Bruger I Pinterest?

Jeg har for et stykke tid siden oprettet en side på Pinterest og lagt nogle billeder ind, og en del af jer har da også meldt jer som følgere.

 

20130628_111136_01

 

Tiden tillader mig desværre ikke, at være så aktiv på det medie, men kommer tid, kommer råd!

 

Når jeg nævner Pinterest i dag, er det fordi, det er blevet meget nemmere at dele mine billeder på Pinterest. Og det skal I være velkomne til.

 

Hvis I fører kurseren hen over et billede, kommer Pinterest-tegnet frem.

 

I kan se min side her. Glæder mig til at få den bygget op.

18 kommentarer:

 1. Jeg er på Pinterest men bruger det ikke særlig meget. Synes at det er alt for mange som bruger billederne og ikke henviser til billedes ejermand.
  Synes heller ikke at jeg har tiden til også at være på alle steder..;-)

  hej fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth - hvis der pinnes direkte fra din blog, kommer din adresse på. Men jeg skulle lige vende mig til alt dette, fordi ens copyright jo går fløjten, når man selv opfordrer folk til at pinne. Jeg er dog 'stået' på, fordi det giver en god udbredelse af 'det glade budskab'.

   Slet
 2. Kære Claus.
  Smugkigger af og til på Pinterest, søger efter inspiration.
  Et spørgsmål jeg ofte har tænkt på, men først får stillet nu, er: Du udgav nogle dejlige lykønskningskort med dine egne fotografier, som jeg var meget begejstret for. Er der udsigt til at du, på et tidspunkt, har
  lyst til at udgive og få trykt nogle flere?
  Kh. Iris.

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Iris - lige nu er der ikke planer om nye kort. Men man ved aldrig ...

   Slet
 3. Jeg bruger Pinterest næsten dagligt. Udover at jeg elsker smukke billeder, bruger jeg det som inspirations leksikon. Jeg skal feks. Til at ny indrette min søns værelse, så er jeg inde og finde ideer til opbevaring, farveskala og andre kreative ideer!
  Elsker Pinterest :)
  Kh Jannie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jannie - ja, Pinterest er en uudtømmelig inspirationskilde, og jeg finder da også megen inspiration dér.

   Slet
 4. Nææææ.... jeg er ikke på Pinterest. Måske jeg skulle prøve det en dag - men foreløbig har jeg rigeligt i alle de blogs som jeg så gerne vil besøg hver eneste dag.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 5. Jeg er jo Pinterest og er MEGET begejstret over mediet. Jeg pinner kun billeder, hvis der på siten ligger pinterest buttons. Ellers ikke! Troede aldrig jeg villle komme til at pinne så meget, men der er jo oceaner af inspiration og mulighed for trendspotting i det medie. Derfor kan jeg ikke undvære det.
  Knus fra hende der lokkede dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Eva - ja, det var jo dig, der 'lokkede'. Tak for det ...

   Slet
 6. Vi glæder - kommer tid kommer.....tid :-) No worries, mate. Bruger faktisk dine forårskrukker til inspiration for en nyklækket havespire - og "Min krukkehave", selvfølgelig! Gudskelov man stadig kan nå at lave forår i krukker - selvom det er midt i Hamborg og på en altan :-)

  SvarSlet
 7. Kære Cendie - er der noget, der er 'smuttet' for mig? Er I flyttet til Hamborg???

  SvarSlet
 8. Jeg bruger det ikke - jeg syntes ikke jeg har tid:)

  kh Grethe

  SvarSlet
 9. nej det har ikke fanget mig (endnu ?) pinterest..... nok fordi jeg ikke ved hvad det går ud på/hvordan det fungere. Er SÅ glad for at følge din blog Claus og ellers øvrige skønne hjemmesider med samme værdi..... jeg er måske lidt konservativ men tror jeg holder mig til en ting :-)
  kh Helle Aagard, sydfyn

  SvarSlet
 10. ... hov det gik for stærke... mener
  med kærlig havehilsen Helle Aagaard, Sydfyn :-)

  SvarSlet
 11. Ja man sku næsten tro det! Nej dog ikke - det er kollega og bedste vennen der har fået en skøn lejlighed med originale stuk og kæmpe (16 kvm) altan midt på Osterstrasse. Den skal selvfølgelig dulles op efter alle kunstens regler. Vi planlægger i krukker - noget jeg ikke decideret har haft brug for før. Der kan jo ikke være 4000 løg i krukker :-) Men hortensia, buxbom, skærm og alm lilje, græs, roser og hortensia kan man vel altid få plads til.

  SvarSlet
 12. Pinterest er fyldt med inspiration, derfor bruger jeg det meget. Det er bla. derfra inspirationen til mit hvide og grå køkken er kommet :-)

  http://grundskylden.blogspot.dk/

  SvarSlet
 13. Ja tak fordi jeg blev lokket med på Pinterest! Det er jo nogle vanvittigt overdådige haver man der kan se. Rene glansbilleder tit. Men dejlige at svømme væk til i dette gråvejr!

  SvarSlet
 14. Jeg blev helt "høj" af at sidde og beundrer alle de smukke billeder :-)

  SvarSlet