de ældre indlæg) til anlæg af en ny have i år;) Jeg har også ønsket mig en af dine bøger i julegave:) Jeg har med spænding fulgt med i tilblivelsen.
  Jeg er ikke så flittig til at skive, vi er jo nogle der ikke har ordet i sin magt, som du (og andre) har. Til gengæld nyder jeg alle de billeder du sender og og dine ture sydpå.
  Jeg har faktisk planlagt en tur til Holland "i dit fodspor" og jeg har da også besøgt den afsindigt lækre planteskole syd for Hamborg.
  Jeg ser helst du fortsætter på bloggen - da kan da bare koge det ned til 1 gang dagligt:)
  Hvis du kun er på face-book vil det "forsvinde" for mig. Der kommer rigtigt mange indlæg hver eneste dag - også fra de andre ting man/jeg følger med i. Du vil drukne i familie, venner, strikkeopskrifter, madopskrifter og de mange andre havesider. Jeg har lidt opgivet og er kun inde engang i mellem.
  Det jeg ville sige var: jeg håber du bliver ved her på bloggen!

  Kh Grethe

  SvarSlet
 52. Claus jag blev glad idag när såg svaren på din önskan att höra ett pip!Hoppas att det kännas bra! tack för att du ger oss så mycket vackert att titta på!
  Hilsen
  Lisbet i Malmö

  SvarSlet
 53. Kære Claus.
  Noget jeg har funderet over.
  Link til clausdalby.dk


  Hvis du kopierer et af nedenstående billeder til dit sidepanel på din blog eller på twitter eller facebook, nævner jeg dig i min blogroll. Mail mig et link på clausdalbyblog(a)klematis.dk

  Det vil sige, at alle på din gamle blogroll har dit billede liggende med link til din blog. En mega god og genial ide, med en enorm reklameværdi. Og så tænker jeg i mit naive vestjyske sind, noget for noget :-)
  Eller er jeg helt galt på den, håber ikke at du tager mine tanker ilde op.
  Du har jo haft den absolut bedste og længste blogroll, hvor det er nemt at finde endnu mere inspiration, end den du beriger os med på din egen blog med.
  Kærlig hilsen Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 54. Kære Claus.

  Tak fordi du er til. Nyder din blog flere gange om dagen. Er vild med al den skønhed du viser. Du er til stor inspiration for mig.

  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 55. Hej claus, jeg sendte dig ellers et lille "pip" igår, men jeg kan ikke se indlæget på din blog, håber ikke det er slettet.
  Hilsen Hanne

  SvarSlet
 56. Kære Hanne - du kan være helt sikker på, at jeg ikke har slettet noget. Jeg er meget glad for dine talrige kommentarer gennem tiden. Kh Claus

  SvarSlet
 57. Kære Claus.
  Du og 'Mit Haveliv' kan virkelig få glæden og smilet tryllet frem. Begejstring og beundring.
  At skulle undvære det/de daglige besøg , og al den vidunderlige inspiration, dine virkelig interessante og spændende rejser og smukke fotos, jamen det ville jo være til at tude over. Og hvordan ville det hele dog gå ... nejjjj søde Claus, uden dig ville det slet ikke gå, overhovedet. Du og din BLOG K A N IKKE undværes. Sådan.I
  En anden ting, hvis du lukkede ned ville du ha' alle os hængende op ad dine havelåger døgnet rundt, året rundt, blot for at få et lillebitte 'sneakpeak' af amlle herlighederne, og lur mig om DET ikke ville blive trættende i længden ...
  Luv' y' lots. Iris.

  SvarSlet
 58. Kære Claus.
  Så er det vist min tur - til at lægge en kommentar - har snyltet i lidt for mange år!

  Jeg er nemlig en af dem der aldrig lægger kommentarer nogen steder, men blot nyder og suger til mig i fantastiske haveblogs. Føler oftest at jeg intet begavet har at tilføje og er ikke så vild med at "gå live". Jeg har fuldt din blog fra dag 1 og har virkelig fundet MEGET MEGET stor inspiration.

  Min have, mine terrasser, mine krukker - ja mit udeliv havde ikke set sådan ud eller været så skønt uden alle dine fantastiske billeder, tips, råd og information. Jeg har alle dine bøger bortset fra 2 og nyder dem alle. Er i gang med "den hvide have" som er ligeså inspirerede som resten. Har indrettet flere bede efter principperne fra "den levende have". Drømmer stadig om nyt lækkert drivhus efter inspiration fra dine 3 mastodonter om emnet. Med andre ord - tak for al den inspiration, kreativitet, viden og talent. Jeg læser SAMTLIGE af dine indlæg på bloggen. Jeg vælger dig og din blog aktivt til. På facebook er der så meget andet støj - så der har jeg ikke min gang. Hver medie har sine fordele og unikke læsere.

  Måske du også kan se på din blog på en anden måde; hvor det er besøgstallene der tæller, det er det der er din succesfaktor. Og hvor din blog gør det muligt for dig også at udvikle "brandet" Claus Dalby, nå bredere ud, inspirere flere, sælge flere bøger eller dine skønne ting i bilka (har kørt utallige gange i bilka efter en af dine opdateringer) osv osv. Alt dette ved du allerede, men det er blot for at sige at alle os tavse "vindueskiggere" har en stor betydning, selvom vi ikke kommenterer. Jeg vil prøve at være lidt mere aktiv fremover.

  Fortsæt med det du gør, for det gør du ret så godt!
  Mange havehilsener fra Maj Britt (en vindueskigger gennem mange år)

  SvarSlet
 59. Hej Claus.
  Som jeg skrev på FB, vil det være forståeligt hvis du ikke finder tid til at blogge. Dog vil din blog blive rigtig meget savnet.... Jeg finder stor ro i, at kigge og læse din blog. Få små fine ideer til min noget håbløse kolonihave og enddog lille bitte altan.
  Jeg har ikke rigtig kunnet finde ud af at kommenterer, men nu blev det lige nødvendigt at jeg satte mig ind i hvordan :)
  Rigtig god og glædelig jul til dig claus og din familie. Og til alle der læser med :)
  Hilsen Lotte.

  SvarSlet
 60. Hej Claus
  Jeg læser jævnligt din blog og følger dine programmer, har nok alle dine bøger også + følger ivrigt med i dine juleudsendelser. Nogle gange har jeg selv ramt plet (føler jeg), fordi jeg kan se i dine udsendelser, at du også gør nogle af de samme ting, som jeg har gjort og gør.. Så bliver jeg helt stolt af mig selv... Jeg skriver ikke så tit til dig, fordi jeg slet ikke føler, at jeg kan bidrage med ret mange smarte kommentarer....meeeen du skal vide, at jeg følger med inkl. min kære mor i Frederikshavn.... Vi er vilde med dig og dine ideer kære Claus
  Tusinde julehilsner fra Julie (en lille wannabe havenisse)

  SvarSlet
 61. Kære Claus. Jeg er gift med have nissen Julie, som har skrevet ovenstående kommentar til dig. Jeg må sige, at du er hendes største have idol :-) og jeg er selv blevet fanget af dine rigtig gode udsendelser. Du har virkelig en helt igennem varm og meget beroligende måde at vejlede os have folk på. Bliv endelig ved med det. Du ville blive savnet, hvis du ikke længere havde din blok. Rigtig god december. Mange hilsner Lars

  SvarSlet