Tak for i år

Med billederne her vil jeg gerne sige tak for i år og håbe på en stjerneklar aften.

 

claus20131231_131113

 

Jeg er vild med stjernestager og kan fortælle, at de høje stager med bedelysene er fra Cozy Room, de små med juletræslys fra Broste, de foldede fra Stjernestunder og bakken fra Oi Soi Oi.

 

claus20131231_131131 claus20131231_131124

 

Desværre husker jeg ikke, hvem der har lavet de keramiske stjerner, men jeg skal nok finde ud af det, til min bog kommer.

 

claus20131231_131031

 

claus20131231_131052

 

De kærligste hilsner til jer alle derude - Claus

46 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Du ønskes et rigtig godt nytår med tak for megen inspiration i det gamle! Det har været en stor fornøjelse at følge dig både her på bloggen og i TV - tak for smukke og lærerige indlæg!
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 2. Tak og i lige måde, Claus.
  Rigtig godt nytår til dig og dine.
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Kære Claus,
  Jeg ønsker også et rigtig godt nytår til dig og Jaume.
  kh
  Lene

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Du og dine ønskes et rigtigt glædeligt nytår. Der venter os alle store haveoplevelser næste år og jeg vil glæde mig over alt hvad du viser her på bloggen.

  knus Ulla

  SvarSlet
 5. Selv tak Claus :-)

  ... Og rigtig glædeligt nytår til alle her på bloggen.

  Kærlige hilsener, Lisbeth K

  SvarSlet
 6. Godt nytår til dig. Herfra ballerup

  SvarSlet
 7. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!/Merja

  SvarSlet
 8. Visst är det härligt med stjärnor av alla de slag inklusive de på himlen en klar natt.
  Önskar dig Ett Gott Nytt År! Och tack för all fin inspiration.väl mött 2014 igen
  Nyårskram från Meta

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  Det har været en fornøjelse at følge dig i årets løb - meget inspirerende. Jeg håber, du holder fanen højt og fortsætter næste år - glæder mig til at se din varslede video fra drivhuset.
  Rigtig godt nytår til dig - og alle der læser med her.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 10. Jeg vil også gerne ønske dig et rigtig godt nytår Claus. Og tusind tak for alle de gode oplevelser jeg har haft her på din blogg, på tv og fra dine bøger.
  Jeg vil også ønske alle der kommer her på bloggen et rigtigt godt 2014.
  Kærlig hilsen fra Inga H.

  SvarSlet
 11. Vill önska dej/er ett riktigt Gott Nytt 2014
  Mariana/Börje

  SvarSlet
 12. Dette er første gang jeg prøver at sende en kommentar. Håber det lykkes:-)
  Vil blot sige tak for alle de timer jeg er blevet underholdt i "dit selskab" både her og på TV. Jeg er inde og kigge flere gange om dagen og nyder det hver gang.
  Skønt at der findes mennesker som dig og andre bloggere som vil bruge tid på at dele Jeres haveliv med os andre. Bliv endelig ved med det, det er til stor glæde og inspiration.
  God Nytår!
  Mange hilsner fra Mors

  SvarSlet
 13. Jag skulle vilja passa på att tacka för en jättetrevlig blogg där man verkligen inspireras.
  Ett Gott Nytt År till dig! // Ingela

  SvarSlet
 14. Også godt nytår til dig Claus, og tak for mange fine indlæg i 2013. Jeg glæder mig også meget, til det igen bliver tid til at fortælle om de forskellige havesysler . Vi skal vel snart i gang med at så lidt forskelligt.
  Mange hilsner fra Ida fra Koldingegnen.

  SvarSlet
 15. Kære Claus
  Også Rigtig godt og lykkebringende nytår til dig og dine kære, med tak for stor inspiration både her på bloggen, på tv.og ikke mindst i dine bøger, det har været en stor fornøjelse at følge dig.
  Jeg var så heldig at få din nye bog "den hvide have" i julegave, og hvor er den altså flot. Jeg har været noget så forkølet her i julen, så jeg har ligget en del på sofaen og læst i bogen, og glæder mig meget til foråret som forhåbentlig er lige om hjørnet.
  Vil også lige ønske jer alle her på bloggen et rigtig godt nytår og godt have år
  Kærlig hilsen Kirsten N.

