Årets første video

I dag har jeg lavet en video, hvor I får et kig ind i min kreative hule – det opvarmede drivhus.

 

De næste dage vil der komme endnu flere.

 

claus20140102_141749

 

claus20140102_142022 claus20140102_142048
claus20140102_142025 claus20140102_142043

 

21 kommentarer:

 1. Det er et drivhus som man også kan drive i... Et man næsten ville sælge sin sjæl for...
  Og jeg er da også lidt misundelig...

  SvarSlet
 2. Kære Claus Dalby ! Dejligt indslag fra dit juleværksted.Når du er færdig med at jule kunne værkstedet jo omdannes til forår/påske -kreationer.Jeg er blevet overbevist om at du har gjort en forskel i de danske julehjem.Det ville være skønt hvis du fortsatte med at inspirere.Påsken er gået lidt i glemmebogen med hensyn til oppyntning i hjemmene.Mange rejser bort.
  Venlig hilsen Birgit Nouri.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birgit .- jeg er sikker på, at påske- og forårspynten er på vej tilbage. Og du kan tro, at jeg nok skal slå et slag for emnet. Det er en skøn og forventningsfuld tid.

   Slet
 3. Tak fordi du tog os med i hulen - det kan godt være du ikke er samler, men hvordan er alle disse skønne samlinger så kommet indenfor....? Især de grønne glas og keramikting er simpelthen uimodståelige!
  Tænk engang at kunne gå og tage ned fra disse hylder og skabe smukke lysegrønne sammensætninger - hvor er vi heldige, at være med på sidelinjen!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Nej, sørme nej er du ikke samler. Du har bare en hel masse samlinger og se, det er jo noget helt andet:o) :o):o)

  Tusind tak for det dejlige kick ind i krea-karlekammeret:o) Det var skønt med en video fra dig igen. I mit univers er kreative udfoldelser og orden, to ting der aldrig vil kunne forenes. Først kreativt kaos og derefter kan man så rette fokus på orden. Du har fået sat dit kreative legetøj i farvetematisk system og det er da vildt imponerende.

  Jeg glæder mig til at se mange flere videoer fra din smukke legeplads. Det er vildt inspirerende. Jeg elsker at kigge detaljer i kulisserne. Og jeg siger som Birgit Nouri: Hvor ville det være pragtfuldt, hvis vi kunne få lov, at nyde nogle forårs- og påskedekorationer fra din hånd. Dels elsker jeg forårs/påskepynt endnu højere end julepynt, og dels bevirker det, at man på mange måder, kan snyde psyken til at tro, at foråret ikke er helt så langt væk, som det jo rent faktisk er. Vi er jo immervæk kun nået til efterårsvejret. Jeg tør slet ikke begynde, at drømme om forårsvejr i haven endnu. Men smukke forårskreationer fra din hånd, vil helt sikkert hjælpe, med at bære os igennem de lange, mørke og blomsterløse måneder, før vi igen kan komme ud i vore elskede haver.

  Det er virkelig smukke samlinger, du ikke samler på, som du har stående. En fryd for øje og sjæl at få et kick ind i dit opvarmede væksthus. Tak for det.

  Håber alle har fået en god start på det nye år.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 5. Tak for kikket - det med farve orden giver ro og overblik, så tak for den ide.
  Godt Nytår, og tro mig jeg nyder bogen Den Hvide Have som lå under træet i år...så vildt inspirende..

  SvarSlet
 6. Nydelig å se. Takk for ture i ditt drivhus. Ønsker deg et godt nytt år!

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Tak for videoen - åh, der kunne man godt blive fristet - skulle du blive træt af dine samlinger, som du ikke samler på, og beslutte dig for at holde udsalg, så tror jeg, det ville blive et tilløbsstykke, som de fleste forretninger ville misunde dig. Vis endelig mere, vi trænger til noget dejligt at se på, nu hvor julepynten er væk, og det kun er januars mørke og triste vejr, der venter forude.
  Ha' en god aften.
  Anita

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Jeg har ikke på noget tidspunkt været interessert i vaser, men det er faktisk ret spændende når du går rundt langs hylder og borde og fortæller. Der er godt nok mange former og farver at vælge imellem.
  Jeg vil se med i de kommende dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Søren - herligt, at du finder mine beretninger ig visninger spændende.

