Den sidste video fra drivhuset …

… i denne omgang.

 

I får en video fra haven i næste weekend.

 

14 kommentarer:

 1. Du milde makrel Claus. Der må da være nok rekvisitter til de første 10 bøger. Hvor gør du dog af det, når du er færdig med dine opgaver mon? Det er brandærgerligt, at dine naboer føler sig generet af røgen, for pejsen er skøn. Måske deres hus kommer billigt til salg, så du kan købe den matrikel og slå 2 fluer med ét smæk: Fjernlager og større have ;-)

  SvarSlet
 2. PS: Der er mange skønne ting.

  SvarSlet
 3. Glæder mig rigtig meget til at se den jule bog når den bliver færdig - glæder mig også til at se video fra din have i næste weekend - vores have er en flad mark som skal anlægges i år - håber jeg kan få nogle gode ideer - det bliver lidt af en udfordring for os :-)

  SvarSlet
 4. Og kanskje holder du salg når boken er ferdig?! På alle dine rekvisitter? Det er lov å håpe :-) God ny uke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ranten .- nej, nej. Det kan bruges igen.

   Slet
 5. Kære Claus.
  Vi glæder os til dine bøger udkommer, de bliver garanteret sprængfyldt med gode idéer.
  Hvor er det ærgerligt at dine naboer er generet af røgen. Kunne du ikke klare problemet ved at sætte en højere skorsten på??
  Fortsat god arbejdslyst.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære John og Eliane - først pålagde naboerne mig at få lavet en højere skorsten. Det gjorde jeg så. Og så klagede de til kommunen over, at den var for høj. Ja, det passer!

   Slet
 6. Hvordan holder du dine glasvaser så pæne? Jeg synes at mine bliver grimme og skjoldede efter brug.

  SvarSlet
 7. Det glæder mig at se at du også er ramt af "samlemani - sygdommen" :)

  SvarSlet
 8. Hei Claus. Har virkelig kost meg med dine videoer! Takk som deler. Ha en fin kveld. Klem fra Ellen

  SvarSlet
 9. camilla andersen8. januar 2014 kl. 09.08

  hej claus
  det har været nogle rigtig spændende og inspirerende videoer. jeg er normalt ikke så god til at få lavet arrangementer med blomster, men jeg er blevet så inspireret af din blog og udsendelserne til jul i tv, at jeg er kommet godt i gang med det nu. jeg glæder mig til at se videoer fra din have.
  hilsen camilla

  SvarSlet
 10. Kære Claus. Det er sjovt jeg har aldrig brudt mig om Alpevioler. Men når de står der på deres knolde og ser lidt vild ud så er de ret søde!
  Tak for kigget, jeg glæder mig til at se haven.
  K.Gro

  SvarSlet