Der er noget særligt ved levende blomster!

Det er jeg ret sikker på, at vi godt kan blive enige om. På messen ser man da heldigvis også en del af dem. Selv om nogle tyer til de kunstige. Dem bryder jeg mig ganske enkelt ikke om.

 

Billederne her viser nogle skønne arrangementer med den ægte vare.

 

20140126_152021

 

På de stande, der sælger kunstige blomster af stof, meldes der om, at interessen for dem er voksende.

 

Men så vil jeg altså hellere undvære.

 

20140126_151813 20140126_152306

 

Også i dag har jeg haft en skøn dag og er næsten overmæt af indtryk.

 

20140126_152259

 

20140126_152147

 

På sådan en tur bliver jeg ladet op af ny energi, og det bliver herligt at kunne præsenere nye skønne ting og produkter. Ikke alene i mine bøger, men også på bloggen.

 

20140126_151935

 

Billederne er fra det hollandske firma – DK Home. Se kataloget over de skønne produkter her. De er ganske enkelt fortryllende.

16 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Blomster skal der til og så afgjort levende blomster. Et flot arrangement. Glæder mig til de billeder du gemmer til dine bøger. Tak fordi du deler. Knus Iris.

  SvarSlet
 2. Hej Claus, jeg holder også på de levende blomster. Hvor er dine billeder og oplevelser inspirerende, jeg har fået mange gode idéer i dine indlæg fra Paris og vil bare i gang med at arrangere opstillinger med levende blomster og lys. Det er herligt at følge med!

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle skønne sarte farver generelt på billederne - flotte-:)

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Jeg foretrækker bestemt også den ægte vare. Hvor er der mange skønne forårsblomster og fine opstillinger, med spændende ting og sager. Sug endelig til dig, for vi ved jo at du gerne deler med os alle :-) Glæder mig til at se hvad du kommer hjem med.

  SvarSlet
 5. Kære Claus Dalby ! Igen nogle skønne billeder og ikke mindst kataloget,som har mange spændende
  snitblomster og planter,ja især store planter.Det er en sjældenhed i danske kataloger,trods det at vi
  er et planteprodukserende land.Men kataloget er jo også fra Holland.Vi kan måske lære noget?
  Tak for billederne.Venlig hilsen Birgit Nouri.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Tak for nogle smukke billeder og for et helt fantastisk flot katalog. Har set det igennem flere gange........det er jo sprængfyldt med lækre detaljer. Hvor er det smukt. Der er mange ting jeg kunne forestille mig fandt vej til Risskov:)
  Det er dejligt, at du, skønhedssøgende menneske, oplever så meget smukt.
  Mange kærlige hilsner fra Eliane.

  SvarSlet
 7. Hej Claus!
  Lækre billeder du viser, dejligt at få ladet op:-)
  apropos kunstige blomster jeg har arbejdet med blomster i mange år, og besøgte for en kort stund siden en gammel arbejdskollega og veninde, hun har altid smukke blomster og planter, men hun havde fået en ny, og i det jeg træder ind i stuen opdager jeg den straks, en stor sund og flot bjergpalme, og jeg roser den, hun begynder at smile og siger jeg skal gå tættere på, snydt den er kunstig:-)))) ikke at jeg vil ha den herhjemme, men må da tilstå at de er blevet pænere med årene;-)
  Hilsen fra Anette

  SvarSlet
 8. Kære Claus.

  Først tusind tak fordi du deler dine skønne oplevelser med os.
  Det er et helt fantastisk liv du har, hvor du er omgivet af så meget skønhed, hvor arbejde og interesse er forbundet. Det må være lykken.Er ikke misundelig - kun lidt :-).
  Dine billeder og kataloger som du viser her, er helt i top, får en til at glemme vinterkulden og sne og drømmer om foråret .
  Mange vinterhilsner
  Anne Marie

  SvarSlet
 9. Tusind tak for de mange skønne billeder. Jeg kan godt forstå, at du til tider er overmættet med indtryk fra de mange steder, du besøger. Skønt at få lov til at følge med.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Tak for dejlige og stemningsfulde billeder - jeg har det med kunstige blomster som jeg har det med de blomster der ingen duft har: dvs., jeg undgår dem.
  Det undrer mig at blomsterhandlere kan se helt forbløffede ud når jeg spørger dem hvilke af deres afskårne blomster der dufter bedst. En buket uden duft er jo kun den halve fornøjelse. Desværre er der mange blomster som mister deres duft i forædlingen til blomsterhandleren - tænk bare over mange gange man får en buket med roser der næsten slet ikke dufter.

  Kærlige hilsner
  Lisbeth K

  SvarSlet
 11. Hjerteligt tak for stemningsbillederne. Som altid en fornøjelse at se med dine øjne.
  Jeg har lige et spørgsmål. Det lave kvadratiske sofabord med det grå-brune mønster, hvilket materiale er det lavet af, og er mønsteret påsat eller indarbejdet i materialet?

  Tak om du giver dig tid til et lille pip.

  Kærlig hilsen
  Mette

  SvarSlet
 12. Sorry, jeg fandt det meste af svaret i kataloget, så du behøver ikke at svare. Helt utroligt smukt håndværk. Min søn ville kalde det "svedigt" :-)

  Kærlig hilsen
  Mette

  SvarSlet
 13. Sikke inspirerende billeder! Enig mht blomsterne, skønt kunstige nu om dage kan være kunstfærdige slår det aldrig den ægte vare.

  SvarSlet
 14. NEJ NEJ NEJ de kunstige blomster må skydeteltene og thaimassage-klinikkerne (dem med "Happy endings") få lov at holde for sig selv. Vi vil have den ægte vare!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Karina - 'Happy endings'? For den rene er alting rent!!!

   Slet
 15. Fuldstændig enig - kunstige blomster og planter er grimt.

  SvarSlet