   Slet
 9. Tak for det skønne kig! Så blev jeg lige inspireret endnu engang. Selv er jeg meget mere til det enkle, men jeg er vildt fascinereret af din overdådighed og det er altid spændende at klikke ind på din blog - man skuffes aldrig :-)

  SvarSlet
 10. En deilig verden, ditt drivhus! Nå når lysene er brent ned, vil jeg bare minne om at alle lykter/lanterner er fine minidrivhus. Det er en god løsning om man som jeg ikke synes om melkekartonger og plast, og ikke har drivhus. Lette å flytte på om nødvendig. Ikke for storproduksjon, men for oss som driver smått. Gleden er like stor her man sitter henført over frøkatalogene....

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Fint nyt billede. Du ser dejligt forårsagtig ud med korte ærmer. Jah, lige pludselig er det her, foråret.
  Nøhh, du er ikke samler, du har blot en rigtig god smag for mange lækre ting. En imponerende kollektion. Skønne vaser og vildt fine kander, som jeg er holder meget af. Er der noget om at du i udestuen har flest glasting og mest keramik i dit paradisiske ´Værksted´, som du kaldte dit smukke væksthus.
  Må jeg spørge efter tykkelsen på dine glashylder? Vi vil gerne selv have glashylder, og dine bærer jo en del.
  Tusind tak for levende billeder, det var skønt at ´være med´.
  Kærlig hilsen, Iris.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Iris - du har nok ret i, at der er en overvægt af glas i havestuen, men der er nu også en del keramik. I køkkenet derimod, er der mere glas på hylderne. De er 6 mm tykke - jeg har lige målt efter, Desuden er kanterne slebne, og glasset er splintfrit (jo, sådan hedder det. Har lige Googlet. Kaldes også for sikringsglas).

   Slet
  2. Kære Claus.
   Mange tak for svaret det var sødt af dig at bruge tid på. Nu kommer så hvilke hyldeknægte/bærere vi kan få til at passe sammen med glasset, for dde er vel i virkeligheden de vigtigste.
   Holder meget af de fine ting i udestuen, elsker glas, men også fordi du holder fast på farve afstemning. Det ser så flot ud.
   Ønsker dig en herlig dag.
   Knus Iris.

   Slet
  3. Kære Iris - du får lige et link til hyldebærerne. De var ikke så nemme at finde, så du - og andre - kan ligeså godt få glæde af min research. Kh Claus

   www.beslagsbutikken.dk/beslag/hyldeholdere/quad-hyldeholder-for-hylder-af-glas-eller-trae.html

   Slet
  4. Kære Claus.
   Takker dig mange gange for hjælpen og din goodwill. Det er sødt af dig at dele.
   Og det er bestemt ikke for at kopiere, men jeg synes dine glashylder, OG pynteting, er fabelagtig smukke.
   Stort knus, Iris.

   Slet
 12. Tak med et dejligt kig i drivhuset, det er spændende at se hvad du går og laver!
  K.Gro

  SvarSlet
 13. Jeg vil også ønske mig en hule.
  Her hos mig er der indført indkøbsstop ,
  ja det er ikke mig selv der har indført det, men nogen mener at det er begrænsede hvad en to værelses lejlighed kan rumme.
  Det er da klart at indkøbsstoppet skal ophæves i samme sekundet.
  Sikke et skattekammer du har.
  Tak for kikket , jeg nød det.
  Kærlig hilsen paw.

  SvarSlet
 14. Tak fordi vi får lov at komme med indenfor, det er meget inspirerende.

  SvarSlet