Vind bøger

Som nævnt i forrige indlæg er forlæggeri min primære beskæftigelse. Der kommer hele tiden nye på bloggen, og det er jo ikke alle, der kender til mit professionelle liv. ’Det med blomsterne’ er bare for sjov. Det kan jeg ikke leve af.

 

20131201_184133

 

Kan forstå på kommentarerne på bloggen de sidste par dage, at mange af jer ikke er på Facebook. Det var jeg heller ikke før for et års tid siden, hvor jeg fandt ud af, at jeg også af den vej kunne sprede det glade budskab om, at haven og blomster er noget af det skønneste, der findes.

 

Jeg er hele tiden interesseret i at få mange følgere – også på Facebook, og derfor har jeg og Klematis lavet en konkurrence, hvor man kan vinde bøger til en samlet værdi af kr. 10.000,-

 

Konkurrencen er skruet sådan sammen, at man har 5 gange større chance for at vinde, hvis man deler konkurrencen med sine venner.

 

Læs mere her.

15 kommentarer:

 1. Var lige inde på din profil på Facebook, og du har sandelig ret i, at der får du mange flere kommentarer end her på bloggen. Og flere hundreder 'likes'

  Det kunne jo være sjovt hvis 'like' funktionen også fandtes i blog verdenen! Jeg ville ihvertfald selv være mere udfarende med tilkendegivelser hvis den var.

  God ide med en konkurrence med delefunktion! Nu vil jeg springe på og se om jeg er ligeså heldig som sidste år!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Elin,
   Like funktionen hedder bare G+
   Ikke helt det samme, men så lidt alligevel.
   Klik på det røde g+1 herover, og se hvad der sker ;)

   Slet
 2. Ak ja, never, ever facebook, ikke om du så lokker nok så meget og giver den gas som julemand. Men et gavmildt og godt initiativ ;-)

  SvarSlet
 3. jeps... og jeg har lagt en billet ind på konkurrencen :)

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Den er bestemt delt!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Det kunne være så dejligt at vinde, god ide som jeg er med på. :-)

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Her er et lille pip fra en trofast følger af bloggen, men det er ofte i middagspausen på arbejde, der bliver tid til at følge med i dine gøremål og få gode ideer. Der er ikke tid til andet end kig og læs, derfor er der meget længe mellem mine kommentar.
  Jeg er selv kommet på Facebook for nogle måneder siden - også selvom jeg indtil da havde sagt "aldrig i livet om jeg vil have en Facebook profil". Men ting ændre sig, og nu syntes jeg det er en god ting - f.eks. i dag, hvor jeg naturligvis delte din konkurrence. Nu håber jeg bare at mine venner vil gøre det samme. Måske kommer der også nye læsere her på bloggen - med eller uden kommentar. Det vigtigste er at din side bliver læst af så mange som overhovedet mulig - man bliver i så godt humør af at se dine skønne billeder og gode ideer.
  Kærlige julehilsner
  Hanne, Hedensted

  SvarSlet
 7. Vil meget gerne deltage.
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 8. Kære Elin - ja 'like'-funktionen ville også være god i blogsammenhæng.

  Kære Troldmandens lærling - ja, jeg var jo også et stykke tid om at overgive mig til fb. Men nu synes jeg, at det er interessant, at jeg kan nå så langt ud.

  Kære Helle - tak.

  SvarSlet
 9. Jeg færdes ikke på facebook - og kommer heller ikke til det. Jeg nøjes med bloggen - og må selvfølgelig så afstå fra at deltage i dette tilbud. Men sådan er der så meget. Man må vælge en gang imellem.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 10. Ihh denne gave vil jeg gerne vinde. jeg er dog ikke på facebook, så vil dele på mange andre måder.
  Hååååber jeg vinder

  SvarSlet
 11. Jeg vil dele i den virkelige verden istedet, da jeg ikke er på facebook.

  SvarSlet
 12. Jeg har også delt på FB og glæder mig til at følge din inspirerende side der også.
  Har set nogle blogs faktisk har en like funktion, men ved ikke, hvad systemet hedder. Jeg bruger selv "Blogger", men her findes denne mulighed ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noget den individuelle blogger kan slå til eller fra. Her på bloggen ser du g+1. Klik og se hvad der sker ;)
   kh
   Eva
   Evigglade.blogspot.com

   Slet