Endnu en forside

Så er forsiden til I potter og krukker, der udkommer først i maj, klar.

 

forside i potter og krukker

 

Det er altid noget særligt at lave forsider. Men jeg synes, at denne er lykkedes ret godt!

50 kommentarer:

 1. Den er fantastisk smuk..:-)
  Glæder mig rigtig meget til den udkommer. Jeg nyder din sidste bog "Den hvide have" bare så meget. Så glemmer jeg hvordan snestormet har raset der ude i nat og det fyger udenfor i øjeblikket.

  Knus og god weekend fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Sikke dejlige forsider du har valgt.
  Du har en helt særlig evne til at fange os alle med din magi.
  Der er ikke noget at sige til at mange andre havebøger blegner , på hylden hos boghandleren.
  Hvis jeg var dig ville jeg være en glad og stolt mand.
  Ha en dejlig dag.
  Kærlig hilsen fra paw.

  SvarSlet
 3. Kæreste Claus.
  Excellent!
  Knus Iris.

  SvarSlet
 4. Fantastiskt vackert och inbjudande så att man riktigt längtar efter att få börja bläddra i boken! Det ser storslaget utan att bli stelt och är så ljust och fräscht! Hälsningar Pia i Skåne

  SvarSlet
 5. wooow den er lykkedes RIGTIG GODT - ja den sælger jo faktisk på forhånd ;0)
  God weekend.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 6. Mit yndlingsmotiv!
  Jeg havde helt glemt, at du ville udgive en bog om krukker - igen. Til den tid er siderne i "Den hvide have" nok også tyndslidte.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 7. Mi debilidad son las flores blancas, en casa solo entran flores blancas son tan elegantes que me encantan. Ha estado un regalo el visitar tu bloc, te invito visitar el mio y si te gusta espero que te hagas seguidora.
  Elracodeldetall.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Om forsiden är så bedårande, hur är då innehållet...??!!! :-). Den får införskaffas!
  Catarina i Trelleborg

  SvarSlet
 9. Hej, som vanligt vackert och inspirerande. När kommer dina böcker översatta till svenska ? Mvh Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Inger - der er ingen planer om dette. Men det er ikke så svært at læse dansk. Alle mine bøger kan købes via Adlibris.

   Slet
 10. Forrygende flot, og jeg glæder mig også til bogen

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  The Sunken Garden er noget af det smukkeste i din have og danner en meget smuk forside, der lover godt om indholdet.
  Vi glæder os rigtig meget til den udkommer og tænk, den koster kun det samme som 10 ugeblade!
  Rigtig god weekend til alle på bloggen.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære venner - god sammenligning. Tak ...

   Slet
 12. Sikke en øjefanger, jeg havde helt overset at du ville lave denne bog, glæder mig til at se mere.
  Henrik

  SvarSlet
 13. Flot forside, glæder mig til denne bog
  Lilian

  SvarSlet
 14. Smukt, med de grønne og hvide farver - endnu én til samlingen :)

  SvarSlet
 15. Uha, du ruinerer mig - Den levende have er jeg nødt til at købe i det store format - har godt nok den lille udgave, men det er ikke helt det samme, som de store, synes jeg. Og så viser du denne dejlige forside til en ny bog - jeg havde også helt glemt, at der var så en på vej - du er en flittig sjæl. Nå, men bare den flotte forside gør da vist, at jeg er nødt til at købe den også - det lover godt for indholdet.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 16. Kære Claus

  Smukt, smukkere, smukkest.
  Jeg glæder mig meget til at kaste mig over denne bog. Også.
  Ved godt at du ikke ligger på den lade side, men jeg sidder her og råber til computeren: "Så bliv dog færdig med hvad det end er, du styrter rundt og laver lige nu!" For med udgivelsen at denne bog kan det kun gå for langsomt.

  Jeg har skam de to forrige krukkebøger, men du finder altid på noget helt nyt, og jeg lærer altid noget. Krukkebede som du laver dem, er helt vidunderlige. Ikke bare sammensætningerne men alle de små tricks du plejer at have i ærmet og drysse ud over dine læsere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Nette - jeg kender ikke mange, der er så utålmodig som dig. Har hørt 'ude i byen', at du også taler højt til dine blomster for at få dem til at vokse hurtige. Men husk nu på, at både blomster og forfattere er følsømme skabninger, der ikke lader sig presse. Kh Claus

   Slet
  2. Jamen man kan jo altid gøre et forsøg ;-)

   Slet
  3. PS: Man skal ikke altid tro på, hvad man hører "ude i byen".

