En skøn og udbytterig dag …

… har det været, og jeg har mødt mange søde mennesker og set mange skønne ting.

 

20140124_143344

 

Selv om der er udstillere fra hele verden, er det ofte det skandinaviske, man falder for. Men det er jo nok ikke så mærkeligt.

 

20140124_143410

 

Et firma, som jeg før har omtalt – svenske Affari, mødte jeg også hernede, og det var herligt at få et overblik over alle de fine nyheder.

 

20140124_143549 20140124_143616

 

Det var meget at kigge på, og her får I nogle enkelte stemningskig.

 

20140124_143744

 

Nu venter det franske køkken, og jeg kommer tilbage med nyt i morgen tidlig, inden jeg tager mod messen igen.

 

20140124_143704 20140124_143840

 

Besøg Affaris forårskatalog her.

15 kommentarer:

 1. Hold da op - et slaraffenland at befinde sig i!
  Skønne billeder:-)

  SvarSlet
 2. UHM!!!! Får vi at vide, hvor du spiser og hvad? Det franke køkken er mit yndlingskøkken ..... og det vietnamesiske, men det er jo en anden sag.
  Bon appétit
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 3. Hvor spændende, det må være svært ikke at gå amok.....

  SvarSlet
 4. Det sjove er jo at for tiden er det ikke kun skandinaver der falder for det skandinaviske. Det gør store dele af verden vist. Jeg har i øvrigt den glæde af forhandle Affaris ting. De har meget fint! Fortsat god tur i det franske :-)

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Jeg har siddet her og funderet på, hvordan jeg skal få mine små fedtede fingre i flere af de lækkerier, du disker op med. Meningen er måske, at jeg skal lukke øjnene, og glemme alt om godterne. Du er en sand frister.

  SvarSlet
 6. Ja - Affari er grunden til at jeg SERIØST overvejer at få mit et momsnummer. Jeg elsker mange af deres ting, og især deres lanterner i det rustne look får mig til at drømme. Og hvis jeg skulle have sådan en samling lanterner som jeg drømmer om - ikke voldsom eller prangende, så bliver det en mindre formue at skulle handle i butikkerne.
  Tak for kigget - og fortsat god tur.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 7. Kære Susan, når du får dit momsnummer, så køb lige et par pastelfarvede vandkander og et par små drivhuse til mig :-) :-)

  SvarSlet
 8. De der små drivhuse er jeg helt forelsket i :-)

  SvarSlet
 9. Hej Claus,
  Jeg kender lidt til Affari og må sige, at deres ting er skønne. Havde jeg haft en butik, ville jeg med garanti sælge mange af deres produkter (garneret med Flamant og Accantus bl.a.). Skålene af kålblade er da ikke til at stå for. Godt spottet!
  Jeg er sikker på, at der er mange smukke ting at se på i det franske. Nyd det - vi er mange der glæder os til du kommer hjem og viser alle dine nyerhvervelser. For man tager vel ikke hele vejen til Paris uden at shoppe?
  Kærlig hilsen Mathias

  SvarSlet
 10. Kære Claus Dalby ! Meget smuk og stemningsfyldt stand.Man forstår godt at det skandinaviske sælger.Kataloget er fantastisk,overskueligt og med meget smukke stemningsfyldte billeder.Mange tak for at tage os med på dine rejser.Venlig hilsen Birgit Nouri.

  SvarSlet
 11. Hvor ser det smukt ud. Jeg har lige været til it-messe i London, og jeg skal garantere, at det slet ikke var smukt.

  SvarSlet
 12. For noen vakre blomsterbuketter i de vasene hos Affari- som en sommerdrøm!

  Hilsen Annette

  SvarSlet
 13. Kære Claus
  HER kunne jeg have brugt MANGE timer. Hvor inspirerende.
  Og virkelig store smukke buketter på det første billede.
  God søndag.
  Kram Jeanette

  SvarSlet