  SvarSlet
 16. Hej Claus.Også et rigtig godt nytår til dig og dine..Og tak for rigtig mange dejlige indlæg fra dig .........som jeg nyder hver og en.Knus Jette

  SvarSlet
 17. Kære Claus.

  Sender dig og dine de varmeste ønsker om et lykkeligt og velsignet 2014. Tusind tak for de mange stjernestunder, vi har fået lov at dele med dig i det forgangne år. Stjernestunderne har der været uendeligt mange af. Det dalbyske univers gør en stor forskel i mit liv. Jeg har nydt hver en bog, hver en tv-udsendelse, hvert et blogindlæg, hver en videosekvens, hvert et lærdomsord, Tusind tak fordi du bestandig drysser stjernestøv ud over os. Du ER og BLI`R en stjerne på min himmel og min værdsættelse og påskønnelse af al den skønhed, inspiration og lærdom, du beriger os med, når astronomiske højder.

  Jeg gamle havgasse har travlt med at brase, koge, røre, stege, svitse, dække bord og forsøge at skrue mig ned i den store sorte, som IGEN er krøbet inde i skabet. Men her på falderebet, skal der også lyde et ønske om et rigtigt lyst og bekymringsfrit Nytår til alle derude bag skærmene. Håber vi alle får et blomsterrigt nyt år.

  De kærligste champagnehilsner

  SvarSlet
 18. Kære Claus
  Jeg vil gerne ønske dig og din familie et rigtigt godt nytår. Mange tak for alt den dejlige inspiration du har givet mig her på bloggen og på tv. jeg glæder mig til at følge dig i det kommende år.
  Nytårs Hilsen fra
  Katharina
  Kr. Sonnerup

  SvarSlet
 19. Kære Claus
  Rigtigt godt nytår, og mange tak for det gamle,må 2014 blive et fantastisk år ,med godt helbred og lykkelige stunder,til alle

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 20. Hej

  Jeg vil ønske dig alt godt i det nye år og håber du får en dejlig aften. Og stort tak for dine daglige indlæg på bloggen. Jeg tjekker din blok flere gange dagligt :-). Og tak for din bøger. Og alle dine fantastisk flotte billeder begge steder. Jeg ser frem til et nyt år med en masse nyt fra din side. (Og håber du fortsætter med bloggen)

  Mvh Bente

  SvarSlet
 21. Hej Claus. Rigtig godt nytår til dig også. Hvor er det en pæn opstilling du har. Jeg så dig i TV i går og var helt overvældet over dit nytårsbord. Det så bare godt ud.

  SvarSlet
 22. Kære Claus. Godt og helsebringende nytår til dig og dine - og tak for alle dine inspirerende indlæg. Jeg kigger også med i 2014 :o)
  Rita

  SvarSlet
 23. Tack för all inspiration under året! Jag är dålig på att kommentera här, men läser och tittar på bilderna. Gott nytt år till dig!

  Kram,
  Jenny

  SvarSlet
 24. Kære Claus

  Du og Jaume ønskes et godt og lykkebringende nytår. Tak for de altid skønne og dejlige indlæg du laver her på bloggen, alt den viden du er så god til at dele med alle os her på bloggen, alle dine skønne bøger som jeg absolut ville være ked af undvære og dit nyeste skud som tv vært som har været meget berigende på mange måder. Jeg håber at dr eller en anden tv udbyder kan se dig i et af deres programmer, så vi kan få en lidt længere udseendelse næste gang.

  Tak for kikket igår til dit nytårs bord men også til den fondable kok som du havde fået i dit skønne køkken var fantastisk.

  Rigtig god aften til Risskov, Mors, Luftkaptajnen, Anette (Fru Pedersens have), Eliane og John og Ringkøbing og til alle i andre jeg har mødt her i 2013, håber vi ses igen i 2014.