   Slet
 17. Hej Claus. Det ser bare godt ud og jeg glæder mig rigtig meget til at læse i den, da det er en bog, som jeg ser frem til, fordi jeg dyrker rigtig meget i potter og krukker. Hvis resten af bogen bliver lige så flot som forsiden, så bliver min forventningsglæde så meget større!

  SvarSlet
 18. Det ser lovende ud. Smuk forside, der giver lyst til at åbne bogen og se mere.

  SvarSlet
 19. Mycket snyggt och mycket Claus i bilderna!!
  Mariana

  SvarSlet
 20. Kære Claus.

  Jeg glæder mig til en ny bog i Dalbysamlingen. Dit nye skud på stammen, ser meget lovende og smuk ud.

  Jeg er hverken trend- eller fremtidsforsker, men mon ikke den bog rammer tidsånden perfekt?
  Flere og flere dyrker have i krukker, og det virker som om, at mange får øjnene op for, at der også kan dyrkes andet end sommerblomster i krukker.

  Forventningsfulde hilsner

  SvarSlet
 21. Kære Claus
  Det er et fantastisk billede, det af din hvide, forsænkede krukkehave. Så smukt! Så smukt, at jeg synes, at det burde stå alene. Nu står det klemt inde imellem frisen foroven med titlen og frisen forneden med detailbilleder, således at det store billedes proportioner bliver fladet ud, og det er lidt synd, synes jeg. Jeg kan godt se pointen med ved et enkelt blik at henlede opmærksomheden på emnet, men som nævnt synes jeg, at det er lidt på bekostning af det æstetiske udtryk.
  Jeg ved godt, Claus, at du bliver en smule ked af det, når jeg ikke er 100% enig med dig, men jeg beder dig alligevel tro på, at det ikke er mit ærinde. Konstruktiv 'kritik' kan godt gøre lidt ondt i øjeblikket, men i det lange løb viser den sig somme tider nyttig. Og endelig beder du os jo om vores mening :)

  Under alle omstændigheder glæder jeg mig til bogen. Nu om stunder, hvor jeg pga af alder og sygdom,, ikke længere orker så meget havearbejde og derfor går mere og mere over til at dyrke i krukker, er det dejligt at se frem til forslag fra mesterens hånd.
  Happy Armchair Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte - forstår godt din pointe. Men ... Nu er det store billede jo et tværformatbillede, og hvis det skulle fylde hele siden, ville jeg blive nødt til at skære meget væk i siderne. Og hvor skulle jeg sætte teksten? Tro nu ikke, at vi ikke har forsøgt mange løsninger. Blandt andet at beskære billedet og indsætte teksten i det hvide murstykke over havestuens vinduer. Men dels blev teksten for lille, og dels mistede billedet stemning.

   Ingen tvivl om, at en forside med blot ét billede virker stærk, men her må man så ofte nøjes med at slå en stemning an, ligesom jeg gør med den nye forside til 'Den levende have'.

   Ved at bringe flere billeder på en forside er der mulighed for at vise bredde. Her var det vigtigt for mig - via de små billeder - at illustrere, at jeg ikke kun arbejder med stram symmetri, men også med asymmetri i mindre grupper.

   Som du kan forstå, er der mange ting, der skal tages højde for, før en forside 'sidder'. Kh Claus

   Slet
  2. Tak fordi du giver dig tid til at dele dine overvejelser med os. Som Elin siger jeg så også, at det giver god mening med de små billeder. Desuden. glæder det mig, at du også har fokus på asymetri.
   Jeg har endelig fundet ud af at få bestil decembernummeret af The Garden på ebay, så nu glæder jeg mig til om et par dage at svælge i de fine billeder og sikkert også en fin tekst.
   Happy Armchair Gardening
   Jytte

   Slet
 22. Hej Claus,
  - NÆÆÆ den ser god ud...glæææææder mig allerede :D

  SvarSlet
 23. Hej Claus

  Ja, den forside er meget flot - rigtig Claus Dalby'sk.

  hilsen jmn

  SvarSlet
 24. Kære Claus, forsiden ser rigtig lovende ud, glæder mig til at se og læse den. Ved jo at din have er spækket med krukker med planter. Det er et stort arbejde, men du forstår at indrette din have med stor estetik? Jeg glæder mig selv til at eksperimentere og skal have mange flere krukker til den kommende sæson. Kh Margit

  SvarSlet
 25. Rigtig flot forside, symmetri, farverne grøn, grå, hvid ( og lidt sort ) i harmonisk treklang . . . Så bliver det ikke bedre. Jo, måske hvis du ikke havde de tre mindre fotos med i bunden. De BEHØVER simpelthen ikke være der!

