Endnu en video

Fra Aladdins hule …

 

14 kommentarer:

 1. Kan sandelig godt forstå at du kan få M A N G E timer til at gå der, Sikke et pragtfuldt sted :-)
  Há en god weekend.
  Kram Jeanette

  SvarSlet
 2. Jeg bliver altid glad og i godt humør af at se dine kreationer og stillebener. Jeg er vild med din måde på at holde tingene i de samme farver og hvordan du kan sætte diverse lys, skåle, vaser og pynt sammen til en lille eventyrlig oase af hygge og stemning.
  Jeg har totalt forelsket mig i de stjernestager du har på bordet fra Cozy room men jeg kan desværre ikke finde dem på deres hjemmeside så håber jeg falder over dem en dag eller at de kan købes et andet sted.
  Jeg ser frem til at se flere af dine skønne indslag :-)

  Rigtig god weekend
  Lene

  SvarSlet
 3. Dejlig video. Godt ud udgiver en ny bog, for jeg tror ikke jeg kan huske al den inspiration til næste år.
  Jeg har dog besluttet, at der skal mere knald på farverne på julebordet til mit næste julebord.
  Godt nytår og kærlig hilsen
  Hanne

  SvarSlet
 4. Det er da et sandt slaraffenland -sikke en masse skøn keramik og glas!

  SvarSlet
 5. Åhh, det kribler i fingrene, når jeg ser din Aladdins hule - sikke mange skønne ting og materialer.

  SvarSlet
 6. men vi er da også heldige som får ta en del i dette ved at du deler med oss:)

  SvarSlet
 7. og så var tre bøker fra Klematis forlag bestilt:) Jeg gleeeeder meg, og kan nesten ikke vente:)

  SvarSlet
 8. Skønne ting du har,kan især godt lide de rosa ting,og vasen fra Anne Just er bare skøn.Du fortalte om de gamle Lyngby vaser, jeg har arvet en fra min mormor der er 39 cm høj og 21cm i diameter,ved du om det er den du kalder gulv vasen?

  Hilsen Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Trine - ja, det er det. Pas godt på den. Man finder ikke sådan én til under kr. 5000,- Måske nærmere 6000,-

   Slet
 9. Sesam Sesam LUK DIG OP....... Jeg forstår simpelhen ikke hvorfor det ikke virker;-) Jeg prøver lige med en århus klassiker - Det er mig der står her ude og banker på......... Ahhh luk nu op jeg vil ind og lege i Aladdins hule!!
  K.Gro;-)

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Dit værksted må afgort være en drøm for en stilleben entusiast!

  SvarSlet
 11. Haha! Söte Aladdin, Du är bara för mycket! Härligt för mycket!

  SvarSlet
 12. Sikke mange dejlige og lækre ting du har Claus, jeg kan godt forstå at du kalder det Aladdins hule. Det er da stedet, hvor magiske ting kan skabes, der er nok at blive inspireret af.

  SvarSlet