  Stort nytårsknus og nyt årskram herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 25. Rigtig godt nytår til dig Claus og tak for mange gode indlæg i årets løb.
  Hilsen Lise

  SvarSlet
 26. Gott Nytt År Claus.
  Tack för i år.
  Ser fram emot att följa dig 2014.

  Hälsningar
  Britt

  SvarSlet
 27. Kære Claus

  Også et rigtig glædeligt Nytår til dig og tak fordi du deler din haveglæde med os her på bloggen.

  Kh
  Ellen

  SvarSlet
 28. Stort tack själv, Claus, och gott nytt år!
  Havehälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 29. Kære Claus

  Stort tak for al din inspiration i '13 og alle de bedste ønsker for dit 2014 - jeg glæder mig til at læse med (og huske at skrive en kommentar).

  Kh Anne Mette

  SvarSlet
 30. Tack för all inspiration på din blogg!
  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
  Hälsningar
  Margot

  SvarSlet
 31. Tak og i lige måde, Claus.
  Rigtig godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 32. Kære Claus.

  Også fra mig skal der lyde: RIGTIG GODT NYTÅR til dig og dine!. Tak for de mange timer i selskab med dig i året, der snart er gået. Både live, på TV og på bloggen her. Gid det må blive til lige så mange i 2014. Det kunne jeg ønske mig:-).

  Også en kæmpestor hilsen til I andre, jeg har mødt rundt omkring. Jeg ønsker jer alt godt i det nye år - og håber at møde jer alle igen.

  Megastort nytårsknus og -kram

  SvarSlet
 33. Takk for at du så raust deler! Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år!

  SvarSlet
 34. Tusen tack för all inspiration och allt vackert som du delar med dig av! Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År! Pia i Skåne

  SvarSlet
 35. Tak for et dejligt og inspirerende år med din skønne blog, billeder og videoer.
  Tak for den herlige juleserie som vi glæder os til kommer i bogform også..:-)
  Og ikke mindst tak for dine skønne bøger som kommer frem igen og igen.

  Jeg ønsker jer en dejligt aften og et nyt glædebringende nyt år.

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 36. Takk for et herlig år Claus! Du er med og gjør hageverdenen en bedre plass med all din rause inspirasjon via bloggen, bøker og tv. Og i person :)

  Ønsker deg et knakende godt nytt år, og håper vi sees igjen om ikke så lenge.
  Klem Anne :)

  SvarSlet
 37. Jag önskar dej och de dina ett Gott Nytt År!
  Ser med glädje fram mot härliga bilder från dej,våren väntar
  Hilsen
  Lisa i Skåne

  SvarSlet
 38. Godt Nytt År hilsen fra Norge :)

  SvarSlet
 39. Et rigtigt godt nytår til dig og dine,, tak for alle lækkerierne i det forgange år. jeg glæder mig til at se hvad du finder på i det kommene år.
  Og osse godt nytår til alle havefolkene rundt omkring, nu varer det ikke så længe før lyset og foråret er på vej. glææder mig.
  nytårshilsner Gunvor

  SvarSlet
 40. Kære Claus. Vi sender dig og dine de bedste nytår ønsker her fra Vittsjö og på gensyn i 2014

  Knus
  Madammen og fam :)

  SvarSlet
 41. Kjære Claus!
  Tusen takk for et fantastisk år med deg og bloggen din!
  For meg har du virkelig gjort en forskjell etter at jeg oppdaget deg.
  Godt nytt år! Jeg håper på mange flere vakre og estetiske opplevelser sammen med deg!

  Klem fra Vibecke i Bergen

  SvarSlet
 42. Godt nytår Claus
  Mange gode tanker herfra.

  kh
  Eva

  SvarSlet
 43. Godt nytår til dig og dine, glæder mig til det nye haveår. Og hvad du viser frem i 2014. VH Carina

  SvarSlet
 44. Glæder mig rigtig meget til at følge det nye i 2014 :-)

  SvarSlet