Der skal ikke så meget til …

... før jeg bliver inspireret. For eksempel fandt jeg på loppemarkedet i lørdags en gammel Irmadåse, og den blev igangsættende for arrangementet her.

 

claus20140107_131407

 

Det er sjovt at få det hele til at spille sammen, og det handler i ligeså høj grad om former og strukturer som om farver.

 

claus20140107_131652 claus20140107_131819

 

Stearinlys har jeg et temmelig stort lager af i alskens former og farver.

 

claus20140107_131733 claus20140107_131605

 

De flerfarvede har jeg købt i Ikea, og med deres halvfjerdseragtige look passer de meget fint sammen med kuglelysene, der også på én eller anden måde signalerer en svunden tid.

 

claus20140107_131516 claus20140107_131441

 

Garneret med tulipaner, hyacinter og ranunkler blev det til et hyggeligt lille forårs-stilleben.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det dog smukt og harmonisk i sammensætningen. Tænk at en "gammel dåse" kan sætte gang i alt det.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 2. Meget meget fint - hvor køber du ellers alle dine lys udover IKEA

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære ???

   Jeg holder øjne og ører åbne, og du kan da købe lys alle steder. Brug også nettet til søgninger. Det kan altså ikke være så svært ...

   Slet
  2. Man kan finde rigtig mange flotte og anderledes og forskellige slags lys i alskens former i "Det gamle apotek". Det findes i Tønder, men har f.eks. under jul en bod i Tivoli i København, måske de også har en butik der resten af året? Tjek det evt. :-)

   Kh. Lisbeth K

   Slet
 3. Sååå smukt, lige mine farver.
  Håber min have i år har alle disse nuancer, det har jeg ihvertfald arbejdet på :-)

  SvarSlet
 4. Sååå smukt, lige mine farver.
  Håber min have i år har alle disse nuancer, det har jeg ihvertfald arbejdet på :-)

  SvarSlet
 5. Ja, nu indfinder forårsstemning sig - smukke farver - og dejlige syrenbilleder du har fundet frem i banneret. Jeg stødte også lige på blomstrende bellis, da jeg var ude og gå. Nu mangler vi blot, at det er længere lyst om aftenen, så er den hjemme, selvom jeg hørte noget om, at der var vintervejr på vej.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 6. Hej Claus. Åh, jeg elsker lyserødt og synes den farve er så skøn at kigge på. Jeg synes, din opstilling er virkelig pæn og farverne er meget harmoniske sammen. Jeg tror altså også jeg må i Ikea! Man kan da vist få en del dér. Lyserøde blomster er min yndlingsfarve på blomster og heldigvis er der et meget stort udvalg af de lyserøde og man kan lave mange flotte arrangementer med dem både i krukker og i bede. Det er noget af det, jeg arbejder med i min have.

  SvarSlet