  Glæder mig til bogen! KH, E

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Elin - læs mit svar til Jytte længere nede.

   Slet
  2. Ja, det giver god mening. Har jo selv lavet talrige bogomslag, så kender godt puslespillet. :-)
   Flot bliver den under alle omstændigheder!

   Slet
 26. Hej Claus!

  Otroligt vackert - som vanligt! Jag fick "Den hvide have" i julklapp så då får detta bli nästa bok på önskelistan!

  En kommentar från mig angående forsiden är dock att den också verkar lite "Hvid have". Jag tycker också att detta är det allra vackraste, men denna bok ska väl handla om alla möjliga krukplanteringar i alla färger?

  Kram
  Elin

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Elin - godt spørgsmål. Bogen kommer til at inkludere alle farver, og det kommer også til at fremgå af billederne på bagsiden.

   Slet
 27. Javisst har du lyckats. Man blir galet köpsugen!

  SvarSlet
 28. Kære Claus

  Her på en grå og en blæsende lørdag formiddag, må man da sige kom maj du søde milde, den kan ikke komme for hurtigt med det pragteksemplar du disker op med der.
  Drømmende vælter jo ud af ærmerne når man ser de flotte billeder, du har valgt som forside. Det er et af mine ynglings områder i dit vidunderlige have paradis. Selvfølgelig skal den også til huse, jeg er sikker på den vil følge mig trofast ligesom alle dine andre bøger. Jeg priser mig lykkelig over at jeg hverken ryger, drikker eller holder aviser, så jeg kan købe dine skønne og inspirerende bøger, de er til stor glæde hvergang.

  Rigtig god dag, Claus

  Samtidigt et stort kram til Mors, Ringkøbing, Odense og ham i luften.

  Stort knus og kram herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 29. Hvor er den forside flot og delikat - dejligt med flere billeder, der skaber nysgerrighed - man får lyst til at se mere.
  Kan du løfte sløret for, om du også kommer til at vise og fortælle os noget om grøntsager, græsser og mindre træer i krukker?

  Mange hilsner fra Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle - græsser - ja. Små træer - en smule. Grøntsager - nej. Kh Claus

   Slet
 30. Hei!

  Lekkert, bare lekkert.

  Gleder meg til boka kommer ut.
  Fikk din bok Hemlige hager til jul.

  Fortsatt god helg!

  SvarSlet
 31. Kære Claus
  DET er den også!!!! Virkeligt flot!
  Kg Jeanette

  SvarSlet
 32. Åhhh Claus jeg bliver ruineret, alle de skønne bøger som jeg bare ikke kan undvære!!!
  I denne måned købte jeg " Den hvide have" Den er helt fortryllende!! - Med den bog i mine kreative tankerne kommer jeg nok til at gøre drastiske ting i min ellers dejlige have..Men det bliver først om nogle år.
  Jeg syntes at forsiden sidder lige i skabet!
  K.Gro

  SvarSlet
 33. Fin forside - delikat og indbydende - den bog vil jeg gerne eje. Ønsker god søndag
  Venlig hilsen - Ditte K

  SvarSlet
 34. Flot forside Claus
  Knus fra Engblomsten

  SvarSlet
 35. Kære Claus,
  Hvor er det spændende, og hvor jeg dog glæder mig til udgivelsen. Den falder lige på min fødselsdag, så hvad kunne være bedre...
  For snart ti år siden omkring påske, fik jeg din bog `Den levende have´. Det var samme år jeg besøgte Annes have i Hune, og det var det år min gejst for have for alvor blev vakt. Det var dengang jeg læste om din brændende entusiasme og store armbevægelser. Det var dengang jeg fik mit første drivhus, og det var dengang jeg anlagde mit første blomsterbed - udelukkende med lupiner, vild kørvel og margueritter.
  Mange somre er siden passeret, og jeg har gennem årene dyrket mange grøntsager, blomster og især drømme i min have. Min have er ydmyg, som du ved, men ikke desto mindre er den fuld af blomster, store forventinger og drømme hele året.
  Jeg er sikker på, at den nu bliver fuld af krukker. Smukke krukker, frodige krukker og spændende krukker. Takket være dig, Anne, `Den levende have´ og nu `I potter & krukker´.
  Det var dengang jeg havde radiser i mors staudebed, og det var dengang min sande haveglæde begyndte at spire. Jeg glæder mig. Det bliver storartet!
  Kærlig hilsen Mathias

  SvarSlet
 36. Kære Mathias - tak for din hyggelige hilsen. Ja, du er jo startet tidligt, når du allerede var på banen, da 'Den levende have' blev udgivet. Det kan jeg kun have respekt for. Kh Claus

  SvarSlet